Μήνυμα στις 20/7/2014 στις 21:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε και εγω 17 χρονων ειμαι και εχω σε αυτη την περιοχη. Εγω σου λεω να μην τις πειραξεις γιατι ειναι ελκυστικες για τις κοπελες ασχετα αν εσυ πιστευεις το αντιθετο. Και εγω ετσι πιστευα αλλα ρωτησα αρκετες κοπελες και ολες μου ειπαν οτι ειναι γοητεια να εχει ο αντρας εκει τριχες. Νταξει εαν εισαι σαν μαιμου που δεν εισαι αλλα λεμε τωρα επρεπε να τις ειχες ξυρισει αλλα αφου δεν εχεις τοσες πολλες τι σε πειραζει? Αν θες τοσο πολυ να τις ξυρισεις ειτε επειδη νομιζεις οτι δεν ειναι ελκυστικες ειτε επειδη θελεις να δειξεις το γυμνασμενο σωμα σου θα σου προτεινα μια ειδικη ξυριστικη μηχανη σωματος που θα εχεις πιο καλα και γρηγορα αποτελεσματα η ακομα εχω ακουσει οτι μπορεις να το κανεις και με κρεμες αποτριχωτικες. Αν δεν μπορεις να παρεις καποιο απο αυτα που σου ειπα τοτε χρησιμοποιησε ενα ξυραφακι απλο. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ...αμα τις ξυρισεις μετα θα βγαινουν πιο αγριες και ισως μετα θα ειναι αντιαισθητικο ενω τωρα δεν ειναι. Το μονο μερος που θα προτεινα σε καποιον αντρα να ξυρισει επειδη ειναι πραγματικα αντιαισθητικο ειναι η πλατη.Αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Τριχες και μαγιω
Μήνυμα στις 18/7/2014 στις 02:17 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου. Καταρχας θελω να ξερεις οτι ολοι τα τραβαμε αυτα αλλοι σε μεγαλο και αλλοι σε μικροτερο βαθμο τους τσακωμους με τους γονεις μας. Και εγω καπως ετσι ειμαι αλλα λιγο πιο χαλαρα απο την δικη σου κατασταση. Οι γονεις σου προφανως οπως και οι περισσοτεροι θελουν να ακολουθησεις την πορεια που γουσταρουν αυτοι χωρις να τους νοιαζει τι θελεις εσυ και τι οχι. Εχεις δεξιοτητες στον προγραμματισμο και σε αυτα τα πραγματα οποτε πρεπει να ασχοληθεις με αυτα. Ο ανθρωπος γεννιεται με δεξιοτητες που θα τον βοηθησουν να βρει μια δουλεια που θα του αρεσει και θα εχει να προσφερει κατι. Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν αυτο οι γονεις σου ομως? Βαζω στοιχημα οτι ουτε υπολογιστη δεν μπορουν να ανοιξουν (οπως οι περισσοτεροι) και πιστευουν οτι ενας ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΣ θα σε κρινει στην ζωη σου. Δεν λεω οι πανελληνιες μετρανε πολυ...Και εμενα ειναι η χρονια μου που θα δωσω,αλλα δεν μπορει η μανα σου και ο πατερας σου να σε θεωρουνε χαζο και παιδι χωρις ικανοτητες. Θα πας στην συνεντευξη ΣΙΓΟΥΡΑ χωρις δευτερη σκεψη και αφου εισαι ανω των 18 απο τι νομιζω τοτε οτι και να σου πουν οι γονεις σου δεν θα αλλαξει κατι...εσυ αποφασιζεις τωρα για την ζωη σου. Αν φτασουν σε σημειο να σε ξαναβριζουν και να μην σε αφησουν να πας στην συνεντευξη τοτε βαλτους μια φωνη να καταλαβουν ξαναφυγε απο το σπιτι να ηρεμησεις...ειναι δυσκολη κατασταση σε καταλαβαινω και αμα μετα απο αυτο συνεχιστει θα σου προτεινα να επισκεφθεις καποια ειδικη βοηθεια ψυχολογου για να σε ανεβασει καπως γιατι απο τι καταλαβα αντι να σε ωθησει η οικογενεια σου σε θεωρει αχρηστο διχως ομως να ξερουν τις ικανοτητες σου. Απλα δειξε οτι εχεις μεγαλωσει για να σε κανουν οτι θελουν.Πατα λιγο ποδι οταν σου φωναζουν και μην φοβασαι. Γυρνα σπιτι οτι ωρα θελεις (μην το παραχεσεις ομως) και αμα σου πουν κατι γραψτους και μην κλαψουριζεις.Αυτη ειναι η γνωμη μου για το προβλημα σου Πήγαινε στο θέμα: Σοβαρό πρόβλημα με τους γονείς μου!
