Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 22:15 @Sex
Ρε ενοειται οτι εχεται παρει στραβω δρομο δεν ειναι λογικο να καβλωνεις με photo αγωριων!Καλο θα ειναι να αλαξεται πριν να ειναι πολλυ αργα!
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 12:55 @Sex
Eνταξει για τα Greeklish αλλα αυτα τα θεματα ειναι χιλιοσηζητημενα!!!Τροπος δεν υπαρχει ασε τον χρονο να δειξει εκτως αμα θες να πας σε γιατρο να το αλλαξει----->Δεν στο συνιστο Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 12:51 @Sex
Mια χαρα εισαι κοιτα και αλλα pm αυτο ποθ λες εχει σθζητηθει 1000 φορες 3 cm και πανω νομιζω χωραει! Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 00:24 @Sex
Παιδια ενα θα πω!!!Η γκομενα ειναι ωρεα οταν ειναι λιγο γεματουλα.Λιγο οχι πολυ...
Πήγαινε στο θέμα: Koritsi
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 00:20 @Sex
Ξεκολατε τα θεματα εχουν 1000συζητηθει!!!Μια χαρα εισε σε πληροφορο οτι και 7 εκατοστα που ειναι υπερβολικα μικρο μεγεθως ειναι ικανο να ξεπαρθενεωει μια γυναικα!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ικανός?
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 00:14 @Sex
Θα σου προτεινα καλη διατροφη να παρεις λιγα κοιλα γιατι αυτο θα φτεει σε καποιο βατθμο!
Πήγαινε στο θέμα: exw ena megalo provlima
Μήνυμα στις 4/9/2009 στις 00:04 @Sex
Λογικα θα συγκινητε επιδη την αγαπαει πολυ και νιωθει ομορφα.Δεν νομιζς να ειναι κακο χαλαρωστε.
Πήγαινε στο θέμα: Δάκρυα από...ερωτική διέγερση!
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 23:57 @Sex
Ακοθ να δεις φιλε πως εχει και 1000% θα σοθ φιγει το ανχος και ολλα τα σχετικα!Λοιπον λες οτι ξεκοιναει καλα και μετα περνει μια κλιση προς κατω.Βαζω στοιχημα πως καθε φορα που τραβας μαλακια το σκευτεσαι.Ε. αυτος ειναι ο λογος βγαλτο απο το μυαλο σου κανε μια ωρεα σκεψει για μια γκομενα και θα δεις πως θα μεινει ορθιο.Ολλα ειναι στο μυαλο σου και δεν σε αφινουν να σηκοθεις.Αμα δεν εχεις καλη ψιχολογια τπτ δεν παει καλα.
Πήγαινε στο θέμα: Γέρνει προς τα κάτω το πέος μου
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 21:03 @Διάφορα
Αμα επισκευτω ποτε την κρητη να ισε σηγουρος δεν θα πατησω το ποδι μου εκει!!!
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαίρι, διακοπές, Χανιά Κρήτη
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 15:54 @Διάφορα
Δεν ξερω αν οντος ισχυει εγω αρκετες φορες οταν ειμε μονος στο σπιτι η κοιμουνται ολοι εσθανομαι μια παρουσια στο χορο και με την ακρη τοθ ματιου μου βλεπω κατι να περπατα σε μεγαλη αποσταση απο μενα !Μοθ εχει σθμβει να ειμε στο δωματιο μου και να βλεπω αυτο το πραγμα να περναει απο την πορτα.Δεν φοβαμαι απλα ανατριχιαζω και ποτε δεν το εχω δει οταν θελω μονο οταν ειμε αφοσειομενος σε κατι κια τα εχω ξεχασει ολλα για παραδειγμα!
Πήγαινε στο θέμα: Τρομακτικές ιστορίες |