Μήνυμα στις 31/12/2006 στις 18:23 @Sex
δεν θυμαμαι να τραβηχτηκε... σε καποια φαση βεβαια αρχισε δυνατες κραυγες(μου ειπε οτι ειχα βρει το σημειο g)... σε αλλη φαση την ακουμπισα στη κοιλια και ετρεμε ελαχιστα... αυτη τη συζητηση την εκανα και με την ιδια,αν δηλαδη ειχε ερθει σε οργασμο,αλλα ουτε αυτη δεν ηξερε τι ακριβως ειναι αυτο και πως το καταλαβαινεις.το μονο που μου ειπε ειναι οτι σε καποιες στιγμες βρισκοταν στα συννεφα και οτι οταν μου ειπε να σταματησουμε ειχε στεγνώσει τελειως... εγω ειμαι 18 (με15αρι,αν παιζει καποιο ρολο κι αυτο) και αυτη ειναι 17 χρονων. tsoupritsa,στο τελος του post γραφεις : "οταν λες εκανες τα παντα τι εννοεις?" δεν το καταλαβα αυτο....τι θελεις να πεις? Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 31/12/2006 στις 03:16 @Sex
χρονια σας πολλα παιδες! εχω και εγω αυτη την απορεια μιας και δεν μπορω να καταλαβω ποτε η κοπελα μου εχει οργασμο(αν ειχε ποτε...) τη τελευταια φορα που καναμε σεξ τα εδωσα ολα ειδιαιτερα στον δευτερο γυρω αφου εκανα τη δουλεια μου για 30-40λεπτα χωρις δικοπες.τελικα τιποτα δεν ειδα! ουτε να χυνει την ειδα ουτε να εκτοξευει τιποτα απο το μ0uν@κΙ της.... αυτη βεβαια μου ζητησε να σταματησω γιατι δεν αντεχε αλλο(6φορα που κανει σεξ στη ζωη της) ακομα μου ειπε οτι με ολα αυτα δεν ενοιωθε τιποτα πια.... και αναρωτιεμαι,ηρθε ποτε σε οργασμο η δεν ηρθε? Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 31/12/2006 στις 02:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ξερω αν ειναι σωστο να μιλαμε ετσι στο φιλο μας γιατι σιγουρα του σπασαμε τη ψυχολογια και του ριξαμε ηθικο και ανηθικο...εγώ ειμαι 18 χρονών και θυμαμαι τον εαυτο μου οταν πρωτοξεκίνησα τον αυνανισμο (στα 14 περιπου) να εχω ακριβώς τις ιδιες αποριες με εσενα φιλε κώστα,μιας και αντιμετώπιζα τα ιδια προβληματα τοσο στο "σκεπασμα" που ανεφερες οσο και στο μεγεθος... εγω φυσικα δεν μπορουσα να μιλησω σε κανεναν γιατι ημουν αρκετα ντροπαλος για τετοιου ειδους συζητήσεις!σιγα σιγα ομως,με το περασμα του χρονου και το πολυ το τακα τακα,ηρθα κι εστρωσα! οσο για το μεγεθος...μην κανεις και εσυ τις δικες μου σκεψεις, που πιστευα οτι με 15 ποντους εργαλειο δεν προκειτε να με θέλει καμια γυναίκα στο κοσμο...!!!μου προκαλεσε αγχος αυτο το γεγονος που σε συνδιασμο με το οτι ειμαι ντροπαλος με εκανε να φοβαμαι να κανω σχεση(η πρώτη μου σχεση ηταν στα 17 ενω ειχα ευκαιριες απο τα 15)!τωρα ομως που βρισκομαι σε μια ολοκληρωμενη σχεση καταλαβαινω πως ολες αυτες οι σκεψεις δεν ηταν τιποτε αλλο παρα μονο κουταμαρες! αυτα βεβαια απο οσα μου εμαθε η ζωη απο τη δικια μου εμπειρια,φιλε κωστα! απο κει και περα,τα υπολοιπα μελη του ftou,ως πιο εμπειρα απο μενα, μπορουν να κρινουν αν το προβλημα σου απαιτει τελικα συμβουλη γιατρου,περιτομης ή κατι αλλο. οτι ομως και να κανεις να θυμασαι οτι το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος σου (ετσι πιστευω δηλαδη....) Πήγαινε στο θέμα: help!!!!!! μεγεθος πεους - βαλανος |