Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 21:32 @Διάφορα
...μόνο στα καταστήματα που κάνουν piercings πουλάνε; Δεν ξέρω που να ψάξω... Πήγαινε στο θέμα: Piercing stickers...
Μήνυμα στις 23/1/2011 στις 16:03 @Διάφορα
Πω πω, κι εγω σημερα εχω παθει γιατι ειδα στον υπνο μου πως ειχα μια μεγαλη νεκροκεφαλη στο δωματιο μου...
Πήγαινε στο θέμα: πιστέυετε στα όνειρα?
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορεί να έχει όντως δουλειές το κορίτσι. Αλλά καλού κακού ρώτα την με ύφος όταν τη δεις αν θα βγείτε καμιά φορά. Μη σε περνάει και για ηλίθιο
Πήγαινε στο θέμα: Έχω ραντεβού και αγχώθηκα
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 00:45 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου... Να είσαι ο εαυτός & όλα θα πάνε ρολόι θα δεις!
Πήγαινε στο θέμα: Έχω ραντεβού και αγχώθηκα
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 00:27 @Διάφορα
Λίγο κουφό αυτό που ρωτάω, αλλά ξέρετε κανένα σαιτ που να μπορώ να κατεβάσω θεατρικές παραστάσεις π.χ. απο Εθνικό? Ή να μπορώ να τις δω κάπου online τουλάχιστον? Πήγαινε στο θέμα: Θεατρικές παραστάσεις online
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 00:00 @Sex
Πιο προχωρημενο ε; Ενα φιλακι οπως αυτο που δωσατε και πετυχε + μικρα χουφτωματακια;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω να δινω γλωσσοφιλο..βοηθεια θελω
Μήνυμα στις 31/12/2010 στις 15:26 @Κλάψιμο
Μια ανατολή σ’ έναν κόσμο που δεν έχει πάψει ποτέ να γυρίζει στην ίδια τροχιά, όμως στην άλλη άκρη της γης κάποιος βλέπει τον ήλιο να πέφτει ξανά… - όπως ξανά ανάβει ο φάρος του κόσμου, χτυπάει τα φτερά του… Το φως απ’ την χώρα των πάγων βουτάει στην καρδιά σου κι υψώνεται πάνω από τη Γη του Πυρός. > > Η αγάπη πληρώνει κρυφά δολοφόνους, συχνάζει σε δρόμους χωρίς γυρισμό. Σ’ αγαπώ κι ας μην ξέρω ούτε καν τ’ όνομά σου… Ετοιμάσου σε λίγο να πεις «σε μισώ!» Είμαι το ένα μισό της σελήνης… μην κλείνεις, σε λίγο γεμίζει το άλλο μισό. Η αγάπη γεμίζει ξανά τα ποτήρια, ρωτάει ποιος διψάει, ψιθυρίζεις «εγώ!» Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 23:31 @Διάφορα
Ψηλά ε? Δεν το χες πει αυτό αλλά τεσπα. Οπως λέμε όλοι....γιατρό κατευθείαν!!!
Πήγαινε στο θέμα: τραυματισμος ποδιου
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 21:49 @Διάφορα
Σε μια λεκανίτσα με κρύο νερό βάλ' το και θα ηρεμήσεις κάπως. Αν δεν θες μην πεις στη μαμά σου οτι πήγες να παίξεις, πες πως έκανες μια άτσαλη κίνηση & αρχισαν οι πόνοι. Πάντως φίλε πρέπει να πας σε γιατρό οπωσδήποτε όμως...
Πήγαινε στο θέμα: τραυματισμος ποδιου
Μήνυμα στις 18/12/2010 στις 00:39 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν νομίζω να περιμένω φίλε jimmas... Και δεν έχω το θάρρος να πάω να τον πάρω αγκαλιά Αγγελε του Δρόμου, γιατί είμαστε παντελώς άγνωστοι... Θα του πω καμια μερα οτι πρεπει να του μιλησω & ο θεος βοηθός
Πήγαινε στο θέμα: ερωτική εξομολόγηση |