Μήνυμα στις 3/9/2014 στις 17:54 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι με ρωτησε βασικα και ακομα δεν ξερω αλλα ετσι οπως τα λες μαλλον ολικη. Απλα το μονο που φοβαμαι ειναι ο πονος μετα την εγχειρηση
Πήγαινε στο θέμα: Αναισθησια (Κυστη κοκκυγος)
Μήνυμα στις 3/9/2014 στις 14:10 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια θα παω να κανω ενα χειρουργειο για κυστη κοκκυγος αλλα απο τι μου ειπαν θα ειναι πολυ μικρο σε σχεση με την πρωτη φορα που ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και θα γινει με ραμματα και οχι με την ανοιχτη μεθοδο...τι αναισθησια προτεινετε να κανω? Ολικη η τοπικη για αυτη την περιπτωση?
Πήγαινε στο θέμα: Αναισθησια (Κυστη κοκκυγος)
Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 14:54 @Θ. Κλημεντίνη
Ακου justin bieber το ιδιο ειναι
Πήγαινε στο θέμα: ηχητικα ναρκωτικα
Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 00:35 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια δεν θελω να θιξω καμια κοπελα αλλα μου εχει σπασει τα νευρα ενα παιδι (πολυ καλος φιλος) ο οποιος τρεχει πισω απο ενα κοριτσακι..αυτος ειναι 17 και αυτη 14! Παιδια μα τη παναγια η κοπελα ειναι πουτανα και του φερεται ασχημα αλλα αυτος δινει συνεχεια υποσχεσεις λεγοντας οτι δεν θα της ξαναστειλει μηνυμα αλλα λεει μαλακιες. Ακομα και σημερα που η αλλη ντυθηκε τσουλιστικα και προκλητικα πηγε και της μιλησε για να τα ξαναβρουν (επειδη εχουν χωρισει) και αυτη τον κανει οτι θελει. Εχει λιγο ενταση το κειμενο που γραφω αλλα εχω απελπιστει επειδη και εγω παλια για καποιο μικρο χρονικο διαστημα εκανα περιπου το ιδιο και βλεπω τωρα αυτο το παιδι να βασανιζεται ετσι και παρα τις συμβουλες να γινεται μουνοΔΟΥΛΟΣ! Αμα αξιζε η κοπελια δεν θα ειχα νευρα και θα του ελεγα να συνεχισει αλλα το παιδι παει απο το κακο στο χειροτερο! Γραψτε τις γνωμες σας περι αυτου του θεματος και καμια καλη συμβουλη να του δωσω γιατι οτι και να του πω δεν το κανει. Ευχαριστω που το διαβασατε και θα εκτιμησω καθε απαντηση που θα δωσετε (Αγορια και Κοριτσια)
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ!
Μήνυμα στις 28/8/2014 στις 00:36 @Θ. Κλημεντίνη
Εγινε ενας καθαρισμος απο καποιο κοντινο προσωπο και επαψε να βγαινει αυτο το υγρο απο τι βλεπω...επειδη εχει μεινει ενα μικρο κομματι ακομα (πολυ μικρο σε σχεση με την εγχειρηση που εγινε) θα παω αυριο σε γιατρο ιδιωτικο νοσοκομειο για να μου πουνε. Πιστευεις οτι με laser και σε ιδιωτικο θα ειναι καλυτερα και θα υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να ξαναεμφανιστει?
Πήγαινε στο θέμα: Κυστη κοκκυγος! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 23:37 @Flame
Καλησπερα φιλε το ιδιο ερωτημα το εχω και εγω αρκετο καιρο αλλα δεν το εχω συζητησει με κανεναν παραμονο με τον εαυτο μου. Εγω πιστευω οτι ειναι ΟΛΑ θεμα τυχης...για παραδειγμα εσυ εισαι ελληνας οπως εγω και αλλοι τοσοι στο forum και ζουμε στην Ελλαδα! Θα ηταν το ιδιο αμα ησουν αμερικανος η αμα ησουν αφρικανος? Σαφως αλλες χωρες εχουν καλυτερο πολιτισμο απο εμας καλυτερη τεχνολογια και η δουλειες ειναι με καλα λεφτα και ωραια ζωη...στην αφρικη πεθαινουν καθημερινα παρα πολλοι ανθρωποι και η ζωη εκει ειναι σκατα! Αρα βγαινουμε στο συμπερασμα οτι η ζωη ειναι τυχη..ειναι τυχη που γεννηθηκες ελληνας και σε αυτη την ασχημη εποχη που βιωνουμε. Το ξερω οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε τις βιλαρες μας τα σπιτια μας και τα πολλα λεφτα μας αλλα να εισαι υπερηφανος ακομα και σε αυτη την κατασταση που εισαι τωρα επειδη θα μπορουσε να ειχες γεννηθει σε μια χωρα που το οριο ηλικιας ειναι τα 30. Ειλικρινα σου λεω οτι κανενας δεν μπορει να σου απαντησει στην ερωτηση σου "ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ" γιατι κανενας δεν ξερει. Ολα αυτα που λεμε ειναι ιδεες και κανενας δεν εχει φτασει στην απαντηση και ουτε προκειται! Προσπαθησε να ζεις την ζωη σου οσο καλυτερα μπορεις,ξεχνα τα κακα και τις ασχημες στιγμες γιατι εισαι μικρος ακομα οπως και εγω και η ζωη μας εχει μεγαλη πορεια ακομα!
