Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
ftou - η φράση που χρησιμοποιείς μια ζωή. Πιτσιρίκι στο κρυφτό, ενήλικος στο συνάνθρωπο, γέρος στο πεζοδρόμιο.
Τρίτη, 22 Απριλίου

’Αγριο κόλλημα την σκεύτομαι συνέχεια!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79347 από Doctoras στις 13 Ιουνίου 2011, 11:22πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
(Απο χτές που την πρωτοσυνάντησα)
Ειχα βγει με δυο αλλους φιλους απο αλλο σχολειο χτες το βραδυ για καφε τιποτα το ιδιετερο και ξαφνικα σκαει μια κοπελα με τελειες αναλογιες (με βαση τα γουστα μου) και ενα ωραιο γλυκο προσωπο.Πλησιαζει το τραπεζι μας και μιλαει στον ενα απο τους τρεις μονο επιδη τον ηξερε απο το φροντιστηριο.Και καθετε στο διπλανο τραπεζι με τρεις αλλες φιλλες της (ουτε καν τις προσεξα).Τελος παντον μην τα πολυ λογο παιζοντουσαν μερικες ματιες και (και μια ξαφνικη μικρου μικους σηζητηση για κατι ασχετο) αλλα περισσοτερο μιλουσε με τον φιλο μου.Στο φυγε με ενα μισο για χερετιθήκαμε (ουτε χειραψια ουτε ενα χαρηκα)τιποτα φυγαμε και αμεσος τον ρωταω!
-Τι μου...ι ειναι αυτο ρε?Πως και δεν εχεις κανει κατι μαζί του αφου εχετε τετια οικιοτητα.
Στεναχωριέται ο φουκαρας κατεβάζοντας το κεφαλι.Και τοτε εγω ντραπηκα διοτι καταλαβα οτι δεν ειναι απλη φιλη και ισως να εχουν κατι παραπανω.Του κανω αμεσως σορυ αν ειπα κατι που σε πειραξε και μετα ξεχαστηκε και δεν αναφερθηκαμε σε αυτο ξανα.Οταν εφυγε μου κανει ο αλλος φιλος μου οτι ειναι προην του και πανε κοντα δυο χρονια που τα χαλασαν.
Και σε αυτο απο τι καταλαβα εφτεγε ο φιλος μου.Τεσπα και μετα τον χωρισμο το εριξαν στο "φιλικα".Τον ρωτησα και αλλα πραγματα για αυτην
και συμφωνα με α λεγομενα του ειναι καλη κοπελα διαφορετικου χαρακτηρα απο καποιες αλλες (ας μην αναφερθω και ξεφυγω).
Λοιπον ο χρονος που περασα μαζι της ηταν ελαχιστος,ισως η παρουσια του προην της να την περιοριζαι η ισως να μην ενδιαφερεται αλλα θα ηθελα να την γνωρίσω ,να το παλαιψω, χωρις να το αναφαιρω σε αυτους τους δυο φιλους μου ιδειος στον τριτο.Το θεμα ειναι οτι το μονο μεσο επικοινονιας ειναι το facebook μεχρι να κανονίσω συναντηση στο οποιο την εχω ειδη friend (δεν θυμαμαι πως και ποτε γιναμε).Δεν ξερω αν ο φιλος μου ειναι ακομα κολιμενος μαζι παντος η κοπελα εχει κανει και αλλες σχεσης μετα απο αυτον αλλα ειναι ελευθερη   
τωρα. Πανε δυο χρονια οπως ειπα και δεν νιωθω οτι θα ειναι κακο εστω να κανω μια κινηση παραπανω.
Λοιπον θελω να μου απαντησετε σε τρεις ερωτησεις αν εχετε ορεξη.
1)Τι θα κανατε στην θεση μου?
2)Εαν τελικα εισασταν αποφασισμενοι να προχωρισετε θα το κανατε μυστικα η θα το αποκαλυβατε στους φιλους σας (οχι κολιτους φιλους)?
3)Το θεωρήτε σωστο η λαθος να προχωρήσω?
Απο τις απαντησεις σας θα εξαρτηθουν πολλα διοτι γνωριζω οτι μπορει να μην τρεχει τιποτα μεταξυ μας (γιατι το διαστημα ταν πολυ μικρο)απλ θελω να το εξακριβωσω και γιατι οχι να μην γνωριστω καλυτερα μπας και φτειαξω και ξεκαθαρισω τα πραγματα και το αν παιζει κατι.
Σας ευχαριστώ πολυ και ελπιζω να μην σας κουρασα.Εγω κουραστικα παντος .
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79350 από AggelosTuDromu στις 13 Ιουνίου 2011, 11:39πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
εγω στην θεση σου θα εκανα κινιση...μετα αν γινοταν τιποτα δεν θα το κραταγα μυστικο (κ μυστικο να το κραταγες...κ παλι σε καποια στιγμη θα το μαθουν)...κ τι λαθος κ τι σωστο το θεμα ειναι να περασεις καλα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79376 από drogbach στις 13 Ιουνίου 2011, 4:22μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Doctora,πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνεις κίνηση μαζί της για 2 λόγους

