Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 22:15 @Διάφορα
Δεν εχω ιδιετερη προτιμηση.Τα τραγουδια του Χατζιδακι δημειουργουν μια νοσταλγια για το παρελθον.Του θεοδωράκη ειναι πιο επαναστατικα.Αλλα επιδη θελεις να ακουσεις απαντηση θα πω Χατζιδάκι γιατι τυχαίνει να είμε λατρης της παλιας εποχης και των ασπρομαυρων ταινιών (λατρης των ηθοποιων που εχει συνεργαστει). Πήγαινε στο θέμα: Μίκης Θεοδωράκης ή Μάνος Χατζιδάκις;
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 14:32 @Sex
Το να ειναι πιο κατω ειναι φυσιολογικο.Ετσι ειναι η κατασκευη στους αντρες.Τωρα τον πονο αν θες καλο ειναι να το κοιταξεις σε εναν γιατρο.
Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις
Μήνυμα στις 23/6/2011 στις 00:41 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Kαταρχας θα τον κανεις format σε fat32 ετσι ωστε να τον διαβαζει το ps3.Μετα απλα κανεις copy το buckup το game στο external hard drive.Και μετα θα πρεπει οταν μπαινεις στο game να εμφανιζεται ο σκληρος και οταν μπεις μεσα θα εχει το game.(Εισε τυχερος εμενα ειναι 3.60 γαμω και δεν μπορω να κανω τιποτα ακομα).Πήγαινε στο θέμα: PS3 Jailbreak
Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 23:14 @Διάφορα
Ντορα η μικρη εξερευνητρια "ξερω τι εκανες περσυ το καλοκαιρι" vol.1 Ντορα η μικρη εξερευνητρια "ξερω τι εκανες περσυ το καλοκαιρι" vol.2 Πήγαινε στο θέμα: Πείτε καμιά καλή ταινία θρίλερ
Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 17:43 @Διάφορα
Θα μπω σε μια σχολη φωτογραφιας και οπτικων εφε στο εσωτερικο.Και μετα μαλλον το ,μεταπτυχιακο θα το κανω στο εξωτερικο.Και αν δεν βρω μετα δουλεια Ελλαδα θα παραμεινω εξωτερικο.
Πήγαινε στο θέμα: μελλοντικο επαγγελμα
Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 16:51 @Sex
Επιπλεον++++μπορει Να τυφλωθεις. Να παισουν τα δοντια. Να εχεις: Τασεις αυτοκτονιας. Τασεις εμμετοου. Τασεις διαρειας. Εγω τραβαω πολλες φορες την ημερα και δεν εχω τιποπα.Ολλα λειτουργουν κανονικα.(17 χρονων). Οσο πιο συχνα τραβας μειωνεται ο κυνδινος εμφανισης προστατη. Το σπερμα αν δεν τραβηξεις μια μρα θα ειναι πολυ και καλης ποιοτητας. Και βαζεις τα μπαλακια να παραγουν σπερμα συναιπως και τεστοστερωνη (δηλαδη αυτη που χανεις οταν τραβας αναπληρωνεται). Το μονο που μπορει να σου προκαλεσει αρνητικο ειναι ψυχολογικα προβληματα.Δηλαδη να παψεις να ενδιαφερεσαι για το αλλο φιλο και να βολεβεσαι με το χερι. Πήγαινε στο θέμα: Eρώτηση περί μαλακίας!
Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 16:47 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Eχω 3.60 αλιως θα το εκανα.Τεσπα.Κανε buck-up και δοκοιμασαι οποτε και να κανει θα εχεις τα saves σου και τα αρχια σου σομενα.Μονο τα trophies δεν θα εχεις.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ.Εγω θα περιενω πολυ για το cfw3.60.Πήγαινε στο θέμα: PS3 Jailbreak 3.55
Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 12:29 @Sex
Oχι!!! Εξαλου δεν θα συζητησει με τους γινεις σου αλλα με εσενα.Δεν θα τους αφισει να μπουν και να θελουν... Πήγαινε στο θέμα: Σημερα θα παω λογικα |