Μήνυμα στις 11/4/2012 στις 00:42 @Sex
Γιατι ρε παιδια??? Τι μπορει να παθω??? Και αυτη επειδη ειναι πρωταρα σιχαινεται καποια πραγματα... Αλλα θελει πολυ να την @@@.... Αν παρω χαπι μπορει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα στο μελλον??? Πήγαινε στο θέμα: χαπακι στυσης...
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 23:43 @Sex
Καταρχας να ενημερωσω πως ειμαι 17 χρονων... Λοιπον, τα εχω με μια κοπελα εδω και τρεις μηνες... Την θελω πολυ και δε θα θελα για κανενα λογο να την χασω... το θεμα ειναι πως στο ερωτικο κομματι δεν το εχει και πολυ... Αυτη την βρισκει με διαφορους τροπους αλλα εμενα δεν με εξιταρει ουτε με ερεθιζει οσο θελω... με αλλες κοπελες δεν εχω προβλημα... μαζι της ομως το φιδακι δεν σηκωνεται... Σκεφτηκα λοιπον να παρω καποιο χαπακι, μιας που απο οσα διαβαζω δεν εχουν παρενεργειες... Η γνωμη σας ποια ειναι??? Ξερει κανενας καποιο καλο??? Απο το φαρμακειο πως να το ζητησω??? Πήγαινε στο θέμα: χαπακι στυσης...
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 15:29 @Sex
ύψος 1.84 βάρος 78 μέγεθος 17+ Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους
Μήνυμα στις 3/2/2011 στις 14:39 @Sex
Φιλε ειναι φοβερή η αισθηση... Δεν εχει να κανει με ομοφυλοφιλιες και μαλακιες που λενε.... Εμενα προσωπικα με εξιταρει το γεγονος οτι "χαϊδευομαι" διπλα σε καποιο ξενο.. Δεν ειναι τιποτα το τρομερο... Ειναι η αισθηση της στιγμης, που κατα τη γνωμη μου αξίζει να εχεις μια τετοια εμπειρια... Οσο για το μεγεθος δεν θα σε κατακρινει κανεις... Υπαρχουν μικρά και υπαρχουν και τα μεγαλα... τι να κανουμε??? Πιστευω οσοι μιλανε για ομοφυλοφιλιες, ειναι προκατειλημμενοι και ομοφοβικοι... Πρεπει να ειμαστε συμφιλιωμενοι με το σωμα μας... Αλλα κανεις δν θα σου πει τι πρεπει και τι οχι... Αυτο το αποφασιζεις ΜΟΝΟΣ!!! Πήγαινε στο θέμα: ομαδικο παιξιμο πεων
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξερω αν επιτρέπεται... (Μη μου κανετε ban, απλα απενεργοποιήστε το θεμα... :$ ) Δεν μπορώ να φτιαξω εργασία για το σχολείο... Μας βάλανε 2 εργασίες, και θα θελα αν καποιος μπορεί, να μοιραστει την εργασία του μαζι μου... (δν λεω θεμα εργασίας, απλα ας απαντήσει καποιος WebMaster αν επιτρεπεται...) Πήγαινε στο θέμα: Σχολική εργασία....
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι αλλα καποιες τους εξηταρει ο απλός, ο αγνός, ο συναισθηματικος... Και σε αλλες ο αντρας ο πολλα βαρής και ασηκωτος.... Πήγαινε στο θέμα: Πως ριχνεις μια κοπελα???
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 02:09 @Θ. Κλημεντίνη
Πως ριχνεις μια κοπελα??? ή καλύτερα... Κοπέλες, πως πεφτετε πιο ευκολα??? Ειναι ενα ερώτημα τελείως υποκειμενικό, αλλα παρόλα αυτα, θα θελα πολύ να μαθω.... Για πειτε απόψεις.... Πήγαινε στο θέμα: Πως ριχνεις μια κοπελα???
Μήνυμα στις 14/12/2010 στις 19:50 @Sex
κατεβαινει... ειμαι ενταξει.... μπορω και τον παιζω κανονικα... αλλα εχει τα σημαδακια γυρω απο τα ραμματα (τα ραμματα εχουν πεσει...)
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 3/12/2010 στις 01:00 @Sex
Ξερω πως αυτες τις συζητησεις τις εχουμε κανει οχι λιγες φορες... Χθες συζητουσα με τη κολλητή μου (16 χρονων) και πως το εφερε η κουβεντα πιασαμε να συζηταμε τα μεγεθη των πρωην της και των πρωην μιας φιλης της(18 χρονων)... Αρχισε λοιπον να μου λεει κατι νουμερα... !)ο πρωτος της 19cm (μετριμενο με χαρακα με ειπε...) 2)ο επομενος 21cm (φαινοτανε με ειπε...) 3)ο τωρινος της 20cm (ειχε να πιασει...) Η αλλη κοπελα: 1)ο πρωτος της 17cm (αλλα ηταν 15 χρονων το παιδι...) 2)ο επομενος 23cm (ητανε τεραστιος... στ 16 του) 3)ο τωρινος της 21cm (ειναι 24 χρονων...) Ξαφνικα νιωθω πολυ μικρος σε σχεσει με τους παραπανω... (Ειμαι 16 χρονων και μου ειναι στα 17cm...) Εσεις θα τα πιστευατε αν σας τα ελεγαν τα παραπανω??? Ποσο τον εχετε εσεις??? Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος |