Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 20:56 @Κλάψιμο
Ίσως να έχεις και δίκιο...Η αλήθεια είναι πως όταν προσπαθείς να ξεχάσεις τίποτα δεν είναι όπως παλιά,δεν υπάρχουν τα ίδια συναισθήματα μέσα σου,έχουν εξασθενίσει...έχεις δίκιο...
Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 20:54 @Κλάψιμο
Δέχομαι τις απαντήσεις σας!Όταν όμως δεν είστε μαζί;Όταν ποτέ δεν ήσασταν?Τι λόγο έχει τότε να σε ξεφορτωθεί;
Πήγαινε στο θέμα: Σου αξίζει κάτι καλύτερο...
Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 16:41 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδιά!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Έχω να σας κάνω μία ερώτηση.Πώς μπορεί κάποιος να αρνείται να είναι μαζί σου γιατί το ξέρει πως σου αξίζει κάτι καλύτερο;Γίνεται να απαρνιέσαι έναν άνθρωπο που ξέρεις πως σε αγαπά όσο τίποτα άλλο για αυτόν τον λόγο;Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!
Πήγαινε στο θέμα: Σου αξίζει κάτι καλύτερο...
Μήνυμα στις 29/4/2012 στις 16:32 @Κλάψιμο
Βρίσκομαι κι εγω στην ίδια κατάσταση...Και το θέμα είναι πως σήμερα θα αναρτόυσα και εγω το ίδιο ερώτημα!Είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις και Ζιφεις,πίστεψέ με,ο χρόνος δεν γιατρεύει τίποτα.Ούτε οι φίλοι.Οι φίλοι σε κάνουν να ξεχαστείς για τουλάχιστον τρεις ώρες ή όσες είσαι μαζί τους.Όταν όμως μένεις πάλι μόνος στο άδειο σου δώματιο,δεν μπορείς να το κουμαντάρεις,αύτο το συναίσθημα που νιώθεις μέσα σου,το απερίγραπτο κενό...Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο,δεν μπορείς να ξεχάσεις,δυστυχώς...Συγνώμη Κρέιζι που δεν έχω κάποια απάντηση στο ερώτημα σου...Και εγώ ακόμα το ψάχνω...
Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 12:33 @Κλάψιμο
Οντως στις ταινιες τα πραγματα ειναι πολυ υπερβολικα!Αν ειναι γραφτο να εισαι με καποιον,δεν σε εμποδιζει τιποτα?Κι αν τον εχω γνωρισει τον ανθρωπο μου αλλα για καποιους λογους δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι,παει να πει πως τελικα αυτος δεν ηταν ο καταλληλος?Οταν βρισκουμε τον καταλληλο ανθρωπο για εμας,τι γινεται?σταματουν να υπαρχουν εμποδια και απο τις δυο πλευρες και απλα ειμαστε μαζι?
Πήγαινε στο θέμα: Αυτο που λεμε ο ανθρωπος μου
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 11:45 @Διασκέδαση
Μου ειπε πως παιζει μια ηθοποιος που ονομαζεται Τζενιφερ Λαβ Χιουτ νομιζω...Λαγουδιτο και η ταινια που εγραψες καλη ακουγεται!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τον τιτλο...
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 11:43 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια,ελπιζω να ειστε ολοι καλα!Θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι.Πιστευετε πως για ολους τους ανθρωπους υπαρχει μια αδερφη ψυχη,πως ολοι εχουμε ενα ταιρι εκει εξω?Δεν ξερω...Φοβαμαι πως θα μεινω μονη...Υπαρχουν τοσες πολλες ρομαντικες ταινιες που μιλουν για εναν ανθρωπο που ξαφνικα βρισκει τον ανθρωπο του μεσα σε τοσα εκατομμυρια ανθρωπους.Πιστευετε οτι η μοιρα ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε,καποια στιγμη στη ζωη μας θα φερει κοντα μας με οποιονδηποτε τροπο τον ανθρωπο που θα αγαπησουμε οσο κανενα αλλο και θα μας αγαπησει το ιδιο κι εκεινος?Τον ανθρωπο που θα περασουμε την υπολοιπη ζωη μας μαζι του?Και πως θα το καταλαβουμε αν βρεθει αυτος ο ανθρωπος?Σας ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Αυτο που λεμε ο ανθρωπος μου
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 11:36 @Flame
Γουιζα,εδω δεν βρισκομαστε για να κρινουμε τους ανθρωπους και το ξερεις πως με αυτα που λες εισαι λαθος.Οπως ειπε ο Παντελης, ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει και εσυ αν δεν θες να πιστεψεις σε αυτα που λεμε,ωραια,μην πιστευεις αλλα μην κατακρινεις τους ανθρωπους!Θα συμφωνησω Παντελη με εσενα,θα συμφωνησω σε ολα οσο γραφεις!Ουτε εγω ειμαι καποια τρελη θρησκοληπτη,ουτε ξερω καν αν πιστευω στο θεο αλλα πιστευω οτι υπαρχουν πολλα πραγματα γυρω μας που το ανθρωπινο ματι δεν μπορει να τα αντειλειφθει.Ενας καθηγητης που ειχα στην αστρονομια,μας ειχε πει πως βλεπουμε μονο το τεσσερα τις εκατο απο αυτο που υπαρχει γυρω μας.Οποτε,ολα μπορουν να υπαρξουν,απλως εμεις δεν εχουμε την δυνατοτητα να τα δουμε.Γι αυτο κι εγω πιστευω στα παντα,σε καθε μαρτυρια ανθρωπου που εχει βρεθει σε επαφη με το μεταφυσικο σε καθε μυθο και ιστορια.Στο κατω κατω γιατι να μην υπαρχουν?Σας ευχαριστω ολους που μου απαντησατε!
Πήγαινε στο θέμα: Σιωπηλοι προστατες...
Μήνυμα στις 8/2/2012 στις 19:00 @Θ. Κλημεντίνη
Θα φυγω απο το σχολειο και δεν θα τον ξαναδω γιατι δεν συχναζουμε στα ιδια μερη ουτε μενουμε στην ιδια γειτονια...
Πήγαινε στο θέμα: Η άλλη...
Μήνυμα στις 8/2/2012 στις 18:46 @Διασκέδαση
Σαντουιτς αν και που να βρεις τετοια στολη...
Πήγαινε στο θέμα: Αποκριες |