Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:53 @Μηχανήματα
εχω ακομα περιθώριο 1,19ΤΒ , τι ακριβως ειναι το φορματ ? ( δεν ξερω και πολλα για υπολογιστες)
Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 16:14 @Sex
οχι δεν θα το νομιζει , οι ιατροι αντιμετοπιζουν τετοιες καταστασεις πολυ συχνα οποτε δεν το παρεξηγούν
Πήγαινε στο θέμα: θειος
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 15:43 @Μηχανήματα
Εδω και 2 μηνες κολαει ο υπολογιστης καποιες φορες αλλα παρα πολυ , συνηθως κολαει οταν παιζω παιχνιδια , πριν 4-5 μηνες δεν θυμαμαι ακριβως εβαλα καινουριο σκληρο δισκο καθος ο παλιως χαλασε, ιους δεν εχει ο υπολογιστης γιατι κανω καθε μερα ελενχω ,μηπως ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχη ???
Πήγαινε στο θέμα: υπολογιστής
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 14:14 @Sex
αυτο που θα σου πω μου το ειχε κανει παλια η κοπελα μου και ειχε πιασει .Θα φορας ενα σουπερ καυτο σορτσακι μινι και μια κολιτι μπλούζα - φανελακη ετσι ωστε να εισαι σεξυ και θα σκειβεις υποτιθετε να πιανεις τιποτα ξερεις τι ενοω ετσι για να τον αναψης και μετα θα κατσεις πανω του και υποτιθετε για να βολευτεις θα πιανεις την περιοχη ...
Πήγαινε στο θέμα: Θελω λιγη βοηθεια με το αγορι μου !
Μήνυμα στις 20/4/2012 στις 09:45 @Διασκέδαση
κανεις αλλος?
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 17:06 @Διασκέδαση
Η αληθεια ειναι πως σε μια τετοια χωρα το ποδοσφαιρο δεν ειναι και τοσο εξελιγμένο και δεν ειναι ο σκοπος μου να κανω καριερα εκει απλα δεν θελω να χαθω εδω στην ελλαδα στα τοπικα πρωταθλήματα και ο σκοπος μου ειναι τουλαχιστον μεχρι τα 19 να ειμαι σε μια ομαδα που να μπορω να κανω καριερα στον επαγελματικο χωρο του ποδοσφαιρου . Και γι αυτο εχω προβληματιστεί. Παντως ευχαριστω που με καταλαβαινεις και για την απαντησει σου
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 16:18 @Διασκέδαση
Λοιπον ειμαι 16 ετων και θελω να γινω επαγελματιας ποδοσφαιριστης. Αυτη τη σεζον ειμαι σε μια τοπικη ομαδα δανεικος μεχρι αυτο το καλοκαιρι απο μια ομαδα 1ης κατηγοριας αλλα δανεικος απο τους κ17 της ομαδας . Το προβλημα ειναι οτι εχω προταση απο μια ομαδα της αλβανιας 1ης κατηγοριας για να παω να παιξω εκει αλλα στους αντρες οχι στους κ20,κ17 κανονικα να κανω συμβολαιο και να πληρονομαι , και ολο αυτο με εχει προβληματισει γιατι δεν ξερω τι να κανω να μινω εδω η να παω εκει , αλλο προβλημα ειναι οτι αν μεινω εδω μπορει να 'χαθω' και να παιζω μονο στα τοπικα . Εσας πια ειναι η γνωμη σας? Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής
Μήνυμα στις 19/4/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
λοιον οταν θα την δεις θα της πεις ( γεια τη κανεις , θα την φιλισεις στο μαγουλο ) αρχισε να λες που θες να παμε και τετοια και ασε αυτην να διαλεξει , μετα μιλιστε για το σχολειο για τα παιδια και αλλα τετοια θεματα που αφωρουν το σχολειο , στην συνεχεια μιλιστε για εσας , και αν σαρεσει καλο θα ηταν να εκανες το πρωτο βημα εσυ , αλλη καλη ιδεα που σε εμενα πετιχενει ειναι να λες αστεια δλδ να την κανεις να γελασει , να της κανεις κοπλιμεντα και τετοια , ευκολο ειναι , καλη επιτυχια χαχα
Πήγαινε στο θέμα: Βολτα με κοπελα και ετσι !
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 18:48 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:στειλτου inbox μηνυμα και αν δεν σου απαντησει παει να πει οτι τον ενοχλης η τιποτα τετοιοΠήγαινε στο θέμα: Facebook-Chat απορία
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 18:27 @Μηχανήματα
βαλε εναν φιλο σου να δει αν αυτο το ατομο που νομιζεις οτι ειναι αποσυνδεμενος μονο σε εσενα να δει αν ειναι μεσα
Πήγαινε στο θέμα: Facebook-Chat απορία |