Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 18:18 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι βεβαια το εχω βγαλει αυτο απο το μυαλο μου.Και δεν προκοιτο να την πληγωσω.Αυτες τις δυο μερες παιδια δεν εχουμε συζητησει ουτε το εχουμε παει ακομα εκει.Ολα κανονικα απλα παρατηρω τα συνεσθηματης προς εμενα εχουν καπως... εκδηλωνεται πιο ευκολα.Και περναμε πιο πολυ χρονο μαζι. Το ιδιο και τα δικα μου προς αυτη,απο προχτες δεν εχω παψει να την σκευτομαι και θελω αν ειμε μαζι της.Ουτε σκευτομε αλλες (ενοω να μου επρνα απο το μυαλο οτι υπαρχει πιο ωραια).Το αγαπω πολυ το κοριτσακι μου.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν κρατιεμαι και θα το ηθελα που να κανουμε κατι αλλα νομιζω πως θα αντεξω οσο χριαστει.Ουτε βεβαια θα την πιεσω η θα της το ζητησω.Να ρωτησω κατι ακομα.Αν ειμε πολυ προσεκτικος στις κινισεις μου καθε φορα που θα ειμαστε μαζι λετε να το πηγαινω προς τα κει οσο πιο προσεκτικα μπορω? Σας ευχαριστω πολυ για ολλες τις απαντησεις σας. Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 18:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οχι βρε τι ρωτας.Ολοι αυτο ακνουμε οταν δεν το επιτρεπει το περιβαλλονκαι δεν παθαμε τιποτα.Οποτε θα ζησεις.Χχχαχαχα. Τιποτα δεν θα παθεις.Το καλο ειναι οτι εχεις και αυτο ελενχο και το ελενχεις.Καλο και με το παραπανω μην φοβασε. Πήγαινε στο θέμα: Δεν το αφήνω να σηκωθεί
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 18:05 @Sex
Οχι κοπελια δεν εχεις ξεπαρθενευτει συμφωνα με αυτα που λες. Α και για πιο λογο θες να μαθεις για το αν γινεται ραφι του παρθενικου ειμενα?Γινεται αλλα πιος ο λογος δεν ζεις σε καμια κοινωνια που απαγορευετε καπια να ειναι απρθενα ουτε και ειναι κακο να εχεις ξεπαρθενευτει.Εμεις σαν αντρες δεν το πολυκοιταμε αυτο αν αυτο ειναι πουσ ε ενδιαφερει.Α και πιος ο λογος να μπεις σε τετια διαδικασια αφου καπια στιγμη θα ξαναγινει το ιδιο? Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή
Μήνυμα στις 20/1/2010 στις 21:31 @Sex
Οχι δεν νομιζω αν ισε!!!Χαιρομαι πολυ.Και μεν προσοχη απο δω και περα. Μην επαναπαφτεις με αυτο που σου ειπα. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 20/1/2010 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια σημερα περασα ενα ωραιο απογευμα με το μωρακι μου στο σπιτι. Φαγαμε ειδαμε ταινια και μην τα πολυλογο οταν τελειωσε ετσι οπως ειμασταν αγκαλια και φασωνομαστε καθως προχωραγα να βαλω το χεριμου στο κατω μερος ειδα οτι δεν προβαλε αντισταση οταν ομως περασα την φορμουλατης και επιχηρουσα να μπω μου επιασε το χερι σιγα σιγα και μου κανει μη σε παρακαλω.Τραβηκτηκα βεβαια γιατι ντραπηκα και της το παιζω λιγο με στιλακι συνχωρεις εχεις δικιο εισε μικρουλα ακομα δεν θα επαναλυφθει βιαστηκε το χαζο αγορι σου.Αφου τελειωσα το μονολογο μου ειπε δεν πειραζι και οτι φτανει που το καταλαβα,και βλεποντας με στην κατασταση που ειμουν μου κανει ελα ξεχασετο δεν πειραζι και με φιλησε στο μαγουλο.Μετα την πειρα αγγαλια ειδαμε τηλωρασει και μιλαγαμε για διαφορα θεματα να σπασει ο παγος.(απο την μερια μου δηλαδη).Και μου πεταει ξαφνηκα θα το σκευτω.Τρομαξα στην αρχη γιατι πηγε αλλου το μυαλο μου(σε κακο) αλλα μετα καταλαβα και χαρηκα οσο δεν φανταζεστε.Της απαντησα διχνωντας της σηγουρια οτι θα την περιμενω οσο χρειαστη και οταν νιωσει ετοιμη και οτι δεν θα βιαστω(μεσα μου ομως ειμουν πολυ αβεβαιος γιατι με αναψε με αυτα που μου ειπε η μηκρουλαμου).Μου χαμογελασε και αλλαξαμε θεμα.Εχει καμια ωρα που γυρησα απο το σπιτι της γιατι την πηγα και μεχρι εκει δεν ηθελα να την αποχωριστω. Δεν αντεχω αλλο την σκεφτομαι καθε λεπτο.Σκευτομαι ποτε θα ερθει αυτη η ωρα και αν ερθει,μηπως αλλαξει γνωμη,πως να της φερομαι αποδω και περα ,λετε να την πειραξα εγω παντος δεν ειδα κατι τετιο.Τι λετε ρε παιδια να γινει θελω καπια στην υλικια της να μου πει πως σκευτεται να μπω στο μυαλο της να την μαθω καλυτερα να δω τη φοβατε τετια πραγματα.Ειμε 16 και αυτη δυο χρονια μικροτερη.Οποιαδηποτε απαντησει θε με βοηθουσε .Ευχαριστω εκ τω πρωτερων... Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 19/1/2010 στις 15:16 @Μηχανήματα
Ουτε εγω μπορω να καταλαβω πως.Δοκοιμασα να κανω διαμωρφωση και τιποτα. Φορματ σε φλασακι ρε φιλε πως γινεται?Γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Πήγαινε στο θέμα: ios? recycled
Μήνυμα στις 19/1/2010 στις 15:13 @Sex
Noμιζουμε οτι δεν ξερουμε .Απλα το πιο πυθανο ειναι αν μην εχεις τιποτα.Υποθετουμε απλα γιατι εδω απλα συμβουλες δυνουμε δεν ξερουμε ουτε εχουμε καποια μαγικη δυνατοτητα να μαθουμε.Δεν σου παω κοντρα ισα ισα απλα αμα εσθανεσαι οτι κατι εχεις και νιωθεις τοσο σηγουρος αυτο ειναι το τελευταιο μερος που θα πρεπεει να επισκευτεις. Πηγαινε στο γιατρο ρε να σου φυγει το ανχος και γενικοτερα να μαθεις τι παιζει με την κατασταση σου. Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω πια?
Μήνυμα στις 18/1/2010 στις 21:17 @Sex
Για πηγαινε στο γιατρο ρε φιλε μου να δεις .Για να ηρεμισεις οχι τιποτα αλλο.Και συζητησε μαζι του μην ντρεπεσαι.Θα σου λυσει ολλες τι αποριες .Θα συζητησει μαζι σου χωρις να γελαει και αμα εχεις κατι λεμε αν που δεν εχεις θα σε βοηθησει και πιστεψεμαι ειναι ο μονος! Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω πια?
Μήνυμα στις 18/1/2010 στις 15:17 @Sex
Ναι ειναι μια χαρα!Να προχωρατε ακαθεκτοι αλλα με προσοχη.
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 18/1/2010 στις 15:15 @Μηχανήματα
Σας παρακω μια βοηθεια .Τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα παλι με το ip!Ηelp plz. |