Μήνυμα στις 3/11/2012 στις 07:38 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ!Aswtos τώρα είναι πιο ξεκάθαρα,θα προσπαθήσω μάλλον θα τα καταφέρω να την ξεχάσω,είναι σωστά αυτά που γράφεις.Σε ευχαριστώ και πάλι!
Πήγαινε στο θέμα: Κοντεύω να τρελαθώ.Βοήθεια!!!
Μήνυμα στις 2/11/2012 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια!Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.(Είμαστε και οι 2 14 χρονών). Έχω φάει 2 Χ μέχρι τώρα από το ίδιο κορίτσι που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια.Φέτος είμαστε και στο ίδιο τμήμα.Στο 1ο Χ μου είπε πως δεν θέλει επειδή αν χωρίσουμε δεν θα μιλάμε άλλο και τέτοια,μου είπε και να μην την αποφεύγω.Την 2η φορά μου είπε πως δεν θέλει να με τραβολογάει και να λέει πως κάτι θα συμβεί μεταξύ μας.Επίσης"Δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι μεταξύ μας γιατί σε βλέπω φιλικά.Αν θες μπορούμε να είμαστε φίλοι"Και τις δύο φορές δεν της τα ζήτησα από κοντά.Με κοιτάει πολλές φορές μέσα στην τάξη.Άκομα την αγαπάω :/...Αλλά νομίζω(70%)συμβαίνει κάτι με έναν άλλον που είμαστε πολύ καλοί φίλοι και γενικά είναι καλό παιδί.Αλλά δεν είναι πολύ καλός μαθητής.Ούτε όμορφος δεν είναι αλλά έχει καλό χαρακτήρα.Α!Είδα και ένα όνειρο πως τα έφτιαξαν και φιλιόντουσαν μπροστά μου.Τέλος πάντων.Έχουμε καιρό να μιλήσουμε.Θα περιμένω ακόμα να δω τι θα κάνει.Αν πάει με τον άλλον,δεν πειράζει,θα το συνηθίσω και θα προσπαθήσω να την ξεχάσω.Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να πάει με τον άλλον.Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά,την αγαπάω πραγματικά και στην τελική κοντεύω να τρελαθώ...Παίζω και ποδόσφαιρο(είμαι αρχηγός στην ομάδα μου)και αυτό το θέμα έχει μειώσει την αυτοπεποίθηση μου και δεν ανταποδίδω καλά στους αγώνες,αν συνεχίσω έτσι θα με βγάλουν από αρχηγό και ίσως με διώξουν από την ομάδα(παίζω σε ομάδα Football League στο τμήμα Εφήβων).Σας παρακαλώ βοηθήστε με κοντεύω να τα χάσω όλα το μόνο που μου απομένει είναι τα μαθήματα που έτσι όπως τα πάω θα βγάλω 19 και πάνω.Αλλά το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ζωή μου.Μια βοήθεια ρε παιδιά... Πήγαινε στο θέμα: Κοντεύω να τρελαθώ.Βοήθεια!!!
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Για να σε κοιτάει μάλλον ενδιαφέρεται:).Ο συγκεκριμένος είναι ντροπαλός και φοβάται να κάνει την 1η κίνηση.Έτσι θα πρέπει εσύ να του δείξεις πως τον θέλεις..Π.χ. αν σε κοιτάξει στο μάθημα και δεις ότι σε κοιτάει μην παίρνεις το βλέμμα σου από πάνω του.Ένα άλλο είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια οικειότητα μεταξύ σας,να μιλάτε σαν φίλοι(πρώτα) και να αρχίζετε να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον.Έτσι με το πέρασμα του χρόνου θα δεις ότι θα του φύγει η ντροπή...Και θα μπορέσει να σου μιλήσει...Σου προτείνω να μην πάρεις γρήγορα αποφάσεις...Από εσένα εξαρτάται ή τον βοηθάς και τον κερδίζεις ή κάνεις την ανήξερη και τον χάνεις. Όλα αυτά στα λέω επειδή και εγώ πριν 1 μήνα ήμουν σε αυτή την περίπτωση... Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω???
