Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 17:21 @Διάφορα
Πόσα μόρια πρέπει να γράψω στις πανελλαδικές για να περάσω στην γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης;Και μπορείτε να μου πείτε,ποια μαθήματα έχει η Τεχνολογική κατεύθυνση σε γενικό λύκειο; Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική Ακαδημία(ΤΕΦΑΑ)
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 17:18 @Flame
Εμάς έτσι μας είπε ο καθηγητής των Εικαστικών...Και προφανώς έλεγε μπούρδες... Πήγαινε στο θέμα: 5η διάσταση
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 18:42 @Flame
Πέμπτη διάσταση,έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά όχι και τόσο πολύ...Καταρχήν πρέπει να ξέρεις την 4η διάσταση που είναι:είσαι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν μπορείς να ανοίξεις την πόρτα,αυτός που έχει το κλειδί έρχεται μετά από μια ώρα,για να βγεις πρέπει να περιμένεις μια ώρα...Άρα η 4η διάσταση είναι ο χρόνος... Με το ίδιο παράδειγμα,στην 5η διάσταση,μπορείς να κινείσαι μέσα από τους τοίχους,άρα μπορείς να βγεις από το δωμάτιο που είσαι κλειδωμένος...Είναι εξωγήινο αλλά και μεταφυσικό και δεν νομίζω να την έχουν ανακαλύψει ακόμα... Αυτά από εμένα.. Πήγαινε στο θέμα: 5η διάσταση
Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 17:46 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλω να πω,πως να της δείξω ότι την αγαπάω αληθινά,με απλές καθημερινές πράξεις στο σχολείο ή οπουδήποτε αλλού(είμαστε στην ίδια τάξη)...Να πω πως αυτή το ξέρει πω την θέλω και έφαγα και Χ,αλλά τώρα τελευταία έκανα χαζομαρίτσες με 2 άλλα κορίτσια μόνο και μόνο για να ζηλέψει και έπιασε...Τέλος πάντων...Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της δείξω ότι την αγαπάω
Μήνυμα στις 27/1/2013 στις 15:38 @Θ. Κλημεντίνη
Δυστυχώς έχεις δίκιο... Δηλαδή δεν έχω καμιά ελπίδα ρε παιδιά,δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα;;; Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/
Μήνυμα στις 26/1/2013 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
Το ίδιο ακριβώς έπαθα,ήμουν και είμαι ερωτευμένος(τρελά)με μια κοπέλα,2 χρόνια πέρασαν,1 χρόνο χωρίς να μου μιλάει και τον άλλον να είμαστε ένα τίποτα,αυτή δεν ήξερε τι θέλει,μιλούσαμε αλλά όχι όπως πριν...Δυστυχώς,δεν μπόρεσα να την ξεχάσω και δεν νομίζω να την ξεχάσω μέχρι να τελειώσει το λύκειο(γ'γυμνασίου ακόμα) και ας με έχει αρνηθεί...Αφού σε θέλει,και την θέλεις,μην χάσετε χρόνο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ να ξαναγίνετε όπως πριν...Δυστυχώς έτσι είναι...Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι γαμώτο να την φέρω κοντά μου...Αλλά δεν γίνεται,την αγαπάω όσο τίποτα...Διαλέγετε ή κάνετε σχέση και προσπαθείτε να μην την χαλάσετε ή θα γίνετε όπως έγινα εγώ με την άλλη,ΆΓΝΩΣΤΟΙ..
Πήγαινε στο θέμα: έρωτας μετα απο φιλία
Μήνυμα στις 26/1/2013 στις 08:39 @Θ. Κλημεντίνη
Είναι πολύ δύσκολο,πάντα προσπαθώ να συνεχίσω την ζωή μου,αλλά πάντα καταλήγω πάλι σε αυτήν,ξέροντας πως θα με αρνηθεί πάλι...Την αγαπάω αληθινά,γαμώτο:/...Αλλά και τις δύο φορές της ζήτησα να είμαστε μαζί από μήνυμα,αλλά αυτή μου απάντησε από κοντά,αν της μιλήσω από κοντά δεν θα είναι διαφορετικά;
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένας άλλος;
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 12:18 @Sex
Καταρχήν πόσο χρονών είσαι;να δω αν μπορώ να βοηθήσω...
Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 21:13 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ φίλε μου!Αλλά δεν έχω καταλάβει απόλυτα το νόημα της απάντησης...
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να την πλησιάσω πάλι :/ |