Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 22:02 @Διασκέδαση
Αχαχαχα! Πήγαινε στο θέμα: σκούντημα facebook
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 15:01 @Διασκέδαση
συμφωνώ απόλυτα με το wing chun,το καλύτερο είδος kung fu,αλλά και η καλύτερη αυτοάμυνα! Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 14:57 @Διασκέδαση
Μήπως ξέρει κανένας,τι θέλει να δείξει κάποιος όταν σκουντάει κάποιον,δηλαδή,τι θέλει να δείξει με το σκούντημα;;;
Πήγαινε στο θέμα: σκούντημα facebook
Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
Τις τελευταίες μέρες,είμαι πολύ μπερδεμένος.Με θέλει μια από την τάξη,είναι καλό κορίτσι και ναι μου αρέσει.Αλλά είμαι ερωτευμένος,με μια άλλη(2 χρόνια),αλλά αυτή ποτέ δεν το εκτίμησε(από ότι κατάλαβα),έδωσα τα πάντα για αυτήν και αυτή,μόνο έπαιζε μαζί μου,γιατί έπεσα τόσο έξω,δεν της έκανα τίποτα και αυτή με πλήγωσε πολλές φορές,αλλά κάθε φορά την αγαπούσα όλο και πιο πολύ και έρχεται μετά από 2 χρόνια και μου λέει,πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ μας,έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.Την αγάπησα όσο τίποτα και αυτή δεν έκανε τίποτα για αυτό...Γιατί να υπάρχει τέτοια αδικία,γαμώτο; Αυτή που με θέλει,είναι πολύ καλή της φίλη.Και εμένα μου αρέσει,αλλά δεν ξέρω πως να της το πω... Το πρόβλημα μου είναι πως είμαι ερωτευμένος ακόμα με την άλλη και αν μου ζητήσει κάτι η άλλη κοπέλα,δεν θέλω να την πληγώσω,εσείς τις πιστεύετε,ότι πρέπει να κάνω; Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει,αλλά είμαι ερωτευμένος με άλλη
Μήνυμα στις 11/2/2013 στις 15:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αν είναι πάνω από 1,60 είναι καλά για εμένα...Και δεν με νοιάζει πολύ το ύψος,είναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξω,αλλά οκ να μην είναι και 1,30 αλλά ούτε και 1,90 ![]() Πήγαινε στο θέμα: Προς αντρες
Μήνυμα στις 10/2/2013 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αυτό δεν θα το κάνεις εσύ,αυτό θα το επιλέξει αυτός.Καταλαβαίνω πως νιώθεις για αυτόν,αλλά από την άλλη σκέψου πως θα ένιωθες αν ήσουν εσύ στην θέση της...Όποτε,δεν πρέπει να κάνεις κάτι για να τους απομακρύνεις,γιατί στον άλλον να μην του αρέσει αυτό και μετά είναι τελειωμένη ιστορία...Μπορεί και να παίζει διπλό ταμπλό,να λέει σε εσένα πως σε θέλει,ενώ την άλλη όχι και να λέει ακριβώς το ίδιο στην άλλη.Πιστεύω πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μαζί του,να τους πεις ρε εσύ,τι θέλει πραγματικά,για να μην χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου...Αυτά από εμένα,ελπίζω να βοήθησα!Πήγαινε στο θέμα: γκομενος και φιλη
Μήνυμα στις 8/2/2013 στις 19:12 @Μηχανήματα
Φίλε,ρώτησα τον πατέρα μου και του πήρε γύρω στα 650 ευρώ ενώ την μάνα μου της πήρε 700 ευρώ...Και δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες ότι πρέπει να λαδώσεις,αν ήταν έτσι δεν θα είχαν πολλοί δίπλωμα....Αλλά επειδή στην Κατερίνη έχει λιγότερο πληθυσμό από την Θεσσαλονίκη,πιστεύω πως στην Θεσσαλονίκη έχει περισσότερη πελατεία,άρα θα είναι κάνα 50-100 ευρώ λιγότερα από την Κατερίνη...
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο κοστιζει το διπλωμα οδηγησης?
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 18:33 @Sex
Υπάρχουν πιθανότητες από τα προσπερματικά υγρά που δεν τα καταλαβαίνεις,ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός,αλλά πάντα είναι μικρές οι πιθανότητες.Και πάντα με προφυλακτικό,αφού λες πως έχει εμπειρίες,μπορεί να έχει κολλήσει κάτι και να μην το ξέρεις και να κολλήσεις και εσύ.Άρα,καλύτερα με προφυλακτικό,αλλά αν τον εμπιστεύεσαι,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,για το δικό σου καλό...
Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να ανησυχώ ?
Μήνυμα στις 5/2/2013 στις 15:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια!Πάλι με την ίδια κοπέλα,που είμαι ερωτευμένος 2 χρόνια,έχω φάει 2 Χ και τα δύο όμως από μήνυμα(της τα ζήτησα)στο ένα μιλήσαμε από κοντά και μου είπε πως δεν θέλει να μαλώσουμε καλύτερα θα είναι να μείνουμε φίλοι και την άλλη φορά μου απάντησε από μήνυμα πως με βλέπει φιλικά.Τέλος πάντων...Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά(δεν της είχα ξαναμιλήσει από τότε που μου είπε όχι) και επειδή ασχολούμουν με 2 άλλα κορίτσια,έτσι φιλικά πάντα,αγκαλιές,φιλία κλπ,αυτή ζήλευε...(Άσχετα γράφω μέχρι στιγμής)...Την κολλητή της την γνώρισα φέτος,(άλλαξα σχολείο φέτος) και εντάξει,με συμπαθεί,είναι καλό κορίτσι...Τι λέτε θα ήταν καλό να την ρωτήσω,αν αυτή που θέλω,έχει αρχίσει να με βλέπει διαφορετικά ή να την ρωτήσω ποιον θέλει ή αν μπορείτε πείτε μου τι να την ρωτήσω...Πιστεύετε πως θα μιλήσει σε αυτή που θέλω ή όχι;;; Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε,θέλω βοήθεια... Πήγαινε στο θέμα: Να ρωτήσω την κολλητή της;;;
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 20:12 @Διάφορα
Οι υπολογιστές και ΑΟΔΕ τι σχέση έχουν με την Γυμναστική,εγώ θέλω να βγάλω μπω γυμναστική ακαδημία,και να δουλέψω ως προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου ή γυμναστής σε σχολείο...
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική Ακαδημία(ΤΕΦΑΑ) |