Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 16:14 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας! Τελικά όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να την ξεχάσω αυτήν που είμαι 2 χρόνια τώρα ερωτευμένος και που με έχει πληγώσει πολλές φορές μέχρι τώρα(χρόνια φίλοι,14 χρονών και 2,γείτονες,ίδιο τμήμα).Έχουν γίνει πάρα πολλά και επιθυμώ να μου απαντήσουν αυτοί που θυμούνται τα προηγούμενα θέματα μου με αυτό το θέμα αλλά και άλλοι ας μου δώσουν προτάσεις. Από τότε που άρχισε το σχολείο πριν μπούμε στην τάξη όλο με κοιτάει.Μερικές φορές κοιταζόμαστε για 5-10".Πριν 4 μέρες είχαμε 5ωρο όλο το σχολείο και στον δρόμο(αυτή πάει με μια φίλη της και εγώ με έναν φίλο μου που τα ξέρουν όλα για όσα έγιναν,γείτονες και αυτοί)μου μίλησε προσωπικά.Το μόνο που ρώτησε είναι γιατί την αποφεύγω(είχαμε μαλώσει την προηγούμενη χρονιά και από τότε χάλασε η σχέση μας φιλικά)όμως δεν την αποφεύγω καθόλου.Μετά την φώναξα και της είπα να έρθει λίγο πάλι,έδωσε την ζακέτα της στην φίλη της(κρατούσε στα χέρια)και ήρθε,της εξήγησα πως δεν προσπαθώ να την αποφύγω.Πριν τελειώσουμε της είπα " και κάτι άλλο" και έτσι ξαφνικά ανεβαίνει ηθικά και μου λέει "τι άλλο" όμως το είπε κάπως(δεν μπορώ να το εξηγήσω).Της αφιέρωσα και ένα τραγούδι της Lady Antebellum-Need you now και μου είπε πως είναι ωραίο.Μετά της είπα να μου δώσει μια ευκαιρία να της δείξω πως την αγαπάω πραγματικά,και πως δεν θέλω να της κάνω κανένα κακό.Αλλά δεν απάντησε ακόμα(σε ένα site κοινωνικής δικτύωσης/παιχνίδι). Τι λέτε έχω καμιά ελπίδα? Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει ή όχι;
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 19:13 @Διάφορα
Ο προπονητής μου 18 χρονών έπαιζε εθνική Ελλάδος μέχρι τα 21.Που σταμάτησε το ποδόσφαιρο από δική του θέληση.Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΦΑ,γυμναστής και έχει περάσει πάνω από 15 ομάδες ως προπονητής σε ακαδημίες.Τώρα δεν λέω ότι τα ξέρει όλα αλλά έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο αυτό.Είναι 50 χρονών τώρα...
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο και Υψος
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 18:17 @Διάφορα
Δεν είναι μύθος!Παίζω ποδόσφαιρο σε ομάδα Β'Εθνικής(αλλά σε στους μικρούς)και όταν μια φορά κάναμε βάρη στο γυμναστήριο,ρώτησα τον προπονητή μου,ότι έχω ακούσει πως τα βάρη σταματάνε την ανάπτυξη.Μου είπε πως ναι την σταματάνε,αλλά μόνο τα βάρη ή οι ασκήσεις που έχουν να κάνουν με:γόνατα,σπονδυλική στήλη και λαιμό.Τα άλλα μέρη του σώματος, μπορείς να τα κάνεις χωρίς κανένα κίνδυνο!!!Είμαι 14 χρονών και οι όλοι ο μύες μου είναι πολύ γυμνασμένοι,δεν θα έλεγα απόλυτα γυμνασμένοι γιατί είμαι μικρός ακόμα.Τους περισσότερους μύες δεν τα έκανα από τα βάρη.Αλλά από το τρέξιμο.Με το τρέξιμο μπορείς να γυμνάσεις όλους τους μύες του σώματος και πιο πολύ:γάμπα,τετρακέφαλο,δικέφαλο,κοιλιακούς,στήθος και χέρια.Εμένα τουλάχιστον τα 4 πρώτα είναι όπως στους επαγγελματίες.Αλλά και το στήθος είναι αρκετά φουσκωμένο.Τα βάρη τα κάνουμε για να τα συντηρούμε πιο πολύ και όχι να μεγαλώσουν...Άρα σου προτείνω να αρχίζεις λίγο τρέξιμο,γυμναστική στο σπίτι και μετά γυμναστήριο.Όσο για το ύψος δεν παθαίνεις τίποτα,αρκεί να μην κάνεις βάρη στην πλάτη και αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Αυτά από εμένα!!! Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο και Υψος
