Μήνυμα στις 13/9/2009 στις 00:00 @Sex
Λοιπον παιδια θεωρειτε πως ειμε (Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος) επιδη σε περιβαλλον που μοθ ειναι παραξενω γελαω παραδηγματος χαρη σε κηδειες η οταν καποιος μου λεει τον πονο του ακομα και σε γιορτες του σχολειου!Το καλο ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια το ελενχΩ καπως αλλα υπαρχουν φορες που δεν μπορω! Θελω να μου πειτε... α)Σας συμβαινει αυτο? β)Αμα ναι τι κανεται και πως το ελενχετε,με λιγα λογια τροπους. γ)Τι με θεωρειτε? δ)Ειναι φυσιολογικο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 23:53 @Sex
Δεν ειναι προβλημα φιλαρακο αμα δεν θες να σοθ κανει κατι παραπανω δεν ειναι! Κατι ασχετο τι εκθεσει ηταν αφτη ρε webmaster χαχαχα για στο κουραγιο σου!
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 23:46 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Οποτε δες τα χειροτερα και προχωρα!!! Οπως λεω παντα προσοχη στις κινησεις σου και αμα παρεις αρνητικη απαντηση παιξτω χαλαρος γιατι θα σου θπαρξουν ευκεριες και στο μελλον!Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει η κολλητή του αδερφού μου
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 23:44 @Θ. Κλημεντίνη
Eμενα που μου αρεσαι η γκομενα του κολητου μου και καναμε κρυφα σχεσει χωρις να το ξερει τι να πω!χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει η κολλητή του αδερφού μου
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 23:41 @Κλάψιμο
Turn the lights down low Take it off Let me show My love for you Insatiable Turn me on Never stop Wanna taste every drop My love for you Insatiable Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 22:38 @Sex
Ρε παιδια κοψτε τις μ...Αμα παει χωρις ανχος ολλα θα ειναι καλα.Φιλε αμα νιωθεις ετοιμος πηγεναι μην κομπλαρεις εξαλου να σκεγτεσαι της αρεσεις δεν της αρεσεις θα τον φαει οποτε στα @@@ σοθ!Θα σου φθγει η ιδεα και θα εισαι μια χαρα.Οσο για αμα επιτρεπεται να πας παρανομο ειναι αλλα αμα πασ με καποιον ανω το 18 μην φοβασε τπτ!
Πήγαινε στο θέμα: Σκέφτομαι να πάω σε επαγγελματία
Μήνυμα στις 12/9/2009 στις 18:11 @Sex
Δεν ειναι υποχρεοτικο αν κοπει εμενα ακομα δεν εχει κοπει.Καλο ειναι να μαθεις να μην ντρεπεσαι τουσ γιατρους και ποσο μαλλον τους γονεις σου.Το να φροντιζεις τον εαθτοσου ειναι το καλυτερο πραγμα και καλα θα κανεις να μιλισεις δεν θα σε κοροιδεψουν ολλα στη ζωη ειναι και κανεις δεν θα γελασει με τετιο ασημαντο θεμα,υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα που πρεπει αν κοιταξει ο καθενας!!!
Πήγαινε στο θέμα: sovaro provlima
Μήνυμα στις 11/9/2009 στις 10:22 @Sex
Aρα η θεωρια οτι το aids προηλθε απο την σεξουαλικη επαφη ανθρωπου με πυθικο η ακτι τετιο που εχω ακοθσει επιβεβαιωνεται?Για αυτο απομονοσαν γονιδιο πυθικου για να τον εξοθδετερωσουν?
Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 21:40 @Sex
Mακαρι να δουμε τι θα δουμε σε ευχαριστω και εσενα φιλε.
Πήγαινε στο θέμα: HIV/ Aids
Μήνυμα στις 10/9/2009 στις 18:32 @Sex
Προχορα μεγαλε και μην σε σταματησει τπτ ολλα σου ηρθαν μια χαρα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Όταν πάω να το κάνω αγχώνομαι |