Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 13:11 @Sex
Το γεγονος του οτι δεν εχεις τριχες ειναι οτι δεν εχεις μπει ακομα καν στην εφηβια.Τωρα αρχιζεις.Οταν βγαλεις πολλες τριχες ν ειναι σημαδι οτι μπηκες και οτι πλεον μπαινει στο δρομο της ενηλικειωσεις.Κανενας λογος ανυσιχιας. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 13:03 @Sex
1)Υπαρχουν συγκεκριμενα chatroom που ειναι για αυτην την δουλεια, προσεχε ομως μην σου τυχει κανενας κοιλαρας πισω για αυτο για να σηγουρεβεσαι να βαζεις και καμερα.(Δεν το εχω κανει αλλα το εχουν κανει πολυ friend μου που ζουν ετσι). 2)Να βγεις σε μπαρακια που συχναζουν τετιες κοπελες δεν τις πληρωνεις απλα αμα γουσταρουν σου ερχονται μονες τους τα λεγομενα κολομπαρα.(Εχω παει δεν εχω κανει κατι ομως αλλοι εχουν κανει). 3)Να εκμεταλευτεις κατασταση στο σχολειο σε καταλυψη η σε καπια εκδηλωση οταν θα ειστε και οι δυο λιωμα (δοκοιμασμενο). 4)Μεσο του facebook γνωριμια και αν σου κατσει.(εχω μεινει μονο σε γνωριμιες). 5)Πας και πληρωνεις σε studio η μπο...λο.(να το αποφυγεις αν μπορεις μονο αν δεν δουλεψει τιποτα απο τα παραπανω και εχει απιβδισει(δοκοιμασμενο). Νομιζω αυτα ειναι ολλα τα πυθανα για ενα just a f@ck... Εκτως αν εχεις γερο προσωπο και το θαρρος να σταματας καθε γυναικα στο δρομο,στο σχολει σε club σε (100 μερη) που σου αρεσει και να το πρωτινεις.Στατιστικα στις 1000 που θα ρωτησεις θα σου κατσει μια αλλα μεχρι τοτε δεν θα εχεις υπαρχει το προσω[ο σου απο τα χαστουκια....(φυσικα και αυτο ειναι πλακα) Πήγαινε στο θέμα: Κλικ για να ρίξεις κάποια... ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 09:40 @Θ. Κλημεντίνη
Oποτε νομιζω πως δεν υπαρχει κανενας λογος ανυσιχιας.Απλα συναιχισε την σχεση σου κανονικα σαν να μην σου περασε αυτο απο το μυαλο.Σαν να μην εγινε τιποτα γιατι στο κατω κατω δεν εγινε και τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: πρεπει να νιωθω τυψεις για τις παλιες μου
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 00:14 @Sex
Εμενα μου συμβαινει το πρωτο που σου περιεγραψα και μου περναει σε μια μερα.Αλλα για πες τι ακριβως ενοεις με το αγριες καταστασεις διοτι για να πρηστει πρεπει να ηταν πολυ αγριες!Αν δεν θες να πεις αλλα θεωρεις πως με αυτα που σου εκανε ηταν αναμενομενο το πριξημο τοτε περιμενε και δεστο σε μια δυο μερες.Αν και παλυ σου φενεται περιεργο που εγινε κατι τετιο μονο με αυτα που σου εκανε καλο ειναι να πας σε γιατρο γιατι δεν πρεπει να παιζεις με τετοια πραγματα και να παρεις μια εγκυρη γνωμη απο ειδικο.
