Μήνυμα στις 25/2/2014 στις 21:10 @Διάφορα
Πριν κάτι ώρες ήμουν σε 1 σούπερ μάρκετ και πήρα μια ομπρέλα(την χρειάζομουν και μου έλειπε 1 ευρώ) από εκεί..Είναι μεγάλο κατάστημα,και δεν λείπουν και οι κάμερες..Αλλά εκεί που είχε τις ομπρέλες δεν είχε κάμερες,από ότι είδα..Είχε ένα μικρό,με μαύρο γυαλί πάνω στο ταβάνι..Σαν UFO δηλαδή..Πήρα και 1 χυμό και όταν πήγα στο ταμείο,αυτή που ήταν εκεί,λέει σε έναν "οι κάμερες ανοιχτές είναι;" και λέει αυτός ναι και δεν ξέρω αν πήγε να δει..επειδή δεν είδα τι έκανε,έφυγα,αλλά έφυγα κανονικά,λες και δεν έγινε τίποτα..Έδωσα και κάρτα για ξεκάρφωμα..Αν το δουν,τι μπορεί να γίνει?μπορεί να έρθει και η αστυνομία σπίτι μου; Απαντήστε γρήγορα! Πήγαινε στο θέμα: Λούφαρα ομπρέλα από κατάστημα!SOS
Μήνυμα στις 17/2/2014 στις 00:10 @Sex
Πιθανών είναι πολύ ελαστικός.. Συμβουλέψου ένα ειδικό.. Πήγαινε στο θέμα: γτ δεν σπαει ο υμενας?
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 14:54 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Άλλες βοήθειες; Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ..
Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 19:46 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του φτου!Σε λίγους μήνες φτάνω 16 χρονών και μέχρι στιγμής,δεν έχω κάνω ποτέ σχέση και αυτό με αγχώνει πάρα πολύ..Έχω φάει 2 Χ,αλλά έχουν ενδιαφερθεί μερικά κορίτσια,αλλά είμαι πολύ ντροπαλός και δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποια που δεν γνωρίζω καλά,πολύ εύκολα..Μου κόβονται τα πόδια..Είμαι ψηλός 1.77, και αρκετά εμφανίσιμος(έτσι μου λένε)αλλά και πάλι,δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου,δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθεση..Όλοι οι φίλοι μου,έχουν κάνει κάτι,εκτός από εμένα..Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν,πιο πολύ από το facebook,αλλά εγώ,δεν ξέρω να μιλάω σε μια κοπέλα δηλαδή να αρχίζω μια συζήτηση με κάποια που μου αρέσει(ούτε από facebook και ειδικά από κοντά που δεν τολμάω να πλησιάσω σε 2 μέτρα)... Και τώρα τελευταία,έχω κόψει την παρέα με τους φίλους μου,καθώς παίζω ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να βγαίνω συνέχεια και νιώθω πως απομακρύνονται..Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ..
Μήνυμα στις 16/12/2013 στις 22:37 @Θ. Κλημεντίνη
κανείς ρε μάγκες? :D
Πήγαινε στο θέμα: πως να αρχίσω να της μιλάω?
Μήνυμα στις 14/12/2013 στις 01:49 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας!υπάρχει ένα κορίτσι που μου αρέσει από τις αρχές του καλοκαιριού!Όταν γνωριστήκαμε,είχα βάλει μια φίλη μου,να την ρωτήσει αν της άρεσα,γιατί εμένα μου άρεσε...Αυτή είπε πως της άρεσα,αλλά θέλει έναν άλλον.. Μου κάνει like στις φώτο στο facebook και άλλα(π.χ. με κοιτάει όταν είμαστε έξω,αλλά μια ματιά 1,2 δευτερόλεπτα..) πως να αρχίσω να της μιλάω?από το φβ ή και από κοντά? Πήγαινε στο θέμα: πως να αρχίσω να της μιλάω?
Μήνυμα στις 8/11/2013 στις 11:38 @Διασκέδαση
Μην παίζεται με τέτοια θέματα..Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί..(αν με καταλαβαίνεις)..
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια σε φάρσα
Μήνυμα στις 28/10/2013 στις 18:23 @Διάφορα
1.να ψάξεις για προσωρινή δουλειά..δεν είναι και τόσο δύσκολο..π.χ. να μοιράζεις φυλλάδια ή κάτι τέτοιο..μπορείς να πας σε ένα σούπερ μάρκετ και να ρωτήσεις.. 2.να μαζεύεις όσα πιο πολλά μπορείς..π.χ. από το χαρτζιλίκι που παίρνεις,να μην τα χαλάς.. δεν υπάρχει τίποτα άλλο.. Μπορείς να δοκιμάσεις και την τύχη σου σε κάνα τυχερό παιχνίδι ή στοίχημα(πάμε στοίχημα) αλλά αν δεις πως δεν,μην χαραμίζεις τζάμπα τα λεφτά.. Πήγαινε στο θέμα: 400 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ
Μήνυμα στις 14/10/2013 στις 21:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μην χάσεις άλλο τον χρόνο...Μην αργείς!Μόνο που σε κοιτάει,έντονα που λες και σε αφήνει να τον αγκαλιάζεις και να παίζεται αυτά τα παιχνιδάκια που λες σημαίνει πως σε θέλει..Η γνώμη μου είναι να του πεις να βγείτε,μην του το πεις απότομα και όχι από το φβ,προσπάθησε από κοντά,αν δεν μπορέσεις τότε από φβ,αλλά μην του το πεις έτσι στο ξεκάρφωτο..Αν του το πεις από κοντά πες τους κάτι όπως"κοίτα "όνομα" είχαμε πει πριν καιρό πως θα μείνουμε μόνο φίλοι,αλλά έκανα λάθος,είσαι πολύ σημαντικός για εμένα κλπ" και θα δεις από την έκφραση του αν σε θέλει ή όχι...Είναι σαν να του ζητάς για σχέση.. ;)Αν δεν μπορέσεις από κοντά πες του να βγείτε από φβ,κιν ή ότι άλλο μιλάτε.. Και μια φιλική συμβουλή,ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι,δικιά σου,δικιά σας είναι η ζωή ότι θέλετε θα κάνατε...Και πάντα,όλες οι σχέσεις,χαλάνε για αυτό,επειδή σκέφτονται τι θα πουν οι άλλοι!Αν πει κάποιος τίποτα,μην σε νοιάζει πες του ένα" στα @@ μου σε γράφω και κάνω τον ζωγράφο" ή καν μην δώσεις σημασία.. Καλή τύχη!! Πήγαινε στο θέμα: Τον θελω αλλα μαλλον ειναι πια αργα...
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 17:41 @Θ. Κλημεντίνη
Σιγά ρε φίλε..Δεν είναι και τόσο κακό..Όπως σου αρέσει εσένα να την χουφτώνεις,έτσι αρέσει και σε αυτήν να σε χουφτώνει..Δεν είναι και τόσο κακό..
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ |