Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 23:50 @Sex
Βασικα δεν ξερω αμα το χρησιμοποιουν σωστα (αυτο ελειπε) αλλα ειχα ρωτισει την κολιτη μου που τα ειχε με εναν φιλο μου σε αυτο το θεμα και μου ειπε ενταξει καλος ηταν...Συνηθος δεν απαντανε τι να πω.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 23:44 @Sex
Βασικα εγω βαζω πλαγια το χαρακα και ειναι 4 cm(διαμετρο)Eγω ειμε 16 χρονον και τελευτεα φορα που μετρηθηκα ηταν 14 και κατι cm.Τωρα εχω καιρο να μετρηθω παρα πολυ καιρο. OMG.H τεχνικη ειναι τα παντα παντος γιατι εχω friend που εχουν μεγαλυτερα προσοντα αλλα δεν ξερουν να το χρισημοποιουν!
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 23:16 @Ftou.gr admin
Ρε το παρακανες!!! Αμα σε ενοχλεισε το γεγονος απλα μιλα ηρεμα. ![]() Παντος κριμα γιατι ειναι πολυ ωρεο site σε σχεσει με τοσα αλλα που δεν εχουν κανονες και γραφει ο καθενας πραγματα που προσβαλουν . Δεν επρεπε να μιλαγες ετσι ειδικα σε καποιον που δεν ξερεις.Και στην ουσια δεν σου εκανε μονιμο ban αδικος κοπος. Πήγαινε στο θέμα: pros webpousti(webmaster)
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 21:43 @Sex
Οντος ειναι πολυ αστειο αλλα συμβενει αυτο.Αερα υπαρχει μεσα οποτε οταν μπαινεις βγενει.Εμενα μου εχει συμβει και γελαω.χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: αερας μεσα τις
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 21:40 @Sex
Μια χαρα ειναι!!!Κοντα ειμαστε.
Μήνυμα στις 1/10/2009 στις 14:45 @Θ. Κλημεντίνη
Η γλωσσα κουνιεται ετσι και αλιως!Οσο για το αγχος ειναι θεμα χαρακτηρα .Οτι και να σου πουν αμα δεν εισε τετοιος ανθρωπος αστα να πανε. Θα σου προτεινα προτου κοιμιθεις να κανεις απλες ερωτησεις στον εαυτο σου.Οπως: a)Τι ειναι αυτο που με ανγωνει. b)Τι μπορω να κανω για να ηρεμισω. c)Aμα το κανω και δεν το κανω καλα οι συνεπιες ειναι τετοιες ωστε να τα βαψω μαβρα η δεν εγινε και τπτ μια αλλη φορα θα τα καταφερω. Με τετοιες απλες ερωτισεις υα καταλαβεις οτι δεν εχεις κανενα λογο να ανχονεσε. Πήγαινε στο θέμα: anxos
Μήνυμα στις 30/9/2009 στις 22:43 @Θ. Κλημεντίνη
Τπτ μαλλον επιδη ουσιαστηκα δεν ξερεις πως να της το πεις καποιος απο τους διαχειριστες το αλλαξε σε κατι που προσεγγιζει πιο πολυ σε αυτο που θες!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της το πω
Μήνυμα στις 30/9/2009 στις 20:23 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον φιλε μου πιστεβω πως δεν εχεις κανα λογο να ανχονεσε για την εμφανιση σου η για το οτι δεν εχεις ολοκληρωσει με καμια. Ακου να δεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ασχοληθεις με την σχολη σου να βγαλεις ενα καλο βαθμο, να γραγτεις σε ενα γυμναστιριο για να φτειαξεις το σωμα σοθ το οποιο το κοιταν οι γυναικες.Να βρεις μια δουλεια να εισε ανεξαρτητος και θα ερθουν βλεποντας ποσο οριμος και ικανος εισαι που μπορεις να τις συντιρισεις.Οι γυναικες δεν κοιταν μονο τους πιο ομορφους κοιταν και αυτους που ειναι εξυπνοι και ειναι αυτονομοι ανεξαρτητοι! ΘΕΛΩ να πω πως βλεποντα εναν αντρα με ενα ωρεο σωμα με δικη του δουλεια (οταν λεω δοθλεια δεν λεω μονιμοι αυτες ποθ πηγενεται οι φοιτιτες)εξυπνο χωρις ανχος και φοβιες θα ερθουν. Πήγαινε στο θέμα: virgin
Μήνυμα στις 30/9/2009 στις 16:17 @Θ. Κλημεντίνη
Oχι αμα σου πει οχι θα πεις οκ δηλαδη θα το παιξεις χαλαρος γιατι ετσι πρεπει να διχνεις.Και σηγουρα θα σου ζητησει να μεινεται φιλοι απο κει και περα εσυ διαλεγεις παντος εγω τους ελεγα οτι και καλα δεν υπαρχει φιλια μεταξυ τον δυο φιλων και τους ελεγα (γεια τα λεμε και εφεβγα (ΑΝΕΤΟΣ).Βεβαια υπαρχει φιλια αλλα εγω δεν γουσταρο μια που μου αρεσει να την βλεπω σαν φιλη.Η ολη ιστορια ειναι να εισε ο ευτοσου και χαλαρος .Σου ειπε οχι εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πεις κατι οπως αυτο (οκ κριμα τα λεμε αλλη φορα) αλλα με υφακι ανετο και μετα θα σου μιλισει αυτη εσυ δεν θα προτεινεις τπτ αλλο ασε αυτη να κανει οτι θελει . Θα φυγεις ανετος ( τριτη φορα ) ![]() Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της το πω
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 22:32 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια με αφορμη ενα πμ που ειδα και ηθελα να μαθω τι λεει βρηκα αυτο το site το οποιο ειναι πολυ χρησιμο για να μεταφραζεται ακομα και να απικινονειτε με καποιον που δεν γνωριζετε την γλωσσα του. ----->http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html Πήγαινε στο θέμα: Καταπληκτικο SITE για μεταφραση! |