Πήγαινε στο θέμα: Για ποιο λόγο υπάρχουμε;
Μήνυμα στις 23/8/2014 στις 15:37 @Διάφορα
Παιδια εχετε να προτεινετε μερικες ιδεες για το πως να περασω την ωρα μου οταν ειμαι σπιτι και δεν βγαινω? Δεν εχουν γυρισει ολοι οι φιλοι μου και καταλαβαινετε
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω στο σπιτι?
Μήνυμα στις 19/8/2014 στις 01:19 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια. Τωρα που το γραφω αυτο το κειμενο ειμαι πολυ ταραγμενος και στεναχωρημενος μαζι! Οσοι δεν ξερετε τι ειναι η κυστη κοκκυγος καλυτερα να μην το διαβασετε γιατι δεν θα καταλαβετε. Περισυ ειχε διαγνωστει οτι ειχα κυστη κοκκυγος αλλα επειδη ημουν βλακας και πηγα πολυ αργα στο νοσοκομειο η εγχειρηση ηταν μεγαλη...πολυ μεγαλη και εκανε χρονο να επουλωθει το τραυμα (Πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο και χρησιμοποιησαν νυστερι και οχι laser). Γενικα ειχα κοντα ενα δικο μου ανθρωπο για να μου κανει τις αλλαγες και να καθαριζει αυτο το σημειο οποτε πρεπει. Εδω και κατι μερες (μετα απο 1 χρονο εγχειρησης) η τρυπουλα δεν ειχε κλεισει και ο γιατρος μας ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι πρεπει να συνεχιζουμε να το καθαριζουμε (η τρυπουλα ειναι μικρη). Σημερα γυρισα απο μια βολτα και οταν εβγαλα την βερμουδα συνηδητοποιησα οτι η βερμουδα πανω ειχε υγρο και οταν το μυρισα γιατι καταλαβα περι τινους προκειται εμεινα σαν μαλακας γιατι αυτο σημαινε οτι η κυστη κοκκυγος ξανανοιξε! Πραγματικα ειμαι πανικοβλημενος επειδη ξερω οτι θελει παλι εγχειρηση και θελω να μου πειτε ποτε να παω να την κανω σε τι νοσοκομειο και αμα τραβηξω αυτα που επαθα με την πρωτη εγχειρηση.Εγω πιστευω οτι επειδη ειναι μικροτερη η τρυπουλα μαλλον δεν εχει προλαβει να επεκταθει. Ακομα να σας πω οτι θα παω τριτη λυκειου και οτι δινω πανελληνιες και οτι το Σεπτεβρη ξεκιναω φροντιστηριο οποτε αμα ειναι να την κανω πριν την εγχειρηση τοτε θελω να ειανι σιγουρο οτι μολις αρχισω θα πρεπει να εχει επουλωθει και να εχει τελειωσει το προβλημα γιατι δεν θελω να το μαθει καποιος φιλος/φιλη. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω ταραχτει και οι απαντησεις σας θα ειναι πραγματικα χρησιμες σε αυτη την κατασταση που ειμαι τωρα!
