Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 23:30 @Sex
Τι ειναι η φουγκωση???(λιγο ασχετο αλλα ειναι απορια.
Πήγαινε στο θέμα: kokkin spurakia
Μήνυμα στις 24/1/2010 στις 11:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Tα δυο πρωτα που ειπες ειναι τα λιγοτερα που μπορει αν παθεις κανοντας το χωρις προφυλακτικο.Ξερω οτι υπαρχει περιπτωσει να κωλισεις τον HIVπου ειπες.Καθως και κονδυλοματα.Ακομα και αν η γυναικα που εχει καθαριστει πριν γινει η επαφη που αυτο ειναι το σωστο και ξερεις οτι δεν εχει τιποτα τετιο υπαρχει κυνδινος και παλι αν κολισεις μια απο τις απλες ασθενιες (ουρολοιμοξη,μολινσεις, να εμφανιστουν σπυρακια) . Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 17:49 @Κλάψιμο
Tι αν σου πω ρ εκοπελα μου μονο εσυ το ξερεις αυτο .Εμεις μαζι σου ειαμστε.
Πήγαινε στο θέμα: χαλια και δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 13:48 @Sex
Oχι ρε φιλε.Ειναι παραπολυ.Αλλα απο τις αλλες φορες και μετα που δεν θα εχεις ανχος θα τελειωνεις πιο γρηγορα μεσα στο 5λεπτο να σου πω. Και στον δευετρο γυρο θα αντεχεις πιο πολυ.Μακαρι οντως να εχεις τετια αντοχη και να μην ισχυουν αυτα που σου λεω για εσενα. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ολοκλήρωσα
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 10:39 @Κλάψιμο
Συμφωνω με το seorge.Δεν θα σου απαντησω ομως σχετικα με το αν πρεπει να στεναχωριεσαι η οχι για αυτον.Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εσυ κανεις οτι μπορεις και με το παραπανω τι αλλο θελεις να κανεις? Δεν το ξερεις το παιδι προσωπικα και δεν σου εχει αποκαλυψει βασικα πραγματα οποτε υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να ειναι κακογουστα αστεια καποιου αγνωστου.Σηγουρα δεν μπορω να το κρινω και αν σου πω με σηγουρια το αν σου λεει αληθεια η οχι αλλα βρε παιδι μου τοσα γινονται γυρο στον κοσμο και οχι μονο στο εξωτερικο αλλα και στην ελλαδα με το μσν.Για να κλεισω απο την στιγμη που δεν τον γνωριζεις προσωπικα (ασχετα με το αν λεει αληθεια η ψεματα,αν ποναει η αν κανει πλακα) οτι ειχες χρεος να κανεις το εκανες και προσθεου δεν θα στεναχωριθεις για καποιον αγνωστο (που ουτε καν τον εχεις ακουσει σωστα?μονο μυνηματα.Δεν ξερω κρατα και μια πισηνη δεν ξερεις ποτε. Πήγαινε στο θέμα: χαλια και δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 10:26 @Sex
Mπα στο μυαλο σου θα ηταν οσο και απιστευτο αν σου φενεται.Μην ανχονεσε ρε γιατι θα δημιουργισεις στα αληθεια προβληματα.Τραβα κανονικα αφοβα δεν ειναι κακο αν τραβας και ειναι ιατρικος αποδιγμενο.Αλλα με μετρο. Και βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις κατι.Καλο θα ηταν να επισκευτεις ενα γιατρο ισα ισα για να βεβαιωθεις. Πήγαινε στο θέμα: όρχις
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 01:08 @Sex
Ενοεις τελειωσε η γκομενα?Τιποτα ανχος ηταν φιλε.Την αλλη φορα θα εισε καλυτερα.Μην χαλιεσε την αλλη φορα με οπια να ειναι η το κοριτσι σου η καπια κοπελα αλλη να μην εχεις ανχος.Για να ευχαρστηθεις ακι εσυ οχι τιποτα αλλο μην ευχαριστεις μονο τις κοπελες. Τωρα αμα ενοεις τελειωσε η ωρα και δεν προλαβες παλι δεν χρειαζεται αν στεναχωριεσε.Γιατι απλα δεν αξιζει περιμενε την επομενη φορα.Για τελευτεα φορα οχι ανχος. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ολοκλήρωσα
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 23:01 @Sex
Nαι το πιστευω και εγω αυτο γιατι εμενα ειναι γυρο στα 14,5 μπορει και 15 σε πληρη στυση αλλα εχει 4cm παχος(12 cm διαμετρο).Και δεν εχω ακουσει ποτε απο καμια τιποτα.Τεσπα παιδια δεν ξερω τι παιζει και τι δεν παιζει ρολο παντος οσο και να ειναι αμα εχετε ανχος και 23 να σας ειναι δεν θα πατε καθολου καλα.Αμα εσεις νιωθετε πληρεις και φυσιολογικη το ιδιο θα νιωθει και η κοπελα.Χαλαρωστε και μαθετε να χρησιμοποιητε λοιπον οτι εχετε.Την εχω πατησει με αυτο το ανχος...
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθο-απορια
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 18:25 @Sex
Παιδια λυπαμε αλλα θα διαφωνισω με ολους σας.Για πιο λογο να τον κρινουμε ολοι προς καποιον ο οποιος το μονο που θελει ειναι αν κανει την δουλεια του ακι να φυγει?Βεβαι μπορει αν εχετε δικιο καια αυτο το ξερει μονο η πληγωμενη.Τεσπα εγω απο την στιγμη που διαβασα οτι με το που πονεσες βγηκε βλεπω οτι σε σεβεται και οτι σε αγαπαει αλιως θα συνεχιζε και θα σου ελεγε ελα τωρα σε παρακαλω και τετια.Δεν ξερω ρε φιλη μου αλλα καλο θα ηταν να συζητισετε και μην βγαλεις συμπερασματα προτου δεις κατι σηγουρο.Ποσο καιρο ειστε μαζι αμα επιτρεπετε? Πήγαινε στο θέμα: Sumvoules sas parakalw!!! |