Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 00:28 @Sex
η αληθεια ειναι οτι τωρα και που βλεπω δεν κανω τιποτα...ειναι φυσιολογικο αυτο???
Πήγαινε στο θέμα: βλεπω πολυ τσοντα
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 17:28 @Sex
εισαι πολυ σωστος και χαιρομαι που το παραδεχεσαι γιατι ολοι οι ανδρες το αμφισβητουν οταν τους το λεμε...απλα ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος μονο το κερδος κ το συμφερον του κοιταει καθενας κ εχει παψει πια να εχει αισθηματα κ ν πιστευει σ αυτα...οσο για το αλλο ατομο...γτ ν μην μ απασχολουν κ τη σημασια εχει η ηλικια?ηλικιακα πανε οι πιπες...;OOOO
Πήγαινε στο θέμα: Tsimpoykia
Μήνυμα στις 4/5/2010 στις 23:04 @Sex
oxi me ton ka8ena alla m auton nai dustuxws...:(
Μήνυμα στις 4/5/2010 στις 21:47 @Sex
εγινε αυτο κ λιγο μετα εξαφανιστηκε παλι επειδη δεν του εκατσα...προσπαθω και τον ξεπερναω σιγα σιγα χαρη στη βοηθεια ολων...αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια τουλαχιστον...seorge εγω μονο τον αγαπησα,εγω μονο κολλησα μαζι του,εγω μονο του προσφερα,εγω μονο οτυ σταθηκα,εγω μονο προσπαθουσα να τον ξεκοψω απο το ποτο και τις φασαριες,εγω μονο τον νοιαστηκα πραγματικα...και το αποτελεσμα???και εμεινα μονη αλλα και πληγωθηκα!!!ασε που για οτι γινοταν ολο εγω εφταιγα...επομενως δεν περιμενα να παρω τιποτα...απλα ρισκαρα κ αυτο μηπως κ τον κρατουσα...αλλα αφου εφυγε που εφυγε καλυτερα που δεν πηρε κ την παρθενια μου!!!αρα λοιπον καμια φορα πρωτα το στοματικο ισως σε οφελει να προστατευτεις απο μεγαλυτερες πληγες...κ οσο για το δαχτυλο τιποτα δεν καταλαβαινε!αυτουνου του σηκωνοταν κ εγω απλα επρεπε να τηρω διαταγες κατα τη γνωμη του...
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 17:11 @Sex
καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω το εξης...τελευταια βλεπω παρα πολυ τσοντα σε σημειο να ειμαι υγρη καθε μερα...ειδικα απο χθες που εχω μεινει μονη σπιτι βλεπω με τις ωρες και βαζω δαχτυλο σε σημειο να γεμιζω οτι εσωρουχο βαλλω με πολλα υγρα...ειναι φυσιολογικο αυτο που κανω???η ειμαι εξαρτημενη απο αυτο επειδη ημουν σε μια σχεση που ημουν ικανοποιημενη απο ολες τις πλευρες αλλα τελικα διελυσε κ πληγωθηκα???
Πήγαινε στο θέμα: βλεπω πολυ τσοντα
Μήνυμα στις 4/3/2010 στις 00:09 @Sex
ειμαι 17,8...το ειχα κανει τοτε το πρωτο τεστ...τωρα περιμενω την περιοδο του μαρτιου η οποια ελπιζω να μου ερθει κανονικα...εχω τους φοβους μου γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις που η κοπελα ειναι εγκυος αλλα εχει κανονικα περιοδο...και γι αυτο φοβαμαι...
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 21/2/2010 στις 17:06 @Sex
εννοω την τελευταια φορα που ειχαμε βρεθει πριν τα χαλασουμε...
Μήνυμα στις 21/2/2010 στις 17:05 @Sex
μακαρι αλλα και το τωρινο παιδι δεν δειχνει ενδιαφερον...δεν εχουμε ξεκινησει κατι ακομη αλλα απ τη μια μου λεει ενδιαφερεται και απ την αλλη εξαφανιζεται...επισης εχω την εντυπωση οτι κολλαει σε πολλες...θα δειξει αν και δεν νομιζω να κανω κατι μεχρι να ξεπερασω τον τελευταιο...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 20/2/2010 στις 15:15 @Sex
ναι και βγηκε αρνητικο ευτυχως...Απο τους φοβους που ειχα περασει,την αγωνια,το φοβο και τις δυσκολιες και εκεινος αδιαφορουσε για ολα αυτα,εφτασα σε σημειο να υποσχεθω στον εαυτο μου οτι αν ολα μου πηγαιναν καλα δεν θα ξαναεκανα βλακεια μαζι του...τελικα οταν περασαν αυτα και επιτελους εγινε το πολυποθητο και αδιαθετησα ξαναεμφανιστηκε ευτυχως μονος τουλαχιστον μπροστα μου!!!και μετα παλι τα ιδια....η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο με την περιοδο που περιμενω στις αρχες Μαρτιου αλλα ελπιζω ολα να μου πανε καλα...εξαλλου τωρα πια τον χωρισα...ετσι φαινεται τουλαχιστον...με ενδιαφερει ακομη μεν αλλα δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση αφου βλεπω οτι στα λογια ειναι αψογος οπως ολοι σχεδον,ενω στην πραξη τιποτα...
Μήνυμα στις 20/2/2010 στις 15:00 @Sex
να στε καλα σας ευχαριστω πολυ αν και τωρα πια εχουμε χωρισει...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69 |