Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 23:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Χαχαχα!!!Το φανταζομαι .Την πρωτη φορα που ειχα δοκοιμασει την λεγομενει ''backdoor'' ειχα παθει το ιδιο ακριβως πραγμα.Ηξερα ποθ αν το βαλλο αλλα δεν ηξερα πως .Θα το δοκοιμαζε και η τοτε κοπελα μου για πρωτη φορα αλλα δεν το καναμε.Τεσπα αργοτερα εμαθα απο φιλους οτι πρωτα πρεπει να βαλεις δακτιλο και εμτα να βαλεις και το αλλο μεχρι να μποθν και τα τρια και μετα να μπεις απο την πισω πορτα η λυπαντικο(που το θεωρο λιγο μαλ..ια .Βεβαια σαν friend τιποτα αλλο θα σου πω να μην το δοκοιμασεις τουλαχιστων οχι σε αυτη την υλικια γιατι ειναι επικυνδηνο και εισε πολυ μικρη .Εγω κανενα προβλημα μου αρεσει και ποτε δεν θα συμβουλεβα το κοριτσι μου (αμα ξαναερθει εκεινη η ωρα) να μην το κανει για δικους μου λογους αλλα σε εσενα το λεω!Αλλα κοριτσια στην υλικια σου δεν θελουν τετοια πραγματα.Μονο με μια κοπελα το εχω δοκοιμασει και ητνα φανταστικο αλλα αυτη δεν την εβλεπα να κανει το ιδιο. Πήγαινε στο θέμα: απο πισω...
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 22:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρωτον εισε 15 χρονων (αμα το 95 παει στι 1995)αλιως οκ.Ειπες πως οταν το πεος σου ειναι σε στηση το πετσακι ενω εχει κατεβει απο μονο του κανονικα μετα απο λιγο πεφτει.Οποτε αμα εχει κατεβει χωρις να το εχεις κατεβασει μονος σου τοτε η μονη ετια να σου κατεβενει ειναι να σου φεβγει η καβλ... Ο πονος που νιωθεις οταν το ακουμπας τον βαλανο (κεφαλι) ειναι απολυτα φυσιολογικος και με την εξασκηση σιγα σιγα θα σου γινει ανεσθητο και θα το ακουμπας ανετα.Οταν λεω αναισυητο δεν ενοω δεν θα νιωθεις οτι το ακουμπας (προς θεου) απλα θα τοα κουμπας και δεν θα σε ενοχλει.Οποτε δεν ειναι προβλημα .Ναι το απθαινουν ολοι!!! Το πετσακι δεν ξεκολαει αλλα αποτι θυμαμε ενταξει δεν εχουμε δα και μεγαλη διαφορα υλικιας με τον καιρο μου κατεβεναι πιο ευκολα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 00:25 @Sex
Ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του ιδιομορφια.Οπως στους αντρες γερνει δεξαι αριστερα πανω κατω κτλ.Ετσι και υαπρχουν γυναικες που η κλιτοριδα τους σχεδον δεν φενεται και σε αλλες βγαζει ματι.Δεν ειναι καθολου προβλημα αυτο.Δεν πρεπει να σε (και να μας) απασχολουν τετοιες λεπτομεριες. ![]() Πήγαινε στο θέμα: aporia
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 00:13 @Διασκέδαση
Λοιπον μια φορα ειχα γυρισει απο το σχολειο και πηγα στην γιαγια μου(θεος συνχωρεστη) γιατι ελυπαν απο το σπιτι οι γονεις μου (12χονων ημουν).Εφαγα και καθησα να δω τηλεοραση.Η γιαγια μου καπου θα πηγαινε και μου ειπε να βαλω λιγο φαει σε ενα ψαρι(χρυσοψαρο) που ειχε το οποιο ηταν δορω που της ειχε κανει ο γιος της (θειος μου).Εγω βαριομουν και επιδι δεν ηξερα οτι τα ψαρια τρωνε οσο τους βαλεις του ερειχνα σινεχεια μεχρι να χωρτασει (νομιζα τοτε).Ελα ομως που δεν σταματαγε και του ειχα ριξει το μισω κουτακι.Μην τα πολυλογω μετα απο λιγο γυρισε τοθμπα το κακομυρο ψαρακι (κοινος πεθανε) θεος σνχωρεσει και αυτο.Οταν ηρθε η γιαγια μου εκανα σαν να μην συναιβει τιποτα.Εμεινα εκει σαν κυριος και οποτε εβλεπα την γιαγια μου να περναει απο διπλα απο την γυαλα μη βλεπωντας (ηταν και καποιας υλικιας)το νεκρο ψαρι πλανταζα στα γελια.Μην τα πολυλογο ηρθε η ωρα πηγα σπιτι ακομα δεν ειχε καταλαβει τιποτα.Την αλλη μερα οταν πηγα παλι η γυαλα ηταν αδια .Δεν της μιλισα καθολου για το πως και το γιατι...(λες και δεν ηξερα).Μπορει να ηταν χαζη ιστοριουλα αλλα για εμενα ηταν πολυ αστεια. Ακομα θυμαμαι αυτην την σκηνη με το ψαρι και την γιαγια μου να περναει διπλα του και γελαω(σαν χαζοχαρουμενο που ειμε και λιγακι).Ακομα αναωτιεμε πως θα ητνα η εκφραση της γιαγιας μου οταν αντικρυσε το ψαρι. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 4/10/2009 στις 17:18 @Διασκέδαση
Eγω ειχα πεταξει σφυρι στο κεφαλι τις θειας μου και ειχα φαει κατσαριδα.
Πήγαινε στο θέμα: χαζομαρες που καναμε μικροι
Μήνυμα στις 4/10/2009 στις 02:00 @Sex
Tι να σου πω εδω θα πεσω εξω ! χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: αερας μεσα τις
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 17:35 @Διάφορα
Ναι ακομα και ονειρα που βλεπω νομιζω οτι τα εχω ξαναδει!
Πήγαινε στο θέμα: Προηγουμενες ζωες,υπαρχουν?Αξιοπεριεργα
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 11:16 @Sex
Ακουστε λιγο και εμεις (εχουμε ανχος ) για το αμα θα σας αρεσει η πρωτη σας φορα.Εχουμε στο μυαλο μας μηπως κανουμε κατι κακο και για αυτο δεν σας πιεζουμε.Τωρα θα μου πειτε δεν ειναι ολοι ετσι αλλα για γι' αυτο να βρειτε καποιον που αγαπατε.Θελω να πω οτι το ανχος υπαρχει και απο της δυο πλευρες .Ανεξαρτητα αμα δεν διακρινεται. Οσο και εμπυρος να ειναι καποιος παντα θα σκευτεται αμα σου αρεσε η οχι.Δεν εχεις ακουσει απο φιλες σου οτι μετα απο την επαφη ρωτανε (ημουν καλος?) η (σου αρεσε?).(Γενικα φοβομαστε την αρνητικη απαντηση) Αυτο ειναι ενα απο τα χιλιαδες κομπλεξ που εχουμε οι ''αντρες'' (ακομα και σε μικροτερη υλικια).Αλλα εχεται ακι εσεις δικασας μην το εκμεταλευτεις. Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 11:01 @Διάφορα
Ρε φιλε μην θες να τα κανονισεις ολλα σου λεω διαμαγιας θα σου εθρει τι θα της πεις ξεχνατο!Εχε λιγο εμπιστοσινη στον εαυτο σου και δεν θα πεσεις εξω.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για σχεση
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 00:50 @Διάφορα
Λοιπον παιδια παλια(πριν 2-3 μηνες )Κατεβαζα απο το YOUTUBE τραγουδια σε μορφη mp3.Τωρα δεν γινεται και προσπαθω να βρω ενα προγραμα η ενα site το οποιο να μπορει να κατεβασει κανεις απο το youtube η κανα αλλο site στο οποιο κατεβαζει κανεις Ολλα τα ειδει μουσικης και σχετικα γρηγορα. Οποια δηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε . Επισει τωρα κατεβαζω απο εναν greek tracker σε (torrent) αλλα πολλες φορες δεν κατεβενοθν και θα ηθελα κατι που να ειναι σηγουρο! Σας ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: !Ιστοτοποι για να κατεβασω τραγουδια! |