Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 11:26 @Διάφορα
Διότι ξεκινάν και τα παίρνουν απλά για δοκιμή.Πιστεύω ότι τα βλέπουν σαν ουσίες οι οποίες καλό είναι να τις παίρνεις που και που για να ξεφεύγεις. Δυστυχώς όμως μετατρέπεται σε συνήθεια και η οποία αποβαίνει μοιραία.
Πήγαινε στο θέμα: Ναρκωτικά & Καλλιτέχνες
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:48 @Θ. Κλημεντίνη
1)Διοτι υπαρχει οι πεπιθυση οτι οποια πευτει με τα μουτρα και εκδιλονεται απευθιας θεωρειτε ευκολη στην καλυτερη, πουτα..κι στην χειροτερη.Και κακο ειναι οτι εμεις οι αντρες το καλιεργουμε αυτο. 2)Διοτι καλως η κακως είναι αληθεια οτι φερνουν το αγορι οταν νιωθει οτι κατι δεν παει οπως περιμενε (οχι απαρερητα κακα) σε αμηχανια και τονωνουν το υθικο τους. 3)Είναι στην φυση το θυλικό να το παιζει δυσκολο γενικα στο αρσενικο. Δεν εχεις δει ντοκειμαντερ?Δεν εχεις δει γατες στον δρομο?Δεν γινεται σφαγη (ειδικα στις γατες) για να γινει το μυραιο?Και οπως και να το κανουμε ο ανθρωπος ζωο ειναι και ειναι φυσικο να εχει εμφυτα καπια ζωώδει εσωτερικα χαρακτηριστικα.Βεβαια τα ζωα κανουν αυτη την φασαρια για το σεξ.Στους ανθρωπους οτι ειναι η διαδικασια για τα ζωα να πεισουν το θυλικο να κανουν σεξ(να αναπαραχθουν πιο σωστα),ειναι η διαδικασια να κανεις σχεση.Μετα το σεξ ειναι πιο ευκολο. Αυτην ειναι η γνωμη μου! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γιατί πρέπει να είσαι δίσκολος/η?
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 01:33 @Sex
Όχι δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο με μικρότερη.Και γενικά αν μου αρεσει αλλη και δεν γουστάρω την κοπέλα που βλεπω οτι παιζει κατι δεν κάνω πολλά πολλά μαζί της αδιαφορω και είμε ψυχρος.Τα είχα με μικρότερη κατα δύο χρονια βεβαια αλλά τότε ήταν και αυτή 14 και το μόνο σήγουρο είναι οτι δεν έχουν το σεξ στο κεφαλι τους.Τουλάχιστον όχι πρωτο πράγμα(βεβαια δεν ξερω και την κοπελα μπορει και ο Πανος να έχει δικιο).Αυτό που σου θα σου πω είναι το αντιθετο απο την περιπτωση σου.Τέλος πάντον.Οπως είπα τα είχα με μια 14αρα στην πρωτη λυκειου είδα οτι δεν μου καθότανε όσο και να το πηγαίνα προς τα κει.Δεν την πίεσα.Αλλα η καταληξη ηταν να το κανω με αλλην ενω ημουν με αυτην και μετα απο λιγο να την παρατήσω και το κακό είναι οτι δεν με πείρε και πολυ απο κατω.Και για αυτο τον λογο δεν μπορω να σου πω οτι ειναι σωστο να παίξεις μαζί της διοτι δεν ειναι οπως ειπες και εσυ.Απλα καλο είναι να ξεκαθαρίζεις απο την αρχη την θέση σου και μετά κάνε οτι θες αν σου βγει...Διοτι αν και δεν το τειρω παντα αν εχεις το θαρρος της γνωμης σου δεν θα δινεις το δικαιωμα στον/στην καθε αλλο/αλλη να σε βγαλει μαλακα διοτι τα εχεις ξεκαθαρισει απο την αρχη αν με πιανεις. (Παει στην κάτω απαντηση απλα να μην γεμιζω ποστ) ![]() Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 27/7/2011 στις 23:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Eγώ στην θέση σου πολύ απλά αν ένιωθα έτσι θα ξεκαθάριζα στην μικρή οτί δεν είναι του γούστου μου αλλά θα γούσταρα φάση για ένα μικρό χρονικό διάστημα.Έτσι ώστε να ξεκαθαρήσω την κατάσταση απο την αρχή και να της αφήσω το περιθόριο να σκεύτη αν θέλει η όχι να προχωρίσει κάτω απο αυτές τις συνθίκες.Και έτσι ουτε γατα ουτε ζημια.Για να καιρδίσεις περισσοτερες πυθανότητες να δεκτει ομως δεν θα της το πεις στα ίσα.-Κοπέλα μου δεν μου αρέσουν κοπέλες σαν εσένα. Απλά πες κατι του τύπου. -Πλήττω στις σχέσεις που κάνω πολύ γρήγορα και δεν θέλω μεσα σε δυό τρεις μέρες να τα χαλασουμε. Και αν την δεις και επιμείνει παει να πεί οτι αυτή το διάλεξε. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 27/7/2011 στις 00:28 @Sex
Καμία γυναίκα δεν θα ερεθιστει μονο με απλο τρυψιμο στις ρογες.Θελω να πω θα ερεθιστει μεχρι ενα σημειο μεν αλλα δεν θα ειναι αρκετο.Διοτι το να τριβει συναιχια και συναιχια στο ιδιο σημειο κανει τον αλλο να βαριεται και να εσθανεται οτι αυτη κηνηση πλεον γινεται μηχανικα. Κατα την γνωμη μου και κατα το πως εγω εσθανομαι,θεωρω οτι ο πιο αποτελεσματικος τροπος να ερεθισεις μια κοπελα ενώρα "χαμουρέματος" είναι σαφώς οι μαλαξεις στα βυζακια και το τρυψιμο στις ρογες αλλα πρεπει να το συνδιασεις με ψυθιριτα στα αυτακια ,απαλα δαγκωματακια στον λαιμο και διαφορα γλυκολογα.Και καλο ειναι να παιζεις μαζι της,δηλαδη να μην πηγαινεις κατευθιαν στις ρογες που ειναι αυτο που σκευτεται οτι θελει να βαλεις τα χερια σου.Αλλα να τρυβεις την γυρο περιοχη και με τραβιγματα και κολπακια οταν φτανεις εκει να τραβιεσαι.Ετσι φουντώνουν πιο πολυ διοτι οι ρόγες ειναι ας που με στο χαμουρεμα (οταν δεν παιζεις με το μο..ι ![]() *Ολλες οι γυναικες με τον καταλληλο τροπο ερεθιζονται και χωρις να μπει στο κολπο το (στην κατω μερια).Αρκει να μπορεις να εσθανθεις το τι θελει και φυσικα να εισε παιχνιδιαρης. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!