Πήγαινε στο θέμα: Κυστη κοκκυγος! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 19:55 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Φιλαρακι το προβλημα ειναι φανερα στην αυτοπεποιθεση σου! Κανενας δεν κερδισε γκομενα με το να καθεται και μια μερα ξαφνικα του προσγειωθηκε στον ουρανο μια κοπελα χωρις αυτος να κανει τιποτα. Ολοι εχουν φαει χυλοπιτα ακομα και οι πιο ομορφοι/ομορφες εχουν φαει χυλοπιτα και δεν σημαινει κατι αυτο. Αυτος που δεν εχει φαει χυλοπιτα ειναι αυτος που δεν εχει προσπαθησει ΠΟΤΕ του να κανει κατι οπως εσυ. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα παλια απο τι θυμαμαι με την αυτοπεποιθεση και πιστευω οτι ολοι σχεδον το εχουν αποκτησει. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας σε μια που σου αρεσει και να της μιλησεις...οχι αμεσως οτι την γουσταρεις αλλα σιγα σιγα (πιστευω ξερεις εσυ τον τροπο) γιατι αμα καθε φορα βρισκεις καποιο μειονεκτημα πανω σου και ντρεπεσαι για αυτο (οπως τα σπυρακια) τοτε λυπαμαι που στο λεω αλλα δεν θα σταυρωσεις ποτε γκομενα. Και εγω εχω μειονεκτηματα πανω μου αλλα ειχα κανει σχεσεις (17μισο ειμαι) γιατι πανω απο ολα σε μια ΚΑΛΗ κοπελα θα την προσελκυσει ο χαρακτηρας σου. Προσεξε να μην κομπλαρεις οταν μιλας σε κοριτσια γιατι εγω το εκανα παλια αυτο και με επαιρναν για μαλακα και για χαζο. Θα εισαι αποφασισμενος και θα τα λες ετσι οπως πρεπει. Και να φας χυλοπιτα τι θα γινει? δεν μπορω να ακουω αυτες τις μαλακιες συνεχεια με τις απορριψεις και τις χυλοπιτες! ΤΟΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ειναι ευκολο να βρεις μια. Μην στεναχωριεσαι που δεν εχεις φιλησει η δεν εχεις κανει σχεση ακομα γιατι πολλοι στην ηλικια σου τα ιδια τραβανε! Σου προτεινω να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη και οτι μειονεκτημα δεις πανω σου να το αλλαξεις και να το διορθωσεις πχ αμα εισαι παχυς τοτε να αδυνατισεις αμα εχεις σπυρακια παρε κρεμα προσωπου απο το φαρμακειο για να σου φυγουν. Απο εδω και περα θα εισαι δυναμικος και θα εχεις αυτοεκτιμηση. Μιλα αρχικα εστω και απο chat με κοριτσια απο το σχολειο σου και πιασε την κουβεντα για ενα θεμα (Μην πιασεις τα ποζερια και αυτα τα μαλακισμενα γιατι θα σε γραψουν,αυτες θελουν τους αλητεζ και καλα)...Αμα εχεις μια κοντινη φιλη η κολλητη να την συμβουλευτης για να σου πει την γνωμη της και τι πρεπει να αλλαξεις στον τροπο συμπεριφερας σου απεναντι στα κοριτσια και τι πρεπει να αλλαξεις εμφανισιακα για να προσελκυσεις περισσοτερες! Αυτα απο εμενα και ελπιζω να σε βοηθησα. Πατα Αποδεκτη αν σε καλυψαΠήγαινε στο θέμα: χαμηλη αυτοεκτιμηση και κομπλεξ
Μήνυμα στις 26/7/2014 στις 17:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα συμφωνω καπως με τα παιδια αλλα το λενε καπως αποτομα. Αμα εχεις στην πλατη (που δεν νομιζω απο τωρα) τοτε ναι να τις ξυρισεις! Αλλα στα ποδια και στα χερια μην τις ακουμπησεις. Αυτα για τους λογους υγειηγης και τετοια ειναι μαλακιες...δεν λεω πρεπει να ξυριζομαστε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ για λογους υγειηνης αλλα στα ποδια και στα χερια δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να ξυριστεις! Καταρχας οι φιλοι σου θα βγαλουν τριχες σε 1-2 χρονακια μπορει σε καποιους να βγουνε πιο εντοντες και σε αλλους να μην φαινονται τοσο. Αλλα αμα ξυριστεις να ξερεις οτι θα πρεπει να το κανεις τακτικα γτ θα σου βγαινουνε πιο αγριες μετα. Μπορει εσενα και στα αλλα αγορακια να σου φαινονται αντιαισθητικες οι τριχες στα ποδια και στα χερια αλλα για ρωτα καμια κοπελα να σου πει...εισαι λιγο μικρος και μερικες μπορει να προτιμανε και ξυρισμενους αλλα το σιγουρο ειναι οτι οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα τα κοριτσια προτιμανε τους αξυριστους.Και προσοχη σε αυτο που λεω...οταν λεω αξυριστους δεν εννοω τις μαιμουδες! Και πολλες τριχες να εχεις να τις αφησεις εγω αυτο σου λεω παντως.Οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα θα μπορεις να αποφασισεις με βαση τι θελουν οι γυναικες και τι ειναι πιο ωραιο.Το πουλι σου ειναι μια χαρα στα 14. Σιγουρα θα μεγαλωσει κιαλλο και επειδη μπηκες στην εφηβεια δεν σημαινει οτι ολοκληρωθηκε η εμφανιση σου ακομα. Θα αναπτυχθουν κιαλλα πραγματα Πήγαινε στο θέμα: τριχοτοΣ |