1)Ο ΦΙΛΟΣ σου κατέβασε μούτρα όταν αναφέρθηκες σε αυτή,πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον κάτι αισθάνεται ακόμα για αυτή

2)Πες ότι τα φτιάχνεις μαζί της...Σκέψου πως θα αισθάνεται ο φίλος σου όταν θα σας βλέπει να φιλιέστε και να ακουμπιέστε..

Τι θα έκανα στην θέση σου??Πρώτα,θα περίμενα να περάσει λίγος καιρός γιατί λογικά έτσι θα ξεκολλούσα-γιατί για κόλλημα πρόκειται αφού είπες ότι είχε "τις τέλειες αναλογίες για τα πρότυπά σου"...Αλλά έστω ότι δεν ξεκολλάς μετά από μία-δύο εβδομάδες...Βάλε τον ένα φίλο σου να το φέρει διακριτικά στον πρώην της πως θα ένιωθε αν ένας της παρέας τα έφτιαχνε με την πρώην του...Αλλά να είναι ο "κολλητός του" δηλαδή αυτός που τα λέει όλα σε εκείνον και να μιλήσουν μόνοι τους ώσττε σίγουρα να ανοιχτεί

Και το θέμα δεν είναι να περνάς καλά όταν οι πράξεις σου στεναχωρούν άλλους ανθρώπους-Ιδίως αν θέλεις να υπάρχει κάποιος σεβασμός στο πρόσωπό σου και να σε αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα...

Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79384 από Doctoras στις 13 Ιουνίου 2011, 4:42μμ

Doctoras

Drogbach συμφωνω 80% μαζι σου σημερα νιωθω σαν παιδι του δημοτικου.Θυμαστε νομιζω πως νιωθαμε στο δημοτικο οταν ερωτευομασταν και επιπλεον την ειδα στον υπνο μου και μου φουντωσε περισσοτερο τα εσθηματα.Ειμε περδεμενος και παραξενευομαι διοτι εγω δεν νιωθω τοσο ευκολα ετσι.Αυτα τα τελευταια τεσσερα χρονια δεν εχω νιωσει ετσι και το θεμα ειναι οτι ανυσηχω για τον εαυτο μου γιατι νιωθω ετσι για καποια που δεν την ξερω τοσο καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79385 από M1k3y στις 13 Ιουνίου 2011, 4:47μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(Doctoras@13 Ιουνίου 2011)
Drogbach συμφωνω 80% μαζι σου σημερα νιωθω σαν παιδι του δημοτικου.Θυμαστε νομιζω πως νιωθαμε στο δημοτικο οταν ερωτευομασταν και επιπλεον την ειδα στον υπνο μου και μου φουντωσε περισσοτερο τα εσθηματα.Ειμε περδεμενος και παραξενευομαι διοτι εγω δεν νιωθω τοσο ευκολα ετσι.Αυτα τα τελευταια τεσσερα χρονια δεν εχω νιωσει ετσι και το θεμα ειναι οτι ανυσηχω για τον εαυτο μου γιατι νιωθω ετσι για καποια που δεν την ξερω τοσο καλα.

