Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 20:46 @Διασκέδαση
Παιδιά,θέλω να δοκιμάσω άλλα ποτά από αυτά που παίρνω συνήθως(βότκα λεμονάδα,famous cola)τι μου προτείνετε?
Πήγαινε στο θέμα: ποτα
Μήνυμα στις 7/11/2012 στις 21:35 @Sex
Γεια σας παιδιά,η κολλητή μου,με ρώτησε για νέα κόλπα για το στοματικό...της είπα κάποια πράγματα,αλλά μπορείτε να μου πείτε κανένα κόλπο και εσείς?
Πήγαινε στο θέμα: κόλπα στοματικό
Μήνυμα στις 2/11/2012 στις 16:20 @Διασκέδαση
Αχα...ευχαριστώ παιδιά!Ναι συμφωνώ και εγώ σε κάποια!
Πήγαινε στο θέμα: bar και ντυύσιμο...
Μήνυμα στις 1/11/2012 στις 18:00 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδιά,έχω ρωτήσει και αγόρια της παρέας μου αλλά θα ήθελα και άλλες γνώμες!Ένα κορίτσι σε bar πώς θα θέλατε να είναι ντυμένο?Π.χ. φούστα με ψιλές μπότες,φουστάνι και γόβες,κολάν κ.λ.π.???
Πήγαινε στο θέμα: bar και ντυύσιμο...
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 17:03 @Sex
Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο το οποίο έλεγε ότι οι άντρες προτιμούν την μαλακία από το πρωκτικό σεξ!Ισχύει?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό ή πίπα?
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 15:40 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ευχαριστω!αποφασισα να παω,θελω να μιλαμε φιλικα!Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες!
Πήγαινε στο θέμα: Να παω να του μιλησω η οχι?
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Σημερα θα εκλεινα 1χρονο με το αγορι μου αλλα τον 15αυγουστο χωρισαμε!Εκεινος για να με ξεπερασει μου ειπε οτι δεν θελει να μιλαμε μεχρι να γινει αυτο!Ομως,οταν ανοιξαν τα σχολεια μιλησαμε!Εχουμε ενα γεια τι κανεις τα νεα σου οταν δει ο ενας τον αλλον(ειμαστε σε διαφορετικα σχολεια).Και ξερω οτι οταν τον χρειαστω θα ειναι εκει!Σημερα ο κολλητος του και πολυ καλος μου φιλος μου ειπε οτι του ελεγε οτι ηθελε να παω απο κει οταν σχολασω(ηξερε οτι ειχα κατι να δωσω στον κολλητο του)και ελεγε να παω απο κει(εννοουσε στη σταση οπου περιμενε το λεωφορειο για να παει σπιτι του)!Η ερωτηση μου ειναι:εγω τι να κανω?Να παω καποια στιγμη απο εκει να τον δω η οχι?Θα φανει περιεργο?Τι λετε να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Να παω να του μιλησω η οχι?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 21:31 @Sex
μαλιστα!παιδια σας ευχαριστω πολυ!πραγματικα!:)
Πήγαινε στο θέμα: αντρικες προτιμησεις στα εσωρουχα
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 17:10 @Sex
Γεια σας παιδια!Θελω να ρωτησω κυριως τα αγορια!Τι εσωρουχα προτιματε να φορανε οι κοπελες σας?(κοκκινα,μαυρα,στρινγκ,μποξερακια κ.λ.π)???
Πήγαινε στο θέμα: αντρικες προτιμησεις στα εσωρουχα
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 02:26 @Sex
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :D
Πήγαινε στο θέμα: πότε τελειώνει μια γυναίκα |