Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 23:39 @Sex
Aυξησε την μαλακια...Βοηθαει. Μετα απλα αποφυγε τις σκεψεις. Πήγαινε στο θέμα: Στυση
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 19:33 @Διάφορα
16 και εγω ρε φιλε.Και κριμα που δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα.
Πήγαινε στο θέμα: διπλωμα αυτ/του απο τα 16?
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 23:43 @Θ. Κλημεντίνη
![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 23:23 @Θ. Κλημεντίνη
Tι να σας πω ρε κοπελιες?Εσυς ξερετε πρωτη μου φορα εχω σχεση με μικροτερη μου.Δεν ξερω.Παντος αλιως το βλεπω εγω σαν αγορι και αλιως εσεις σαν κοπελες.Αφιστετο καλυτερα. Μπαινω σε βαθιες σκεψεις. ![]() μην με βαζεται αν σκευτομαι το μετα. Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 22:25 @Θ. Κλημεντίνη
What?Δεν ξερω τι καταλαβε και τι καταλαβα,δεν με ενδιαφερει προσωπικα αυτο.Αμα ειναι αν γινει θα γινει δεν θα της το κανω και με το ζορι.Ουτε θα σκευτο οτι ειναι μικρη. Με συνχωρεις λιγο κιολας Εισε 16 χρονων.Ολλα ωραια,(και εγω ασχετο). Εσυ φετος ολοκληρωσες με καποιον που ηταν 4-5 δεν θυμαμε κιολας χρονια μεγαλυτερος σου.Εγω εχω μονο δυο χρονια διαφορα με την δικια μου. Αυτος ειναι στην ρουμανια δηλαδη αμα λεω αμα αυτος γνωρισει αλλη κοπελα και καλος κακος χωρισετε θα σε στιγματισει σε ολη σου τη ζωη επιδη αυτος σε ξεπαρθενεψε?Νομιζω πως η ζωη συνεχιζεται.Τεσπα το ξερω οτι ειναι μικρη και εγω εκανα αυτο που γουσταρα εκηνη την στιγμη ειδα οτι δεν ειναι ετοιμη και σταματησα.Και ενταξη ναι εγω προσωπικα σκευτομαι πιο πολυ ποτε θα κανω κατι και το παραδεχομαι αλλα αυτο δεν σημενει πως δεν την αγαπαω και θελω να της κανω κακο. Πρεπει να βγαλεις απο το μυαλο σου οτι ολοι η αντρες το μονο που θελουν ειναι να σας ριξουν στο κρεβατι και μετα να σας πουν ενα για. Με αυτη τη λογικη και το αγορι σου τωρα θα σε ειχε αφισει απο καιρο.Εχουμε και εμεις εσθηματα και τα εκδηλωνουμε με δικο μας τροπο που καποιες δεν τα βλεπουν και ουτε τα εκτημανε(και ναι δεν λεω το κρεβατι)Πυθανον να τα εχεις δει στο αγορι σου αυτα. Με αγαπη Ονειροπολος........ Καταφερες να με προβληματισεις παλι. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Απο τοτε που μου ειπε θα το σκευτει...
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 21:19 @Sex
Μαλλον στοματικη ευχαριστιση τι αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 21:18 @Sex
Στον δευτερο κρατας πιο πολυ ομως ε??Κανα 13 λεπτο ετσι? Το ιδιο παθενο και εγω.Προκατακτικα φιλεμου και οταν την δζεστανεις καλα ορμα μεσα.Μετα στο δευτερο γυρο ορμα κατευθιαν και κανε την δουλεια σου. Πήγαινε στο θέμα: ΓΡΗΓΟΡΑ
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 20:51 @Sex
Oτι και αν ειναι η ας υποθεσουμε οτι μπηκε μια ελαχιστη ποσοτητα σπερματος.Η γυναικα στανταρ ηταν αναμενη και ειχε υγρανθει.Το σπερμα ειναι αδυναμο απεναντι στα υγρα λογο της ελαχιστης ποσοτητας οποτε οχι. Και δε εχει σχεση με τον κυκλο.Αμα θες συζητησετο μαζι της.Αμα δεν ανχονεται αυτη κατι θα ξερει.Ποιος ο λογος να εχεις τοσο ανχος? Πήγαινε στο θέμα: Αποριες
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 15:24 @Sex
Yπαρχει αλλα ειναι πολυ μικρη εως και μηδαμινη.Οποτε χαλαρωσε. Πήγαινε στο θέμα: Αποριες
Μήνυμα στις 29/1/2010 στις 14:42 @Sex
Ουτε αυτο να σε απασχολει .Εχεις χρονο μπροστα σου.Και δεν θα σκασεις απο τωρα για αυτο εχεις πιο σημαντικα πραγματα. Και το μεγεθος δεν σου εγγυομαι πως θα σου μεγαλωσει αλλα σηγουρα με τον καιρο θα μεγαλωνει.Το ποσο δεν μπορω αν ξερω.Υπομωνη. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθο-απορια |