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 15:29 @Διάφορα
Γεια σας! Πέρυσι δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής έβγαλα γενικό 17,3(Β γυμνασίου).Φέτος διαβάζω πιο πολύ άλλαξα και σχολείο πήγα σε καλύτερο με καλύτερους καθηγητές,καλύτερους μαθητές και φυσικά σχολείο το όποιο το έκαναν πριν 7-8 χρόνια.Φέτος οδεύω προς καλό δρόμο 19 και...Οι γονείς μου,μου είπαν,πως αν βγάλω καλό βαθμό θα μου αγοράσουν ότι θέλω(πριν αρχίσει η χρονιά).Τους είπα PS3 χθες(στην μάνα μου) και μου λέει"τι PS3 μικρός είσαι" Ντοινγκ!!!Τώρα πως να τους πείσω να μου το πάρουν αν βγάλω καλό βαθμό φυσικά?Έχω μόνο ένα λάπτοπ που στην τελική το χρησιμοποιώ μόνο για να διαβάζω και να παίρνω πηγές και φυσικά Facebook.Παιχνίδια δεν παίζω,δεν έχει καλό επεξεργαστή και πέρυσι όταν πήρα το Need for Speed κολλούσε απίστευτα.Άρα δεν μπορώ να αγοράσω το PES 2013 ή γενικά PES.Πως να τους πείσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Πως να τους πείσω για PS3
Μήνυμα στις 8/10/2012 στις 20:17 @Διάφορα
Η μόνη η λύση είναι το αποσμητικό,αυτό που παγώνει(NIVEA) ή οτιδήποτε που παγώνει ή ακόμα και αυτό που βάζουν οι γυναίκες αλλά σε αντρικό(υπάρχει)...Στο υπόλοιπο σώμα βάλε αποσμητικό κανονικό(άρωμα). Αυτά από εμένα νομίζω πως σε κάλυψα!!! Πήγαινε στο θέμα: Ιδρωτας
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 07:54 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Δεν γίνεται να φτιάξεις βαράκια από μόνος σου.Γίνεται αλλά θέλει πολύ καιρό και πολλά χρήματα,άλλο αν θες να τα φτιάξεις με πέτρες.Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί με αθλητικά είδη,πουλάνε εκεί και σε μερικά καταστήματα αρκετά φθηνά(3-8 ευρώ).Μην πας όμως σε ένα κατάστημα και αγοράσεις.Δες και τις τιμές από τα άλλα καταστήματα.Και αγόρασε την πιο βολική.Άντε καλό τουμπάνιασμα!!Πήγαινε στο θέμα: Πως να κατασκευάσω βαράκια;;;
Μήνυμα στις 6/10/2012 στις 17:01 @Θ. Κλημεντίνη
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και αυτό δεν το ξέρει κανένας από εδώ μέσα.Μπορεί να την είδαν οι γονείς της και να της είπαν να ξεκόψει.Μπορεί εσένα να σου φάνηκε πως της άρεσε όλο αυτό το σκηνικό και αυτήν να μην της άρεσε.Μπορεί να ντρέπεται ή να είναι η πρώτη της φορά που να είναι σε τέτοια φάση.Μπορεί να σε βλέπει μόνο φιλικά ή και να έχει αγόρι και να στο έκρυψε ή να θέλει άλλον.Υπάρχουν χίλια δυο μπορεί.Εγώ πιστεύω πως είναι το πρώτο.Από το τηλέφωνο και το Facebook δεν θα καταλάβεις τίποτα.Βρες την και μίλησε της,πες της να σου εξηγήσει τι έγινε και είναι έτσι η συμπεριφορά της.Και τελείωνε άμα δεν της πεις τώρα που,είναι νωρίς πότε θα της το πεις(ξέρεις τι εννοώ).Άντε καλή τύχη!!!Και κάνε γρήγορα. ΥΓ:Αν δεν ξέρεις τι εννοώ(στην παρένθεση):Ρ εννοώ τα συναισθήματα σου για το συγκεκριμένο κορίτσι. Πήγαινε στο θέμα: Γνορισα μια κοπελα
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 21:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσικά και να κάνεις κάτι,αν σου αρέσει φυσικά.Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αυτά τα 2 χρόνια απλώς πρέπει να την αγαπάς και να την φροντίζεις.Όσο για το φάσωμα,ένα φιλί είναι μόνο,κάνεις δεν ήξερε στην αρχή αλλά όλοι μάθανε.Το μαθαίνεις από μόνος σου.Πιάσε την και μίλησε της.Ζήτησε της τα δηλαδή :Ρ.Άντε καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μικρη-φασωμα
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 15:02 @Sex
Καταρχήν πρέπει να σε ξέρει και αυτή καλά και εσύ να την ξέρεις.Δεν μπορείς να πας σε οποιαδήποτε και να της πεις τι νιώθεις χωρίς να την ξέρεις.Δεύτερον άμα υπάρχει μια οικειότητα μεταξύ σας ή είστε φίλοι τέλος πάντων,μπορείς να την πιάσεις(να είστε μόνοι)και να της πεις να πάτε να μιλήσετε κάπου(καφέ ή όπου άλλου θες) από την αντίδραση της θα καταλάβεις αν σε θέλει.Αν δεν μπορείς να περιμένεις εκείνη την στιγμή,της λες να πάτε μια βόλτα και λες ότι θέλεις να πεις.Άμα αρνηθεί εντάξει δεν πειράζει υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω.Α!Ρώτα και καμία φίλη της(να γνωρίζεστε) αν νιώθει τίποτα για εσένα... Αυτά από εμένα.Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: δε ξερω πως να της το πω
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 16:18 @Ftou.gr admin
Καλησπέρα WebMaster! Μπορείς να μου αλλάξεις το nickname μου σε asxetos ή αν υπάρχει σε άσχετος? Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή ονόματος(1η φορά) |