Μήνυμα στις 13/7/2014 στις 14:07 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Επειδη παω και εγω γυμναστηριο και ο γυμναστης μου μου εχει δωσει προγραμμα για κατι παρομοιο θα σου πω. Καταρχας πρεπει να ξεκινας με διαδρομο η ποδηλατο και να κανεις γυρω στα 15 λεπτα. Ειναι πολυ σημαντικο να κανεις διαδρομο γιατι σημασια δεν εχει ποσα κιλα εισαι αλλα ποσο λιπος εχεις πανω σου που αυτο πρεπει να καει αμεσα! Αφου λες οτι πας σε γυμναστηριο λογικα θα υπαρχουν ολα τα απαραιτητα μηχανηματα μεσα. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποιο μηχανημα κανει τι. Το καλυτερο σετ που μπορεις να ξεκινησεις ειναι 3 σετ των 15 (3Χ15) η μπορεις 4 σετ των 10 (4Χ10. Σε μια μερα δεν μπορεις να τα γυμναζεις ολα οποτε θα σου προτεινα αν μπορεις να πηγαινεις καθε μερα η μερα παρα μερα και να γυμναζεις την μια μερα τα ποδια με τα καταλληλα μηχανηματα την αλλη μερα τα χερια και το στηθος και παει λεγοντας. Φυσικα καθε μερα ανεξαρτητα τι εχεις να γυμνασεις θα κανεις ΔΙΑΔΡΟΜΟ η ποδηλατο και ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. Τους κοιλιακους και τον διαδρομο μην τους ξεχνας. Για κοιλιακους ενα καλο προγραμμα ειναι να κανεις 4 σετ των 20 (4Χ20) σε οσα πιο πολλα μηχανηματα κοιλιακων εχει μεσα το γυμναστηριο. Στην αρχη θα ποναει λιγο το σωμα σου αλλα θα ειναι επειδη δεν εχει συνηθισει. Επιπλεον στα μηχανηματα μην βαζεις υπερβολικο βαρος αλλα θα πρεπει να ξεκινας απο τα χαμηλα και θα δεις οτι σιγα σιγα θα βαζεις πιο πολλα κιλα στα μηχανηματα! Κατι τελευταιο που θελω να σου πω ειναι να κοψεις οτι ανθυγειηνο υπαρχει. Αν θες αμεσα αποτελεσματα και γρηγορα τοτε σουβλακια,γλυκα και τετοια μετα το καλοκαιρι. Αλλα κατα την γνωμη μου αμα φας 1-2 σουβλακια αυτο τον μηνα και γυμναζεσαι παραλληλα δεν θα γινει απολυτως τιποτα.ΥΓ: Μην μπεις στην σκεψη να παρεις βοηθητικα και πρωτεινες δεν αξιζουν και μπορει να σε καταστρεψουν Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη
Μήνυμα στις 8/7/2014 στις 00:09 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα. εμεις παιρναμε βαθμους στις 30 ιουνιου αλλα εγω δεν πηγα να τους παρω επειδη γενικα δεν ειχα γραψει καλα λογω κακης διαθεσης. Επισης ενας αλλος λογος που δεν τους πηρα ηταν επειδη δεν ηθελα να δουν οι γονεις μου τι πηρα γιατι θα αρχιζαν απιστευτο κυρηγμα και ο δρομος μου προς τις πανελληνιες που εχει αρχισει πολυ καλα θα χαλαγε.Και θελω να σας ρωτησω αν παει καποιος απο τους γονεις μου σχολειο αυτες τις μερες υπαρχει περιπτωση να τους παρει?
Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοι σχολειου!
Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 19:27 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια. Καποια απο τα παλια post ελεγαν για ενα χωρισμο που ειχα κανει με μια κοπελα. Οταν χωρισα για καποιο διαστημα ημουν μια χαρα. Αλλα τωρα που περναει ο καιρος νιωθω σαν να μου λυπει λιγο γιατι εκτος απο τις κακες στιγμες ειχαμε και καποιες καλες. Βεβαια οι περισσοτερες ειναι κακες αλλα για καποιο λογο θελω να δω τι κανει αυτη η κοπελα τωρα. Παλια ειχα μπει στον πειρασμο να της στειλω μηνυμα αλλα δεν της εστειλα επειδη ηξερα οτι απο οσα μου ειχατε πει αμα της εστελνα μηνυμα θα ειναι μεγαλη βλακεια μου. Συνεχιζοντας πως καθημερινα την σκεφτομαι ακομα...και αμα την δω με αλλον πουθενα θα σκασω απο την ζηλεια μου και θα στεναχωρηθω ακομα περισσοτερο. Μου εχει σταματησει η διαθεση εντελως και ειναι και η χρονια μου για τις πανελληνιες. Προσπαθω να κανω περα αυτη την κοπελα απο τις σκεψεις μου αλλα δεν μπορω με τιποτα. Να ανεφερω οτι μιλαω και με μια αλλη κοπελα που με γουσταρει και ειναι πολυ ομορφη και καλη,αλλα και παλι ειμαι τοσο βλακας που δεν μπορω να προχωρησω. Δεν μου βγαινει να κανω κατι με αλλη κοπελα και δεν ξερω αμα φταει επειδη πρεπει να περασει κιαλλος καιρος για να την ξεχασω. Σαν ατομο ειμαι ευαισθητος και αυτο ειναι που με σκοτωνει. Καθε φορα για την ξεχασω σκεφτομαι τις κακες μας στιγμες αλλα καποιες φορες που ερχονται καποιες καλες και εκει ειναι που κυριολεκτικα πεφτω σε καταθλιψη. Αν εχετε καποιες προτασεις να μου πειτε για το πως να την ξεχασω η να μου φτιαχνεται η διαθεση γιατι ουτε με νεα κοπελα δεν την εχω ξεχασει ακομα...μονο οταν ειμαι βολτα αλλα στο σπιτι και γενικα αρκετες φορες την ημερα ερχονται αναμνησεις.Αφηστε που νομιζω οτι εκεινη δεν το εχει παρει τοσο βαρια και μετα απο 1 μηνα που χωρισαμε το εχει ξεχασει. Αυτες οι ευαισθησιες μου με εχουν καταστρεψει! (Παρεπιπτοντως για να εχετε μια εικονα εγω θα παω τριτη λυκειου και αυτη τριτη γυμνασιου) Ευχαριστω που το διαβασατε αν και στην αρχη δεν ηθελα να το γραψω γιατι ντρεπομαι ετσι πως καταντησα για μια αλλα αυτη ειναι η αληθεια Πήγαινε στο θέμα: Δεν εχω διαθεση!!!
Μήνυμα στις 5/7/2014 στις 00:40 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 χρονων και θελω να μου πειτε κανα μαγαζι που να ταιριαζει στην ηλικια μου για να παρω μπλουζες και παπουτσια.Βασικα πειτε μαρκες που πιστευετε οτι ειναι καλες και παιρνετε και εσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Μπλουζες και Παπουτσια
Μήνυμα στις 4/7/2014 στις 23:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου γιωτα. Καταρχας η αγαπη δεν δημιουργηται τοσο γρηγορα οσο φανταζεσαι...η πραγματικη αγαπη θελει καιρο να αποδειχθει οτι υπαρχει! Καταρχας αφου τον εχεις δει εστω απο skype εχεις μια καλη γευση για το πως ειναι. Φανταζομαι μιλατε καιρο και εχετε αναπτυξει καλες επαφες. Αφου σε εχει δει και αυτος τοτε μην φοβασαι η πιθανοτητα να μην του αρεσεις ειναι ελαχιστες εως και μηδαμινες. Εισαι ντροπαλη και εχεις αγχος επειδη θα μιλησετε πρωτη φορα απο κοντα και ειναι λογικο. Απλα προσπαθησε να ανοιξετε μια κουβεντα οπως κανατε και στο chat και στο skype. Μην του συμπεριφερεσαι λες και ειστε αγνωστοι απλα ξεκινα να μιλας φυσιολογικα και θα δεις οτι με την ωρα θα συνηθισεις και αφου το καταφερεις αυτο θα εχεις εξασφαλισει ενα πολυ καλο μερος απο αυτη τη σχεση που λογικα θα αναπτυχθει μεταξυ σας. Λοιπον οσο αφορα τις φασεις και ολα αυτα πιστευω οτι κρινετε απο τους 2 σας. Αν θελεις να παιχτει φαση περιμενε να κανει αυτος πρωτα την κινηση γιατι παντα το αγορι σε τετοια πραγματα πρεπει να παιρνει τις πρωτοβουλιες...αν παλι δεν θελεις φαση και αυτος θελει πες του να περιμενει λιγο καιρο ακομα μεχρι να εισαι ετοιμη αν και πιστευω οτι θες και εσυ και η αληθεια ειναι οτι αμα του πεις "ΟΧΙ" θα ξενερωσει λιγο.Καταλλα προσπαθησε να εισαι φυσιολογικη οπως τις αλλες φορες που μιλατε και θα δεις οτι θα περασετε τελεια! Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: φαση η οχι?
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 20:55 @Flame
Απλα ακουω πολλους να λενε οτι ειναι μαλακια αυτο! Και εγω δεν πιστευω στο θεο!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ?
Μήνυμα στις 17/6/2014 στις 20:50 @Flame
Νταξει ακυρο...δεν θελω απαντησεις σε φαση "καλα εισαι ηλιθιος φυσικα και πιστευουμε δεν ειμαστε μα@$#8κες να μην πιστευουμε! Απλα θελω την γνωμη σας σε αυτο το θεμα!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ? |