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 17:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εξήγησε της και έτσι ξαφνικά δώσε της ένα γλωσσόφιλο!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 15:51 @Θ. Κλημεντίνη
Καλύτερα να πας με αυτήν που έκανες την φάση ή οτιδήποτε για να ζηλέψει η άλλη.Αφού σε γουστάρει και λες πως σου αρέσει.Είναι καλύτερο να πας με την φίλη σου.Η άλλη θα είναι χάσιμο χρόνου.Το είχα πάθει και εγώ...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 14:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εμ τότε μείνε με αυτόν που είσαι τώρα και ξέχνα τον άλλον.Ρώτα και αυτόν που τα έχεις αν τρέχει τίποτα με καμιά άλλη,έτσι στα ίσια.Μετά είναι δική σου επιλογή...Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα :$
Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 08:37 @Θ. Κλημεντίνη
1:Μπορεί και να τα έχει με την άλλη μπορεί και να το κάνουν οι φίλοι του για να ζηλέψεις.Αυτό θα το διαπιστώσεις εσύ. 2:Επειδή και εγώ στην ηλικία σου είμαι,ξέρω πως εμείς τα αγόρια δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματα μας.Αν έχεις φάει τέτοιο κόλλημα που λες πάνε ρώτα τον.Προσωπικά και να είστε μόνοι.Καλύτερα να πας με αυτόν γιατί πιστεύω πως ο φίλος σου είναι λίγο βλάκας και ανώριμος...Επίσης πιστεύω πως δεν τον αγαπάς(αυτόν που τα έχεις)χάνεις τον χρόνο σου... 3:Γράψε σωστά Ελληνικά γιατί κανένας δεν καταλαβαίνει.Δεν παίρνεις εύκολα απάντηση με ένα τέτοιο κείμενο. Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα :$
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 15:15 @Θ. Κλημεντίνη
Είστε λίγο καιρό μαζί.Μπορείς να της πάρεις μια μπλούζα ένα κολιέ με το όνομα της πάνω,μπορείς να την πας μια βόλτα έξω(καφέ ή οτιδήποτε άλλο θέλεις)cinema αν έχει καμία ωραία ταινία που να έχει λίγο ρομαντισμό.Μπορείς ακόμα να της πας και λουλούδια(μπουκέτο όμως όχι κανένα τριαντάφυλλο ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω;
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 17:11 @Sex
Κάνε την να νιώθει οικειότητα μαζί σου.Αν είστε λίγο καιρό μαζί λογικό θα είναι.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,από αυτήν εξαρτάται.Θα σου προτείνω να μην την πιέσεις.Άσε την να σκεφτεί.Και αν δεν θέλει τώρα με το πέρασμα του χρόνου θα το κάνετε σίγουρα!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 18:03 @Θ. Κλημεντίνη
Στον έρωτα ο χρόνος και οτιδήποτε άλλο δεν μετράνε,σε λογικά πλαίσια βέβαια.Τώρα αν είσαι 18 χρονών και η άλλη είναι 14 εντάξει δεν έγινε και τίποτα,δεν είναι και μικρή,μπορεί να προστατέψει το εαυτό της,αλλά και εσύ από την δικιά σου μεριά πρέπει να την προστατέψεις και να την φροντίζεις αν θες να κάνεις σχέση μαζί της...Δεν νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορά ηλικίας.Αυτά από εμένα!!
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας |