Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 22:43 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά θέλω και άλλες γνώμες. Σήμερα μου απάντησε και μου είπε"οκ όπως νομίζεις,δέχομαι την απόφαση σου".Είναι προφανές πως δεν νιώθει τίποτα.Από το παιχνίδι την έκανα φραγή έτσι ώστε να μην μπορώ να της ξαναμιλήσω και να την ξανακάνω φίλη.Αλλά δεν φτάνει αυτό,μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να την ξεχάσω? Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως θα είμαι χωρίς αυτήν στην ζωή μου και μου έρχεται να πάω να σκοτωθώ... Δεν ξέρω τι να κάνω. Τώρα μόνο εσείς μείνατε δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό το θέμα(όλοι νομίζουν πως όλα τελείωσαν πριν μήνες).Κρέμομαι από εσάς... Ευχαριστώ για την κατανόηση! Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να την ξεχάσω
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 16:55 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Είναι απλό,μπορείς να τα έχεις και τα δύο.Λοιπόν πας στο φαρμακείο και ζητάς χαρτοταινία ειδική για τα σκουλαρίκια τέτοιου είδους.Δεν είναι πολύ ακριβό 2-3Ε κάνει.Βοηθάει πολύ,έχει την ίδια προστασία με την μασέλα που φοράνε οι μποξέρ.Ελπίζω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: trypa sto frydi
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 15:26 @Sex
Ε μωρέ στο πουλί του βρήκε να κάνει και αυτός,πολύ φλώρικο ακούγεται.Και αν πάθει μόλυνση?Μια ψωλή έχει όχι πέντε!
Πήγαινε στο θέμα: σκουλαρικι στο πουλι
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 15:24 @Διάφορα
Τι λέει ο άλλος ρε αχαχα!Δώρο είπε όχι πράξη. Συμφωνώ με τους παραπάνω(εκτός από Pro Gamer φυσικά)φαντασία θέλει όχι λεφτά,δηλαδή θέλει και λεφτά αλλά όχι πολλά.Όσο για τα λουλούδια είναι παλιό,θα σου πρότεινα να της πάρεις κάτι πρωτότυπο. Πήγαινε στο θέμα: δωρο για κοπελα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 14:44 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Σας ζητώ συγνώμη και πάλι για τα πολλά θέματα.Αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια με την Χ. της τα ζήτησα αρνήθηκε,μετά από 1 εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα να μην μιλάμε άλλο(αλλά μου είχε πει όταν της τα ζήτησα να παραμείνουμε φίλοι και πως δεν θέλει να την αποφεύγω).Έλεγε στις φίλες της πως αυτή θέλει να μιλάμε.Μια ζέστη μια κρύο.Έχασα 1 χρόνο από την ζωή μου περιμένοντας την.Προχθές παίζαμε αγωνία με αυτήν και 2 φίλες της.Και όταν έφυγα μου είπε"αύριο θα βγεις να μαζευτούμε όλα τα παιδιά και να παίξουμε κανένα ομαδικό παιχνίδι"είπα ναι.Χθες ήμασταν όλα τα παιδιά στην γειτονιά εκτός από αυτήν,όταν την φώναξαν τα κορίτσια είδε αν είμαι εγώ και όταν με είδε άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της φίλης της που ήταν 30-40 μέτρα από το σπίτι της(μετά την ακολούθησαν και οι φίλες της). Έχω βαρεθεί να μου μιλάει όποτε γουστάρει πάντα έκανα προσπάθειες γίνουμε φίλοι και δεν ήθελε ενώ στις φίλες της έλεγε"γιατί δεν έρχεται να κάτσει μαζί μας".Χθες όταν έπεσα για ύπνο σκέφτηκα και πήρα την απόφαση να συνεχίσω χωρίς αυτήν.