Πήγαινε στο θέμα: Πρήξιμο στο πέος
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 00:00 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ρε παιδια ενταξι η κοπελα πηγε το εκανε τρεις φορες στην πρωτη λυκειου και τι παει να πει αυτο?Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι τσουλα ουτε πο...νακι.Απλα καλω η κακως επελεξε να το κανει απο τα 15 οπως και χιλιαδες αλλες που ξεκειναν και απο τα 13 ναι απο τα 13 οσο και περιεργο να ακουγιεται (να διαβαζεται στην προκειμενη).Στο σχολειο περναμε 9 μηνες.Και δεν ειναι απυθανο αυτους τους εννια μηνες να κανεις σχεση με με τρια διαφορετικα ατομα (Οχι ταυτοχρονα).Ας γινω ποιος συγκεκριμενος.Πες ξεκοινα μια κοπελα σχεση το κανει αλλα σε δυο μηνες τελειωνει γιατι πολυ απλα δεν τα βρηκαν.Και ου το καθεξης δευτερη σχεση και τριτη η οποιες τελειωνουν πολυ σηντομα.Σε σχεση ηταν δεν παει να πει οτι πηδιοταν με τον ενανς και την αλλη μερα με τον αλλον για να χαρακτηριστει τσουλα.Λοιπον.Λοιπον dancer89 πιστευω πως δεν ειναι αναγκη να του πεις τιποτα διοτι ειναι φυσιολογικο.Εμενα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε αν η κοπελα μου ειχε παει με αλλους δεκα πιο πριν ουτε θα με πειραζε που δεν θα ηταν παρθενα (αυτο ελυπε).Κατι ασχετο ο φιλος σου δηλαδη νομιζει πως εισε παρθενα?Αν ναι ας τον να το ανακαλυψει μονος του πως δεν εισε και θα δεις το περασει στο ετσι δεν θα το κανει θεμα επιδη ειχες εμπυρια και πιο πριν απο αυτον.Δηλαδη ρωταω τους αντρες του φορουμ που εχουν παει με μια κοπελα η οποια δεν σας λεει οτι το εχει κανει αλλα το ξερεις και το καταλαβαινεις απο το σεξ θα λεγατε κατι?Οχι και ετσι γινεται πλεον.Ε λοιπον στην ιδια ακριβως περιπτωση ειναι και η dancer89.Δεν συμαινει τιποτα που εχει παει με τρεις.Απλα ειναι μια κοπελα που εχει εμπυρια κοινος δεν ειναι παρθενα.Οπως οι περισσοτερες που τυχαινει να γνωριζουμε και κανουμε σχεση.Δεν ρωταμε ποτε την αλλη αν το εχει κανει η οχι .Ελπιζω να με καταλαβατε. Πήγαινε στο θέμα: πρεπει να νιωθω τυψεις για τις παλιες μου
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 23:32 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δωδεκα εκατοστα καπου στην μεση του πεους.Κατω κατω λιγο πριν την κοιλια ειναι πιο χοντρο (παει περιπου ενας χρονος που το εχω μετρησει)αλλα δεν εχει παρει αλλο αποτι νομιζω.Και ναι πιστευω και εγω οτι ειναι βασικη παραμετρος.Αλλα πανω απολλα η αγαπη η τεχνικη και το συναισθημα.Χωρις αυτα καποιος που εχει μεγαλο μηκος και μεγαλη περιμετρο ειναι μονο για τσοντες και one night stand...Πήγαινε στο θέμα: περίμετρος πέους!
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 23:25 @Sex
Oταν λες πρηξημο ενεοεις να το νιωθεις πολυ σκληρο και να σε ποναει καπου στην βαση?Η οταν λες πρηξημο ενοεις πρηξημο πχ αλλαγη χροματος μεγαλη διογκωση και μονιμη κτλ?
Πήγαινε στο θέμα: Πρήξιμο στο πέος
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 16:39 @Sex
Ναι ειναι μικρο αν ησουν 18-20 χρονων.Για την υλικια σου ειναι φυσιολογικο και τωρα ξεκοιναει η αναπτυξη του.Στα 13-14 ερχεται η μεγαλη αλλαγη στο πεος και θα παρεις σηγουρα 5-6 εκατοστα το λιγοτερο μεχρι τα 15.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 09:39 @Sex
Οχι με τον καιρο θα αυξηθει η αντωχη σου.
Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 09:38 @Sex
Εγω εξερματωνω μακρια οταν ειμε καθιστος και ειναι η τριτη φορα που τραβαω σε μικρο χρονικο διαστημα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να εκσπερματονω πολυ και μακρια |