Μήνυμα στις 1/1/2010 στις 04:07 @Διάφορα
Oχι πολλες 2-3 οταν εχω σχολειο ,προπονησεις κτλ. Ομως στις διακοπες ουτε που ξερω ειναι τοσες πολλες που δεν ξερω ηλικρινα.Και οχι γιατι παιζω καποιο game αλλα γιατι κατεβαζω,μουσικη ταινιες και οτι μπορει να φανταστητε με τι ωρεςςςςςςςςς. Πήγαινε στο θέμα: Καλως τους μαγκες!!!
Μήνυμα στις 31/12/2009 στις 00:19 @Διάφορα
Παιδια κανεις εστω μια μικρη κατευθυνση γιατο που μπορω αν ψαξω?
Πήγαινε στο θέμα: Inhumanoids!!!
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 21:15 @Sex
Tι λες βρε? Αληθεια ισχυει αυτο με το σεξ και τα μετα τα 45? Τοτε να κανω πιο πολυ OMG.Με τρομαξες τωρα. Ρε παιδια ισχυει αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να γινει τελικα?
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 20:57 @Διάφορα
Admin με συνχωρεις που το εγραψα στην βοηθεια για το chat εκανα λαθος. Μπορεις να το μεταφερεις στα γενικα θεματα σε παρακαλω? Και παλι συγνωμη. (να διαγραφει αυτο το μυνημα μετα) Πήγαινε στο θέμα: Inhumanoids!!!
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 20:53 @Διάφορα
Λοιπον παιδια αλλο ενα καταπληκτικο toon που επαιζε παλια στο Junior's tv "αναζητηται" Λοιπον λεγεται inhumanoids και θα ηθελα να μου πει κανεις αν υπαρχει εστω στο youtube η καπου σε καποιο site μεταγλωτισμενο. Μονο μεταγλωτισμενο τιποτα αλλο.Ευχαριστω. Οποιαδηποτε πληροφορια θα μου φανει πολυ χρησιμη. Αυτη η εικονα για να σας το θυμισει καλυτερα. Πήγαινε στο θέμα: Inhumanoids!!!
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 17:30 @Sex
Υπομονη να συναντηθητε δηλαδη τι θα ηθελες να τα χαλασει μαζι σου για να βρει καποια που αν ειναι κοντα η να παει με μια ισα ισα ισα για να μην απθει τιποτα?Αγαπατε ο ενας τον αλλον οποτε δεν πρπει να σας ανυσηχουν τετια θεματα.Το ξερω ειναι καπως δυσκολο 21χρονος να κανει σεξ ανα εξι μηνες και αν αλλα ετσι ειναι η σχεσ του τι να κανει. Οσο για την σεξουαλικη ζωη και τετια δεν νομιζω να εχει καμια σχεσει γιατι ξερω παιδια που παρολο που ειναι ωραιοι και στητοι εκαναν σεξ στα 21 τους για πρωτη φορα και τωρα ειναι σε ενα νορμαλ ρυθμο οπως ολοι ανεξαρτηατα τις εμπειριες.Γιανα μην τα πολυλογο γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ανεχτητε αυτη την κατασταση οπως και να εχει δεν υπαρχουν πολλα περιθορια και η αποσταση ειναι μεγαλη. Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να γινει τελικα?
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 14:10 @Sex
ΒlueBird λογικα αυτο που ειπες μπορει και αν ισχυει το θεμα ειναι οτι δεν θελω να βγαινω απο μεσα της θελω αν ειμε μεσα ετσι ωστε να μην καταλαβει οτι βγαινω για να αντεξω πιο πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 29/12/2009 στις 14:06 @Sex
Φιλε ακριβως το ιδιο επαθα και εγω την πρωτη φορα! Παιζει αν ηταν 1-2 λεπτα παραπανω δεν νομιζω .Χαλαρωσε δεν ειναι τιποτα.Δεν πασχεις απο κατι οι περισσοτεροι αυτο παθαινουν την πρωτη φορα.Σου εχει συμβει ποτε να θες να το κανεις και να μην σου σηκωνεται απο το ανχος?Αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα το οποιο το εχω παθει.Και ενα μονο σου λεω χαλαρωσε την αλλη σου φορα θα αντεξει παραπανω αν οχι την αλλη καποια στιγμη θα αντεχεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη;; |