Μήνυμα στις 5/1/2014 στις 03:58 @Sex
Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά! Πάνω στο πέος μου υπάρχει μία μεγάλη και χοντρή φλέβα που αρχίζει από τη βάση και φτάνει ως την κορυφή, ενώ διακλαδώνεται σε αρκετές μικρότερες. Είναι φυσιολογικό αυτό? Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη στύση μου? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Φλέβες και πέος
Μήνυμα στις 5/1/2014 στις 03:44 @Sex
Μπορείτε να κάνετε αυτό που λέει ο DefileThePure από πάνω σε συνδυασμό με την κατανάλωση αρκετών υγρών. Το σπέρμα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό, οπότε λογικά πίνοντας πολύ νερό εκτοξεύετε και πολύ σπέρμα.
Πήγαινε στο θέμα: Οργασμός ( για τα αγόρια )
Μήνυμα στις 26/7/2013 στις 10:44 @Sex
Αν το πάχος είναι πρόβλημα τότε πάρε μεγαλύτερα προφυλακτικά. Δοκίμασε τα durex comfort xl ή τα duo xl fit. Είναι πολύ άνετα και βολικά.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με προφυλακτικό! ΣΟΣ
Μήνυμα στις 26/7/2013 στις 10:38 @Sex
Εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι ότι μετά τα 15 το πέος δεν μεγαλώνει πολυ σε μήκος. Αναπτύσσεται αρκετά σε πάχος και άντε να πάρει 1 εκατοστό σε μήκος. Αλλά βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Επίσης, η ανάπτυξη του πέους εξαρτάται και από το πότε μπήκες στην εφηβεία. Αλλά και πάλι, ακόμα και αν δεν αναπτυχθεί καθόλου, το μέγεθός σου είναι φυσιολογικότατο. Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 26/7/2013 στις 10:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανησυχείς καθόλου. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Όλα τα πέη δεν έχουν την ίδια κλίση. Κάποια πάνε ευθεία, κάποια έχουν κλίση 60 μοιρών σαν το δικό σου, ενώ υπάρχουν και μερικά με κλίση 120 μοιρών που πανε προς τα κάτω. Οποιαδήποτε περίπτωση ειναι σωστή. Δεν δημιουργεί προβλήματα στο σεξ.Πήγαινε στο θέμα: Μόνο για αγορια..
Μήνυμα στις 16/7/2013 στις 12:37 @Sex
Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι προσωπική υπόθεση. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να συναναστραφώ με λεσβίες ή γκέι. Ξέρω τέτοια άτομα και θα μπορούσα να κάνω παρέα μαζί τους άνετα. Δεν ειναι σωστό να κρίνεις τον άλλον και να τον αποκλείεις κοινωνικά λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.
Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφία
Μήνυμα στις 16/7/2013 στις 12:31 @Sex
Οπως είναι φυσικό, το καλοκαίρι έχω περισσότερες ορέξεις. Οι στύσεις είναι σκληρότερες και το πέος μου μεγαλύτερο. Επίσης αυνανίζομαι πολύ. Λογικά είναι λόγω της ζέστης.
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινές...ανεγέρσεις
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 11:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπομονή, είσαι μικρός ακόμα. Τα 13 εκατοστά είναι φυσιολογικά για την ηλικία σου. Η ανάπτυξη στο ύψος δεν σημαίνει απαραίτητα και ανάπτυξη στο πέος. Αυτή θα έρθει αργότερα. Μην ανησυχείς. Όλα μια χαρά.Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 12:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ πιστεύω ότι ειναι καλό και το κάνω κιόλας. Εχει πολλά ωφέλη. Καταρχάς η περιοχή είναι πιο καθαρή πράγμα που αρέσει στις γυναίκες. Ακόμα οι λιγότερες τρίχες βοηθούν τις γυναίκες να κάνουν καλύτερα πίπα. Επίσης το πέος φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Αν θες να ξυρίζεις την περιοχή είναι εύκολο. Απλά παίρνεις ένα κοινό ξυραφάκι. Αφού ειναι η πρώτη σου φορά μην τις ξυρίζεις κόντρα. Αλλιώς θα βγάλεις κοκκινίλες και σπυριά. Αν δε θες πολλά προβλήματα πριν ξυριστεις μπορείς να κόψεις τις μακριές τρίχες με ένα ψαλιδάκι. Αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να ξυριστείς μετά, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα. Πρέπει πάντα να ειναι βρεγμένες οι τρίχες. Να το κανεις όταν κανεις ντουζ. Μετά το ξύρισμα να χρησιμοποιείς οινόπνευμα/ κολώνια/ after shave για να αποφύγεις ερεθισμούς. Καλή τύχη.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πουτσ@ς |