Σηκώθηκα μπήκα σε ένα παιχνίδι στο διαδύκτιο και της είπα πως"Βαρέθηκα να σε περιμένω,δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου,όλο με στην ψευτιά είσαι,νομίζεις πως όλα γυρνούν από εσένα,ήμουν σκυλάκι σου τόσο καιρό αλλά τώρα θα είσαι εσύ.Καλή συνέχεια."Και μετά της αφιέρωσα το τραγούδι του Chris Daughtry-Life after you.Το ξέρω πως αυτό που της έγραψα δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτήν αλλά ΠΡΕΠΕΙ να την ξεχάσω,της ανοίχτηκα πάρα πολύ και αυτή το μόνο που έκανε ήταν να μου γαμάει την ψυχολογία.Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε κανένα τρόπο να την ξεπεράσω.Δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι τα πάντα για εμένα... Ευχαριστώ για την κατανόηση. Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να την ξεχάσω
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 18:38 @Sex
Φίλε asap δεν έχει πρόβλημα αλλά όταν αρχίζει καινούργια σεζόν πρέπει να κάνεις εξετάσεις(καρδιακές ή παθολογικές),για να διαπιστώσουν πως είσαι απόλυτα υγιείς... Πήγαινε στο θέμα: jockstrap
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 18:06 @Sex
Αφού δεν έχεις τίποτα άσε τις μαλακίες που σου λέει ο γιατρός και φόρα κανονικό εσώρουχο.Επίσης το jockstrap δεν είναι καθόλου βολικό,καλύτερο είναι το κλασσικό εσώρουχο ή και το boxeraki αλλά να σφίγγει λίγο... Καλή επιτυχία να έχεις! Πήγαινε στο θέμα: jockstrap
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 17:23 @Sex
Φίλε μαλακίες λένε οι γιατροί,εμένα μου είχαν πει να μην κουράζομαι επειδή λέγανε πως είχα φύσημα.Αλλά όταν πήγα σε ένα άλλο μου έκαναν γενικά εξετάσεις και δεν είχα τίποτα(παίζω και εγώ ποδόσφαιρο).Όμως ακόμα δεν κατάλαβα γιατί να φορέσεις σλιπ ή jockstrap?Εξήγησε μου....
Πήγαινε στο θέμα: jockstrap
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 14:24 @Διασκέδαση
Γεια σας και πάλι! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως παίζεται το πόκερ(το πόκερ που παίζουμε με παρέα εννοώ όχι με την μαφία):P.Μπήκα στον γούγλη αλλά δεν κατάλαβα Χριστό :S Κάποιος? Πήγαινε στο θέμα: Πόκερ
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 10:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ παιδιά!Θέλω και άλλες απαντήσεις... Όσο για την Ιστορία άμα την γράψω ολόκληρη θα θέλω 2-3 ώρες.Άρα θα περιγράψω λίγα πράγματα:Καταρχήν δεν μιλούσαμε εξαιτίας του αδερφού της,της είχα στείλει μήνυμα και το πήρε ο αδερφός της.Μετά μου έστειλε να μην της ξαναστείλω τίποτα και να ξεκόψουμε,αλλά δεν ξέρω ποιος:S.Δεν της ξαναμίλησα από τότε αλλά αυτή έλεγε καθημερινά"γεια" μερικές φορές και 4-5 φορές την ημέρα.Έκανα πάντα τον αδιάφορο.Μερικές φορές προσπαθεί να με πλησιάσει.Είχε πει στην φίλη της πως αυτή θέλει να κάνουμε παρέα.Και τότε δεν έδινα σημασία.Της είχα στείλε μήνυμα σε ένα παιχνίδι να γίνουμε όπως παλιά(είμαστε χρόνια φίλοι)και μου απάντησε να πάω να της το πω από κοντά τι αισθάνομαι για αυτήν(αλλά ψέματα θα της πω,δεν μπορώ να την ξαναχάσω για ακόμη μια φορά,δεν θα της πω πως είμαι ερωτευμένος μαζί της,θα της πω μόνο πως την βλέπω σαν φίλη,δεν ξέρω αν φαίνεται σωστό αλλά δεν μπορώ να την χάσω για άλλη μια φορά) και πως πρέπει να της φέρομαι κανονικά. Τώρα μπορεί κάποιος να απαντήσει? Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Νιώθει τίποτα ή πήγε παρακάτω? |