Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 23:09 @Διάφορα
Για να την παρεις ερχεσε αντιμετοπως με αλλα 60-70 ατομα το πολυ λιγοτερο που μπορω να πω.(Ολοι συνηθως ειναι του 20 και παιζεται με δεκατα για το ποιος θα περασει και ποιος οχι.Αν δεν εισε συνιθισμενος στα καθαρα εικοσαρια στο μεσο ορο λυπαμε αλλα ειναι απυθανο εκτως αν κανεις ξαφνικα αρχιζεις να διαβαζεις (τουλαχιστον 19 ωρες την ημερα).
Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές Στο Εξωτερικό
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 23:05 @Διάφορα
Η φερτω εσυ.Γιατι δεν πας ενα διημερο με το αγορι σου αυτο το σαβατοκυριακο να πατε και με κανα αλλο ζευγαρι φιλλων ετσι θα συζητατε θα περασετε καλα και θα ξεχαστεις? Πήγαινε στο θέμα: νιωθω χαλια :(
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 20:30 @Sex
Kαι εγω ακριβως το ιδιο ειμε!(Σε αντρα).Αλλα τα ομονυμα αποθουνται και ισως αν συμφωνουσε μαζι σου σε ολλα να τον βαριοσουν.Ωστοσο δεν χανεις και τιποτα να του πεις να κανει τα στραβα ματια και να το κανεται αραια και που σε περιεργα μερη.Εμενα με αναβει το γεγονος οτι αναπασα στιγμη μπορει να μας πιασουν.(Σε δημοσια μερη κτλ).Το ιδιο ενοεις?Η περιεργα οσο αφορα τις συνθηκες μερη?(οικοδομη,δασσος,θαλασσα κτλ).
Πήγαινε στο θέμα: Βαριέται
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 17:03 @Sex
Και κανε μας την χαρη να πας να κανεις ενα υπεριχογραφημα οσχεος για να σου λυθουν οι αποριες και να μαθεις τι εχεις.ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΣΟΥ!!! Δεν αφεινουν τετοια πραγματα. Πήγαινε στο θέμα: Διαβασα τα συπτωματα καρκινου του οσχεως
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 14:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Aπο την στγμη που τελειωσες εξω αποκλιεται!Οπως εχω ξαναπει τα προσπερματικα υγρα ειναι κυριως για να λιπενουν την ουρηθρα και ειναι απυθανο να πιασεις παιδι μονο με τοσο λιγο ποσοτητα.Απλα επιδη παντα τυχαινουν καλο ειναι να προσεχεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά χωρις προφυλακτικό
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 12:08 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει.Μονο να μην υπαρχει πιεση και προτροπη να το ξεκοινισω.Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 12:06 @Διάφορα
0 ευρα αν πας και το ζητησεις απο καποιον που θα παει πρωτη λυκειου.
Πήγαινε στο θέμα: Βιβλιο Βιολογιας
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 12:04 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:1)Aν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να πληρωνει την σχολη και το ενοικιο.2)Αν ειναι τοσο καλος μαθητης κα παρει υποτροφια. Ενοειται να γνωριζει την γλωσσα καλα. Τωρα αν εισε γατα οπως ενας γνωστος μου μπορει και απλα με ενα απολυτηριο λυκειου εκμεταλεβοντας καπιες καταστασεις να μπορεσεις να ανταπεξελθεις. Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές Στο Εξωτερικό
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 00:26 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Βαλτε την περιπετεια στην σχεση σας κανωντας πραγματα που δεν κανετε καθημερινα.Και λιγο συζητηση δεν βλαπτει...Πήγαινε στο θέμα: τροποι
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 00:24 @Θ. Κλημεντίνη
Χαλαρωσε και μην τον παιρνεις προσωπικα εχω καταλαβει πολυ καλα τι ενοεις.Η απαντηση μου παει στο μεσο ορο...σηγουρα υπαρχουν και οι εξερεσεις μα ειναι πολυ λιγιες δυστηχως.Προσθεου δεν ειμε καθικι αν εκανα σχεση με μικροτερη οταν πηγαινα 20+ να την πηδαγα και να την παραταγα.Απλα ειπα οτι θα το εκανα χωρις σχεση κατι σαν one night stand που και οι δυο το κανουν απλα για να το κανουν. Εχω πολλες φιλες καλες που τα φτειαχνουν με μεγαλυτερους.Και συγκεκριμενα η μια πληγωθηκε ασχημα οταν ο 21χρονος που τα ειχε ενω δεν την πιεζε να προχωρησουν ξαφνικα την χωρησε λεγοντας της μπροστα σε φιλους του για ποσο θα κανω τον μαλακα για να σε πηδηξω?Ξερω πολλα περι αυτου του θεματος διοτι τα εχω ζησει.Σηγουρα ξαναλεω υπαρχουν εξεραισεις και μακαρι να εχετε παισει μεσα. Κλεινω με αυτην την απαντηση δεν εχω να πω κατι αλλο περι αυτου του θεματος... Πήγαινε στο θέμα: Διαφορά ηλικίας 5 χρόνια |