Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 21:05 @Διάφορα
Γαμας το στομαχι σου και ακομα χειροτερο το συκωτι σου ετσι. Κοιμησου και αυριο θα εισε καλυτερα.Και φαε κανα μηλο αντι για καφε η γαλα.Το κρασι οσο και ακυνδινο να φαινεται βαραει και πειραζι αν δεν πινεις με μετρο.Ενα δυο ποτυρακια θελει για να φτειαξει κεφαλι και να εχεις ευθιμια θελει. Πήγαινε στο θέμα: ποτα
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 20:38 @Διάφορα
Να λουζεσαι τακτικα με σαμπουαν για ξηρα μαλια (ας μην εχεις μαλια).Και να αποφευγευεις να εκτιθετε το κεφαλι σου για πολυ στον ηλιο φοραοντας καπελο.
Πήγαινε στο θέμα: γουλι προβλημα
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 20:20 @Διασκέδαση
Primal,Kingdomhearts 1,Manhunt 1,Project zero 1 ,Fatal frame 2.
Πήγαινε στο θέμα: ps2 old games
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 16:18 @Sex
Hello!!!Nα μεινεις εγκυος με προφυλακτικο?Αυτο ειναι και να θες να το κανεις δεν μπορεις.Εκτως αν σπασει το προφυλακτικο.
Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικη επαφη
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 16:16 @Ftou.gr admin
Πανω πανω δεξια τωρα που εισε σε καποιο θεμα (στο δικο μου) λεει γραψε θεμα.Ε εκει πατας διαλεγεις κατηγορια και γραφεις.
Πήγαινε στο θέμα: Νέα γραμματοσειρά ξαφνικά?
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 21:02 @Sex
Απο την πανω μερια.Ενοειτε χωρις τα αρχιδια(Ενοω κατω απο τα αρχιδια).Γιατι αν μετραμε απο κει βγαινει 20+εκατοστα που ειναι ψευδης αποτελεσμα.
Πήγαινε στο θέμα: μετρημα μεγεθους
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 20:56 @Sex
Δεν θα το ζηταγα ουτε νομιζω θα μου αρεσαι κιολας αλλα θα μου πεις ποτε μην λες ποτε αν δεν δοκοιμασεις (συμφωνω) αλλα αυτη η ιδεα μου φενεται λιγο καπως gay...
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο εκει πισω??
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 19:06 @Sex
Xρησιμοποιησατε αντλια?Α ναι αν δεν χρησημοπιηθει σωστα και αν χρησημοποιιεται σωστα αλλα πολυ συχνα μπορει να δημειουργηση βλαβη στο πεος και μπορει να ειναι και σοβαρη αν ειναι μονημη.Καλο ειναι να πατε σ γιατρο οπως και να εχει.
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη στο πεος μου
Μήνυμα στις 3/7/2011 στις 01:36 @Sex
Kαλα προτεινε του το το αυτο και πιστεψεμαι οτι για το μονο που δε θα πρεπει να ανυσιχεις ειναι οτι θα κανει κακο στην σχεση σου.Η φαντασιωση καθε αντρα ειναι να παει με δυο γυναικες... Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείες Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 23:40 @Sex
Παντα ειχα την απορια να δω πως θα ειναι απο πισω χωρις προφυλακτικο αλλα δεν το δοκοιμασα ποτε γιατι κυριως φοβαμαι μην κολησω τιποτα.Φιλε μου απο πισω μπαινεις με δυσκολια ακομα και με προφυλακτικο φαντασου χωρις...(εγω δεν θελω να το φανταζομαι).Να σε ρωτησω πριν μπεις εβαλες τα δακτιλα και ανοιξε αμεσως ε?Λογο του οτι συνηθησμενη.Μηπως ενω μπηκες ανετα αυτη εσφιξε παλι λογο (πονου,ανχους,ενιωσε αβολα κατι τετοιο)?Δοκοιμασες αφου βγεις να την ξαναχαλαρωσεις με το δακτυλο και να ξαναμπεις μετα?Νομιζω αυτο θα φταιει η κατι τετοιο θα εγινε...και βαλε πολυ σαλιο.Οχι τοσο για εσενα αλλα αυτη θα νιωθει πιο ανετα και δεν θα σφιγκει ετσι ωστε να ενοχλησε.Τωρα αν δεν εχει συμβει κατι τετιο δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πέος στην διάρκεια πρωκτικού |