Μήνυμα στις 12/1/2010 στις 20:41 @Θ. Κλημεντίνη
Μην σε ανυσυχει .Πιστεψεμαι τοσο το καλυτερο.Εξαλου δεν θα εισαι μια ζωη μιρος καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα λες τι ωραια που ημουν τοτε.Γιατι και εγω ετσι ελαγα αλλα τωρα που εχω πιο πολλες ευθυνες να δεν τα βγαζω ευκολα περα και δεν εχω καποιον να με βοηθα και το παρατηρω φετος αυτο.Οσο αναφορα την εμφανιση μην βιαζεσαι ουτε εκει καποια στιγμη μπορει σε ενα η δυο χρονια θα φερνεις πιο πολυ της υλικια σου.Και οτι μικροδιχνεις δεν σε εμποδιζει και σε τιποτα μονο καμια γιαγια η κανας χαζος να σου παρεξενευτει οταν ακουσει τη ταξη πας.Και δεν εισε και ο μονος ακομα και εγω μικροδιχνω για παιδι 1λυκιου αλλα δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα. Πήγαινε στο θέμα: μικροδείχνω
Μήνυμα στις 11/1/2010 στις 01:45 @Sex
Nαι πιστευω πως θα ζησεις!!!Ποου ειναι το περιεργο βρε και φτεαχνομαι στην ιδεα οτι φορανε σλεεπακια.Και οταν τις βλεπω να βγαζουν την γλωσσα.
Πήγαινε στο θέμα: φετιχ
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 23:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1Ρε συ σοβαρες το παιζουν ολλες αλλα αμα τις γνωρισεις θα δεις πως ειναι πραγματικα .Η καθε γκομενα εχει διαφορετικο χαρακτηρα αλλα ολλεςπρωτου γνωρησουν καποιον φοραν μια μασκα σοβαρης, εξυπνης ,οριμης κτλ. Υπαρχουν και γυναικες που της βλεπεις και λες αυτη θα εχει φαει... και ειναι οι μονες που δεν εχουν κανει τιποτα και απλα γουσταρουν να διχνουν ετσι.θα καταλαβεις καθως θα τις γνωριζεις. Αυτο πυ πρεπει να εχεις στο μυαλο σου παντος ειναι οτι αμα εσυ εισαι μια φορα εξυπνος αυτη ειναι δεκα,ποτε μην παρεις στα σοβαρα γυναικα ακομα και αν νιωθεις πως βρηκες το αλλο σου μισο.Δεν θελω να πω πως εχουν οι γυναικες το κακο στο μυαλο τους αλλα τους αρεσει ετσι ειναι. 2Σε κοιταει την κοιτας.Σε αγκαλιαζει την φιλας.Η το αντιθετο. Αργοτερα παιρνεις το ρολο καθαρα στα χεριασου και την φιλας οποτε νοιζεις οτι θελεις.Δεν υπαρχει περιπτωσει να σου πει γιατι με φιλας εκτως αμα ειναι ντροπαλι και δεν θελει καπου οπου υπαρχει πολης κοσμος. Πήγαινε στο θέμα: 2 Ερωτησεις
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 23:24 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω και παλι νομιζω πως απο την στιγμη ποου ειναι κολιτι σου.Αμα προσπαθησεις να της το διξεις δεν θα παρεξηγηθει.Γιατι οι κολιτοι μιλαν ανοικτα για διαφορα θεματα.Εγω εχω κοπελα που μπορω να πω οτι ειναι κολιτη μου και μιλαω τοσο ανοικτα για διαφορα θεματα και δεν την ντρεπομαι καθολου.Βεβαια μενουμε μονο στο κολιτοι δεν μου περναει απο το μυαλο να κανω κατι μαζι της .Αλλα αμα μου ερθει δεν θα ντρεπομουνα επιδη θα ημουν συγουρος οτι θα καταλαβει.Αλιως τη κολιτη θα ηταν αμα με την πρωτη διαφονια θα εφευγε?
