Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 13:25 @Sex
Να μην κατεβαινει το πετσακι καθολου στην χειροτερει περιπτωσει. Και σε μια πιο ελεφρια περιπτωσει φιμωσης να κατεβαινει εως ενα σημειο και μετα να πονας παρα πολυ. Πήγαινε στο θέμα: φίμωση!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 03:17 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον δεν θα λειτουργισεις με το σκευτικο το μετα.Θα πας και θα της τα ζητησεις και θα πεις οτι θα σου ερθει.Θα μου πεις τωρα ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις.Εσυ φιλε μου να της ρικτεις και ακομα και οχι να πει εσυ θα κρατησσεις χαρακτηρα και θα της πεταξεις ενα οκ και θα φυγεις λες και δεν σε πειραξε που η απαντηση ηταν αρνητικη. Αμα μαθευτει μετα στο σχολειο αυτο ακομα καλυτερα για οτι και να σου πουνε οσοι το πουνε να εισε σηγουρος οτι απλα σε ζηλευουν και μεσα τους θα λενε τουλαχιστον αυτο ειχε τα κοτσια εγω ακομα τιποτα. Ακου που σου λεω.Και εγω αρκετο καιρο προσπαθουσα να τα φτειξω με μια μικροτερη μου το παλεψα και τα κΑταφερα αν και ολλα τα εβλεπα εναντιον μου.Κατι αλλο που ειναι το πιο σημαντικο ,ξερεις οι αλλοι βλεπουν σε εσενα αυτο που νιωθεις η αλιως αυτο που εκπεμπεις,αν εκπεμπεις ανχος δεν θα παει καλα τιποτα.Αμα αποκτησεις στιλακι αντρα του δεν του εκατσε μια γκομενα και προχωραει παρακατω γεματος αυτοπεποιθηση πιστεψεμαι οτι και να μαθευτει υπερσου θα ειναι. Πήγαινε στο θέμα: thelw epigondos voithia
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 02:18 @Sex
Δεν εχω κανει αλλα οταν λες δεν νιωθεις τιποτα ενωεις στο σεξ? Αμα ενωεις αυτο οχι δεν ισχυει.Εχω γνωστο που εχει κανει και δεν μου εχει πει τιποτα τετιο.Και αποτι λενε οι περισσοτεροι εχει μονο πλεονεκτηματα.Αλλα εγω δεν θελω αν κανω γιατι μου φενεται καπως να παρω ενα κομαι απο το πιο πολυτιμοτερο πραγμα πουεχω πανω μου. Πιστεψεμαι παντος εσυ πρεει να το κανεις και δεν θα χασεις τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 02:14 @Sex
Παιδια εδω που φτασαμε αυτο που θελω να πω εχει κανταντισει απο σχετικο ασχετο τεσπα.Για να κρατησω ακομα αυτο το ποστ αναμενο. Ισχυει ακομα αυτο που ρωτησα στην αρχη. Θελει κανεις να απαντησει κατι? Για να γινω ποιο κατανοητος θελω την ωρα που το κανω,να εχω το μυαλο μου εκει και να ξερω τι κανω,αλλα θελω καποιος ο οποιος ειναι πολυ εμπυρος να μου πει καποιο τροπο κολπο για να αντεχω πανω απο 15 λεπτα απο την στιγμη που αρχιζω.(στον πρωτο γυρο).Καποιος τροπος που να κουνιεμαι,κανα κολπο με τις ανασες ,παντος χωρις να χρειαστει να βγω απομεσα της. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 02:04 @Διάφορα
Kαλη επιλογη σκορπιονσκ!!!Δεν με τρομαξε αλλα μου αρεσαι σαν το οτι η ιστορια ειναι βασισμενη σε αλληθινα γεγονοτα.
Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου μια ταινια τρομου.
Μήνυμα στις 9/1/2010 στις 23:18 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω κανω τεσερα 35αρια ροκανισματα. Και τεσσερα 20σσαρια πλαγιους σε ενα μηχανημα πλαγιων. Τρια 15νταρια σιτ απσ (sit-ups). Kαι τρια δεκαπενταρια αυτο που καθεσαι μπρουμητα και σηκονεσε εχωντασ τα χερια πανω απο το κεφαλι.(μου διαφευγη η ονομασια. Και τα ποθσ απσ δεν ειναι στο προγραμαμου αλλα κανω οσσα αντεξω στο σπιτι .1 σετ και οσο αντεξω.Γυρο στα 35. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη και κοιλιακοι
Μήνυμα στις 9/1/2010 στις 23:14 @Sex
Kανενα φιλε γιατι ουτε εμενα εχει σπασει και εχω ρωτησει και μου ειπαν δεν ειναι κακο.Και σε εναν γνωστο μου που ειναι 25 δεν εχει σπασει. Και δεν εχω κανα προβλημα ουτε αντιμετοπιζω οποτε νομιζω πως πρπει αν το ξεχασεις και να κανεις οτι κανει κανονικα χωρις να το υπολογιζεις. Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει πρόβλημα?
Μήνυμα στις 9/1/2010 στις 11:21 @Sex
Πλακα μας κανεις τι λες τωρα?Καλυτερα συζητησε το με την μητερα σου και πες το γιατι μετα θα ειναι δυσκολο να το πεις και μπορει αν σου συμβει τιποτα χειροτερο.Μην το ριξεις αλλα καλο ειναι να το πεις για να μπορουν να σε βοηθησουν στο μελλον που θα τους εχεις αναγκη.
Πήγαινε στο θέμα: Paidia SOS Pithani Egkimosini Help
Μήνυμα στις 9/1/2010 στις 11:16 @Sex
Εγω το εχω κανει κοντρα και η αληθεια ειναι οτι βγαζει λιγο εμα καμια φορα και εχεις μια φαγουρα στην αρχη .Ομως την αλλη μερα θα εισε καλα. Σε προηδοπιο οτι μπορει ομως να κοπεις και θελει ιδειετερη προσοχη αμα το κανει με ξυραφι.Για αυτο τα μπαλακια καντα με ψαλιδι οσο πιο κοντες μπορεις. Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες |