Μήνυμα στις 25/10/2012 στις 21:30 @Κλάψιμο
θεε μου, τι μαλάκας!!! καλά έκανε τέτοιο πράγμα και είσαι ακόμα μαζί του?? γιατι βρε κορίτσι μου???είναι δυνατόν?? σουταρε τον αμέσως... και όσο για το ρεζιλίκι, μη σκας το πολύ σε κανα μήνα θα έχει ξεχαστεί και δεν θα ασχολείται πια κανένας, σίγουρα θα βρουν με κάτι άλλο να ασχοληθούν....
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και ρεζιλικι στο σχολείο
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
για να το σκέφτεσαι τώρα σημαίνει ότι αυτή η σχέση είναι πιο σημαντική για σένα απο τις προηγούμενες... εγώ θα έλεγα να της πάρεις κάτι μικρό συμβολικό, είναι μια ωραία κίνηση που θα την εκτιμήσει η κοπέλα σου, δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό... εγώ θα πρότεινα κάτι σε κόσμημα, ενα βραχιολάκι ή κα΄τι για τον λαιμό...
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο από τον πρώτο μήνα;
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 17:23 @Sex
και εγώ έχω ακούσει ότι πολλοί άντρες το κάνουν και τους ερεθίζει απίστευτα... εδώ που τα λέμε κι εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στο σεξ, τίποτα δεν είναι περίεργο, απο την στιγμή που ικανοποιείται ο άλλος είναι αποδεκτό, όπως την βρίσκει ο καθένας, δοκίμασέ το κι άμα σ αρέσει μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...
Πήγαινε στο θέμα: Κωλοδαχτυλο σε αντρ.ες
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 17:14 @Θ. Κλημεντίνη
δεν υπάρχει λόγος να κολώνεις, στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, η κοπέλα φαίνεται να σε γουστάρει, μιλάτε, κάνετε παρέα, έχετε πολλά κοινά όπως μας λες... η εμπειρία δεν έχει καμία σημασία στην συγκεκριμένη περίπτωση, κἀνε την κίνησή σου χωρίς νζ το σκέφτεσαι, πρότεινέ της να βγείτε οι δυο σας, άρχισε να της μιλάς και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, είναι κρίμα να υπάρχει ενδιαφέρον και απο τις 2 πλευρές και να μην συμβαίνει τίποτα... κάνε κάτι, μη το σκέφτεσαι, το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα, και αυτό να γίνει όμως (αν και δεν το νομίζω) δεν τρέχει ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος....
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 17:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:συγχαρητήρια, μόλις είχες τον πρώτο σου οργασμό!! απο την στιγμή που έβγαλες και υγρά τέλειωσες παρόλο που μπορεί να μην σου φάνηκε αφού ήταν η πρώτη σου φορά, βέβαια σίγουρα στο μέλλον θα έχεις πιο έντονους οργασμούς... το να ανάβεις όταν σκέφτεσαι την διαδικασία είναι ιδιαίτερα λογικό καθώς αυτό σημαίνει ότι το απόλαυσες... μπορείς να το ξανακάνεις άφοβα από την στιγμή που ικανοποιήθηκες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς, είναι απόλυτα φυσιολογικό... have fun girl!!!Πήγαινε στο θέμα: πρώτος αυνανισμος
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 20:29 @Κλάψιμο
λοιπόν, πρώτον προσπάθησε να αποφεύγεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε νευριάζει, δεύτερον αν δεις ότι δεν πιάνει και ότι τα νεύρα σου σε βγάζουν έξω απο τα ρούχα σου προσπάθησε να εκτονωθείς σε κάποιο άθλημα, ένας φίλος μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα αγόρασε ένα σάκο του μποξ και τον έβαλε στο δωμάτιό του και όποτε του τη δίνει ξεσπάει σε αυτόν...
Πήγαινε στο θέμα: Νευρα
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 20:20 @Sex
λοιπόν, θα μπω κατευθείαν στο θέμα, έχω μεγάλο πρόβλημα με το στοματικό, δεν μ αρέσει καθόλου να το κάνω, είναι κάτι σαν αγγαρεία για μένα, αλλά ο φίλος μου όπως και οι περισσότεροι άντρες τρελένεται για στοματικό, θέλω να τον ικανοποιώ και να κάνω πράγματα που του αρέσουν, αλλά πραγματικά δεν το μπορώ καθόλου... τι να κάνω??
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με το στοματικό
Μήνυμα στις 13/10/2012 στις 18:42 @Θ. Κλημεντίνη
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρει αλλον!
Μήνυμα στις 11/10/2012 στις 01:12 @Sex
είναι πολύ πιθανό και εγώ την παρθενιά μου με δάχτυλο την έχασα... πάντως για τον πόνο μη το σκέφτεσαι, άμα σου βάλει ένα δάχτυλο μάλλον δεν θα πονέσεις καθόλου άμα βάλει παραπάνω μπορεί να πονέσεις λίγο αλλά μη τρελένεσαι δεν είναι και τρομερός ο πόνος, η απόλαυση είναι πολύ μεγαλύτερη...
Πήγαινε στο θέμα: χανεις παρθενια απο δαχτυλακι
Μήνυμα στις 9/10/2012 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
σε καταλαβαίνω απόλυτα... μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να το αγνοήσω... λοιπόν, εγώ σου προτείνω να κόψεις τα πολλά πολλά μαζί της, γιατί δεν μπορεί άμα συνεχίσει να σε προκαλεί άνθρωπος είσαι και εσύ και θα αντιδράσεις και 99,9% θα κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα... προσπάθησε να την αποφύγεις, μη της λες ούτε γεια και καλό θα ήταν και το αγόρι σου να κάνει το ίδιο... που θα πάει θα βαρεθεί και θα σταματήσει να ασχολείται κάποια στιγμή...
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα στο σχολειο |