Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 16:25 @Διάφορα
στο καλυπτουν και εγω καπως ετσι ειμαι σε καποια μαθηματα αλλα μου το καλυπτουν αλλα
Πήγαινε στο θέμα: Να πιασω βαση στην φυσικη!!
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 19:42 @Sex
αυτο δν ειναι αιτια ομως να κανεις , αν θελεις μπορεις και να λες ψεματα δεν ειναι κακο ..
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα 21 αγχος!
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 19:37 @Sex
κοιτα να δεις η οταν θα εισαι ετοιμη θα το νιωσεις και θα το κανεις προφανως δεν εισαι ετοιμη ακομα και δεν ειναι ντροπη αλλες περιμενουν τον γαμο τους για να κανουν σεξ ..
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα 21 αγχος!
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 19:32 @Διάφορα
οπως τα λενε τα παιδια + οτι αν δεν συμπηρωθη αυτο το 9.5 περνει και απο αλλα μαθηματα και το συμπληρώνει
Πήγαινε στο θέμα: Μεσος ορος
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 19:26 @Διάφορα
δες εδω το ειχα στειλει και σε ενα αλλο θεμα σχετικά με την γυμναστικη
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη-στηθος-πλατη
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον πες οτι ερχετε τωρα αυτη θα σηκωθείς θα δεις αν παει να σε φιλήσει στο μάγουλο αλλιώς μην την φιλήσεις και θα της πεις ( γεια σου πχ μαρια εγω ειμαι ο βαγγελης χαρηκα που σε γνωρίζω και απο κοντα .... και θα τις πεις απο κοντα εσυ εισαι πιο ομορφη πως σου φαίνομαι εγω, μετα τι κανεις που θα κατσετε για καφε κτλ) τιποτα τετοιο δεν εχεις και να της πεις τιποτα αλλο πιστευω =)Πήγαινε στο θέμα: να συστηθω
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 19:01 @Flame
φυσικα ο καθενας εχει το ετερον του ημισυ και καποτε θα τον βρει ,αλλος νωρις αλλος αργα ,αλλος μπορει να το βρε μετα απο πολλες σχεσεις και αλλος οχι αλλα εγω πιστευω οτι υπαρχη για τον καθεναν ενας καταληλος ανθρωπος που ειναι το αλλο του μισο
Πήγαινε στο θέμα: Έτερον ήμισυ
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 15:42 @Διασκέδαση
παιδια ακουστε της ρουμανιας εδω και ωραια παρουσιασει πιστευω οτι ειναι ενα ωραιο τραγουδι για την πρωτη θεση
Πήγαινε στο θέμα: Eurovision 2012 |