Φίλε εσύ έχεις χοντρό κόλλημα. Ίσως θα έπρεπε να μιλήσεις στο φίλο σου που ήταν πρώην της και να του εξηγήσεις την κατάσταση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79401 από Reaction στις 13 Ιουνίου 2011, 7:16μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Ενταξει πανε 2 χρονια απο τοτε που τα ειχαν.Ακομα και να τη γουσταρει ο φιλος σου που λες μπορει να ειχε προσπαθησει στο διαστημα το 2 χρονων να τα ξαναβρουν και να μην τα καταφερε οποτε σημαινει πως δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξαανφτιαξουν.
Το οτι εσκυψε το κεφαλι δεν σημαινει απολυτα οτι τι γουσταρει.Μπορει να ντραπηκε να μιλησει γι΄αυτο γιατι οπως λες και εσυ αυτος εφταιγε που χωρισαν.
Επιπλεον εισαι κολλημενος μαζι της οποτε προχωρα , θα περασεις καλα.
Κατι τελευταιο.Εγω παλιο στο δηματικο γουσταρα μια.Οταν πηγαμε στο γυμνασιο σταματησα να ενδιαφερομαι.(Δεν το ειχα πει σε κανεναν ποτε).
Μια μερα μου ειπε ο κολλητος πως τη γουσταρε και δεν μου κακοφανηκε καθολου.Ισα ισα 2 χρονια τωρα ο φιλος σου ολο και καποια θα γουσταρει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79411 από drogbach στις 13 Ιουνίου 2011, 10:05μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Κάνε αυτό που σου είπα...Δηλαδή

"Βάλε τον ένα φίλο σου να το φέρει διακριτικά στον πρώην της πως θα ένιωθε αν ένας της παρέας τα έφτιαχνε με την πρώην του...Αλλά να είναι ο "κολλητός του" δηλαδή αυτός που τα λέει όλα σε εκείνον και να μιλήσουν μόνοι τους ώσττε σίγουρα να ανοιχτεί"

Τόση ώρα μπορεί τσάμπα να το συζητάμε.Αν δεν έχει πρόβλημα,πολύ απλά κάνεις κίνηση(μόνο που αν τελικά δεν έχει πρόβλημα φρόντισε να μιλήσεις και μαζί του για να είσαι "καθαρός".Αν έχει πρόβλημα αποφασίζεις.Αξίζει να χαλάσει η φιλία για μια κοπέλα???

Μάθε τα συναισθήματα του φίλου σου και μετά ξανακάνε ποστ να λάβεις συμβουλές κάτω από σωστές συνθήκες...Γιατί από τι βλέπεις στα 2 τελευταία μηνύματα οι συμβουλές δίνονται κάνοντας υπόθεση για το πως αισθάνεται ο φίλος σου,άρα αυτό είναι το κομβικό σημείο-και για σένα δηλαδή αλλιώς δεν θα υπήρχε αυτό το ποστ...Μάθε και ενημέρωσέ μας να σου πούμε :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79412 από Doctoras στις 13 Ιουνίου 2011, 10:13μμ

Doctoras

Δεν ξερω τι να κανω δεν εχει μπει καθολου facebook η κοπελα να μιλησω να την γνωρισω καλυτερα(ενοειται θα κανονισω να τα πουμε εκτως).Και μαλλον θα το φαιρω σιγα σιγα στον φιλο μου αφου την πρωτη δωση την εχει παρει για το πως νιωθω.Θα δειξει ευχαριστω ολους σας.Θα ηθελα και αλλες απαντησεις παρακαλω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79418 από eisainoobas στις 13 Ιουνίου 2011, 11:28μμ

eisainoobas

banned
μέλος από: 4/6/2011
πρεπει να κατσεις να σκεφτεις... ποιος αξιζει περισσοτερο για σενα? ο φιλος σου? η μια κοπελα χαρη στην οποια στο υπογραφω πως θα χαλαστε την φιλια που εχετε? φιλους σπανια βρισκουμε (γνωστους πολλους), κοπελες θα γνωρισεις αμετρητες... σκεψου αυτο που σου ειπα, και αφου το φιλτραρεις, θα βρεις μονος σου την απαντηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79449 από diamondz στις 14 Ιουνίου 2011, 1:08πμ

diamondz

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2011
αν ειναι καλος φιλος και αν οντως ξερεις οτι θα στεναχωρεθει μην κανεις, ειναι απλο!
η φιλια πανο απολα.
Τωρα απο κει και περα αν ειναι απλος γνωστος η βγηκατε 3-4 φορες για καφε γραψτον ξερεις που :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