Πήγαινε στο θέμα: Koλλημα με την κολλητη
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 21:57 @Sex
Λοιπον ας αρχισω.Εγω αυνανιζομαι την μερα τουλαχιστον τρεις φορε και εχω φτασει μεχρι και 11.Παλαιοτερα μου ηταν πιο ευκολο απο θεματος να καθαρισω μετα και θυμαμε οτι ειχα τραβηξει 15.Εσυ ρε παιδια ποσο ειναι το ρεκορ σας.Επισεις πιστευεται οτι ο πολυ αυνανισμος μπορει αν κανει κακο?Εγω πιστευω οχι αλλα δεν ξερω και θελω να μαθω. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο συχνα αυνανιζεστε?
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 20:46 @Sex
OMG εχει σχεση με την αναπτυξη δεν νομιζω αν θες να αναπτυχθεις απο τωρα.Σε κανα χρονο μπορει ακι λιγοτερο θα σου βγενει ασπρο! Μην ανχονεσαι και μην ψαχνεσαι απο την στιγμη που μπορεις και το κανεις τι σε νοιαζει? Αμα πας 18-19 και χινεις ακομα ετσ τοτε θα πρεπει αν ανησιχεις.Α και βδομαδα με την βδομαδα θα παρατηρεις διαφορα στην ποσοτητα ακομα και τωρα που βπεικα στα 16 η ποσοτητα εχει μεγαλωσει παρα πολυ. Πήγαινε στο θέμα: φίμωση!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 20:42 @Sex
Ρε παιδια ειπαμε δεν ειναι οτι εμ τοζωρι αντεχω 15 λεπτα μπορει αν ειναι και 17-20 αλλα σε ωρα εχω μετρησει γυρο στα δεκαπεντε. Απλα οσες φορες εχω κανει σεξ η πρωτη φορα παντα χωρις να εχω τραβιξει μαλακ.. πριν τελειωνω το πολυ σε 5 λεπτα και στοματικα και αυτα τα κανω κανω και αλλα πραγματα πριν.Στον δευτερο γυρο αντεχω αρκετα. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 17:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι ρε ολλα φυσιολογικα ειναι που σου μικρενει υπερβολικα.Και σου αβζευουν.Μην ψαχνεις να βρεις κατι .Δεν εχεις κατι εμ το ζωρι.Οταβ κρυωνουμε οι ορχις μας μαζευουν το ιδιο και το πες. Οταν ειμαστε ετοιμει να γαμισ... οι ορχοιμας μαζευουν παλι και το πεος μεγαλωνει ακι σληρενει απραπολυ.Δεν εχει τιποτα.Μην ανυσηχεις και μην ψαχνεσαι γιατι στο τελος θα αποκτησεις προβλημα στα αληθεια. Πήγαινε στο θέμα: φίμωση!
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 17:54 @Sex
Oσο και να ειναι εισε μικρος και θα σου μεγαλωσει.Εμενα ρωρα μου ειναι 9,5 χωρις στυση και σε καποιον στην υλικειαου μπορει να ειναι δεκα. Δεν υπαρχει καποιο στανταρ μεγεθος.Το θεμα ειναι ποσο σου ειναι σε στυση που και εκει δεν πρπει αν σε ενδιαφερει γιατι δεν εμτραει το μεγεθος! Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 14:33 @Sex
Οχι ρε φιμωσει εχει καποιος που δεν του κατεβαινει κατω απο το κεφαλι. Και στην υλικια σου αν θυμαμαι καλα η μετα την σεξυαλικη επαφη θα σου κατεβαινει ακομα πιο κατω απο το κεφαλι χωρις να πονας. Εμενα τωρα δεν θυμαμαι αμα ηταν πριν η μετα την σεξυαλικη επαφη το πετσακι δεν πιγενε πιο κατο απο το κεφαλι και οταν μου σηκονοταν δεν κατεβεναι ολοκληρο.Τωρα ομως παει το πετσακι οσο πισω γινεται χωρις να ποναω καικατεβεναι οταν ερχεται σε στυση. Αμα ειχες φιμωσει δεν ξεπερναγε το κεφαλι θα ειχες πολυ πονο οταν σου σηκονωταν.Οχι ενοχληση.Μην τρομαζεις με διαφορα που ακους αμα ειχες κατι τετιο θα το εβλεπαν οι γονεις σου απο οταν ησουν μικρος. Πήγαινε στο θέμα: φίμωση! |