Μήνυμα στις 24/7/2011 στις 13:03 @Μηχανήματα
Εχει δοκοιμασει να κανεις paste το link οταν κανεις το κολπο και το βλεπεις?
Πήγαινε στο θέμα: μπλοκαρισμένα videos στο youtube
Μήνυμα στις 24/7/2011 στις 12:19 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Πηγαίνοντας εδω και ακολουθώντας τις οδηγιες ποιο απλα δεν γινεται..Hyperlink βαζεις την λεξη. Link βαζεις την διευθυνση ιστοσελιδας. A και δεν τρως μπαν αμα στειλεις link απο αλλο site.Τρως μπαν αμα με το λινκ που δινεις στην ουσια διαφηζεις το αλλο site.Παραπλανεις τα μελη για να το δουν.Και το site περιεχει πειρατικο,ρατσιστικο,ερωτικο κτλ περιεχομενο.Ισως ειναι και αλλα που μου διαφευγουν αλλα πανω κατω καταλαβες.Αυτο ελυπε να στελνεις link για να βοηθησεις και να τρως μπαν κιολας... Πήγαινε στο θέμα: Κόλπο με link σε λέξεις
Μήνυμα στις 23/7/2011 στις 15:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Aκριβως.Και εχει καπια περιεργη μυρωδια λιγμενου λαδιου.Και το λαδι θυμυζει περισσοτερο γρασο παρα το λαδι που "γλυστραει". Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικά
Μήνυμα στις 23/7/2011 στις 00:07 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν με καταλαβες οχι να κανεις εσυ την πρωτη κηνηση.Να σου το παιζει δυσκολος και να φας καμια βδομαδα για να τον κανεις να ενδωσει.Και μετα συναιχια να σε καψαλιζει...(Αν με καταλαβαινεις).Εγω εχει συμβει να μου αρεσει μια καυ..α απο τ σχολειο.Και οταν την πλησιασα και ειδα οτι απο την αρχη με ηθελε και σιγα σιγα το πηγαινε για σχεση ξενερωσα και επαψε να μου αρεσει.Και γενικα μου συμβαινει συναιχια αυτο.Με τρελενουν κοπελες που εσθανομαι οτι δεν εχω ελπιδα με αυτες και με κατι τετοιες εχω κανει τις μεγαλυτερες σχεσεις μου.Μην φανταστεις τις σχεσεις με διαρκια χρονων αλλα για μενα ηταν πολυ ο εναμισης χρονος με μια στην δευτερα γυμνασιου.Ψεματα 1 και καμια δεκαρια μερες αφοτου αρχησουν τα σχολεια γιατι στην τριτη με παρατησε.Και τωρα μεχρι και φετος την ετρωγα στην μαπα γιατι ειμασταν ιδια ταξη.Του χρονου νομιζω θα γλυτωσω γιατι αλλαζω κατευθυνση.Ειναι στιγμες που την συγκεκριμενη την νοσταλγω πολυ.Και ξέρεις γιατι?Γιατι με αυτη με παρατησε και οι ανομαλη καρδια μου την κραταει μεσα της βαθεια και καθε τοσο την βγαζει.Και μεταξυ μας μου αρεσει αυτο. Πήγαινε στο θέμα: με πιάνει κάτι στα πρώτα ραντεβού...
Μήνυμα στις 22/7/2011 στις 21:28 @Θ. Κλημεντίνη
Το ιδιο πραγμα ακριβως παθαινω τελος παντον το εχω ξαναπει.Νομιζω αν βρεις καποιον οπου θα χρειαστει να προσπαθησεις για να κανεις κατι μαζι του και δεν θα ειναι ευκολος θα νιωθεις διαφορετικα.
Πήγαινε στο θέμα: με πιάνει κάτι στα πρώτα ραντεβού... |