Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 22:13 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξερω τι να κανω δεν εχει μπει καθολου facebook η κοπελα να μιλησω να την γνωρισω καλυτερα(ενοειται θα κανονισω να τα πουμε εκτως).Και μαλλον θα το φαιρω σιγα σιγα στον φιλο μου αφου την πρωτη δωση την εχει παρει για το πως νιωθω.Θα δειξει ευχαριστω ολους σας.Θα ηθελα και αλλες απαντησεις παρακαλω.
Πήγαινε στο θέμα: ’Αγριο κόλλημα την σκεύτομαι συνέχεια!
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 19:41 @Μηχανήματα
Ενας φιλος μου που εχει αντιγραφο iphone ξεγελαει πολυ κοσμο και γενικα ειναι πολυ τζαμι.Δεν ξερω διαφορες διοτι δεν ειχα ποτε μου αλλα δεν πρεπει να ειναι μεγαλες.
Πήγαινε στο θέμα: Κινεζικα κινητα
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 18:41 @Sex
Συμφωνω με τον M1k3y!
Πήγαινε στο θέμα: Με Θέλει μικροτερη !! SoS
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 17:09 @Κλάψιμο
Tι δουλεια εχει το θεμα σου στο IRC admin? Ειναι φανερο οτι οπως πανε θα τα χαλασουν.Ε οταν αυτο γινει οριστικο προσεγκισετην και διξτεις την τρυφερη σου πλευρα.Την πλευρα που εψαχνε στον αλλον την οποια καποια στιγμη θα βαρεθει να ψαχνει. Πήγαινε στο θέμα: κολλημα
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:42 @Θ. Κλημεντίνη
Drogbach συμφωνω 80% μαζι σου σημερα νιωθω σαν παιδι του δημοτικου.Θυμαστε νομιζω πως νιωθαμε στο δημοτικο οταν ερωτευομασταν και επιπλεον την ειδα στον υπνο μου και μου φουντωσε περισσοτερο τα εσθηματα.Ειμε περδεμενος και παραξενευομαι διοτι εγω δεν νιωθω τοσο ευκολα ετσι.Αυτα τα τελευταια τεσσερα χρονια δεν εχω νιωσει ετσι και το θεμα ειναι οτι ανυσηχω για τον εαυτο μου γιατι νιωθω ετσι για καποια που δεν την ξερω τοσο καλα.
Πήγαινε στο θέμα: ’Αγριο κόλλημα την σκεύτομαι συνέχεια!
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:23 @Διασκέδαση
Τι στιλ ειναι ροκ,ποπ τι?Kαι που το ακουσες.Ειναι καινουριο ακουγιεται φετος η παλιο?Tι περιπου εδειχνε το βιμτεο κλιπ? Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
Panosx θα του το προτεινα και εγω αυτο αλλα μιας και θα ειναι η πρωτη του υπαρχει κυνδινος να δεθει και να την ερωτευτει οπως συμβαινει σε ολλα τα αγορακια και μετα οταν ξεκοψουν θα ερθει η καταθλιψη κτλ...Εκτως αν εχει εμπυριες με αλλες και ξερει οτι απλα αν την χρησημοποιησει δεν θα δεθει .Απλα θα περασει για μια μερα καλα και θα την στηλει.Αληθεια εχεις σεξουαλικες εμπυριες Γιωργο?Αν εχεις αρχησε να σκευτεσαι πολυ σοβαρα αυτο που ειπε ο Πανος γιατι αλιως σου ειπα μπορει να την πατησεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:11 @Sex
Σηγουρα εχεις καθηστεριμενει αναπτυξη και για αυτο εισε ατριχος.Θα σου κανω την ιδια ερωτηση με τον mikey αλλα και το ποσα κιλα εισαι. Παντος το υψος κυμενεται στα κανονικα πλαισια μην φοβασαι. Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη μέγεθος πέους κτλπ
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο αερας ειναι που μπαινει και βγαινει δεν φταιει κατι για αυτο.Φυσιολογικο ειναι και συμβαινει συχνα οταν την ωρα της ισχωρησης υπαρχει αερας και ως φυσικο και αναμενομενο αφου πιεζεται και βγαινει θα ακουγιεται αυτος ο οχι και τοσο διακριτικος ηχος.Δεν υπαρχει λογος κανεις απο τους δυο να νιωθει αβολα.Εκτως αν ο ηχος προελθει απο καπου αλου.![]() Πήγαινε στο θέμα: παράξενος ήχος την ώρα του σεξ.
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 12:36 @Sex
Συνηθος απο τριτη και μετα θεωρειται οτι δεν υπαρχει προβλημα.Τι να σου πω κανε οτι θεωρεις σωστο αλλα να εχεις στο νου σου οτι ειναι ξαδερφη σου και οτι κανεται θα πρεπει να εχετε στο μυαλο σας και το πως θα το κανετε διοτι ειναι οπως και να το κανουμε βαθμος συγκενιας.Αν μπορεις να συγκρατηθεις και να ξεκοψεις καντο (αν εχεις την δυναμη,τουλαχιστον επιδιωξ να ξεκοψεις).
Πήγαινε στο θέμα: ξαδερφουλα |