Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 10:06 @Κλάψιμο
Μην πας.Κανε λιγο υπομονη.Τα μπουρδελα δεν φεβγουν.Βρες μια κοπελιτσα της υλικιας σου κανε δηλαδη μια σχεση να κρατισει μεχρι την τριτη γυμνασιου η πρωτη λυκιου και θα ολοκληρωσεται.Αν και παλι δεν τα καταφερεις και δεν σου βγει τιποτα τοτε αρχισε να σκευτεσαι το ενδεχωμενο να πας εκει. Αλλα να πας με καποιον ενηλικα μαζι.Οχι κηδεμονα απλα καποιον που να ξερει πως κοινουντε τα νιματα. Α και δεν πας φιλακι.Απλα θα σε διωξουν για να μην βρουν τον μπελατους.Ακριβως επιδη μικροδιχνεις. Πήγαινε στο θέμα: ελεος πια
Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 09:55 @Sex
Ωραια αμα θες απαντησει σε κατι που απλα δεν πρεπει να σε ενδιαφερει ουτε πρεπει να εχεις ενιες για αυτο θα την εχεις. η ολη αληθεια ειναι οτι ναι μπορει να σου μεινει και για παντα στα 9. Μπορει να σου μεγαλωσει λιγο και να φτασει μεχρι και τα 13-14. Βεβαια μπορει και να παρει αποτομα μεγεθος τωρα και να φτασει τα τα 19-20. Λοιπον οπως βλεπεις κανεις δεν μπορει να σου απαντησει ακριβως για το αν θα σου μεγαλωσει η αν θα μεινει ετσι.Ο αντρας μεγαλωνει μαλλον αναπτυσεται μερχι τα 20-21 μεσα σε αυτο το διαστημα μπορω να σου πω μονο κατι σηγουρο.Οτι θα φτασει τουλαχιστον τους 12 ποντους (το λιγοτερο). Περριπτωση να σου μικρινει δεν υπαρχει καμια οποτε χαλαρωσε. Και τριτων παψε πια να ασχολησε με το μεγεθος γιατι αμα το σκευτεις ειναι κακο εκ μερος σου για αλλα ατομα.Ενοω δεν ξερεις οτι υπαρχουν ατομα τα οποια εκγενετης το πεος τους σε πληρη στυση ειναι μονο 2 εκατοστα χωρις υπερβολες.Σκεψου τα χειροτερα και να χεραισε που εσυ δεν ανηκεις σε αυτο το ποσοστο.Ζησε την ζωη σου κανε οτι ειναι να κανεις αλλα μην πας με το σκευτικο για το αν θα σου μεγαλωσει η οχι. Οτι καταλαβες καταλαβες.Ειπα οτι μπορουσα ελπιζω αν σε καλυψα. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 2/3/2010 στις 22:34 @Sex
Aπλα παψε να μην περνεις σοβαρα τους φιλους σου.Ακομα και 16 να ειναι πιστεψεμαι η μισοι μην πω και οι περισσοτερη σου λενε ψεματα.Ενας στους 10 απο αυτους και αν. Ακομα και ετσι να ειναι και να τον εχουν ολοι οχι 16 αλλα και 18και19 εσενα απλα δεν θα σε ενδιαφερει.Θα μαθεις να χρησιμοποιεις αυτο που εχεις και να παν να πνιγουν οι αλλοι.Ποτε θα καταλαβεις οτι το μεγεθος ειναι το τελευτεο πραγμα που θα κοιταξει μια γυναικα. Ενταξι δεν λεω και εγω ειχα και εχω καμια φορα κομπλεξ αλλα δεν σκαω κιολας.Δαρκφιερα οταν κανεις μια σχεση και ερθεις σε ολοκληρωμενη επαφη και νιωσεις τα συναισθηματα και τον τροπο της της γυναικας προς εσενα γρηγορα θα καταλαβεις πως ουτε καν το εχει στο μυαλο της αυτο..Τοπα λιγο περιεργα αλλα ειναι περιεργη φαση και θα καταλαβεις οταν βρεθεις σε αυτη την θεση. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 2/3/2010 στις 17:49 @Sex
Παιδια δεν μου εχει κοπει το πετσακι.Και ναι ,το ετσακι μου κατεβαινει τελειως κατω σε πληρη στυση.Απλα εχω αυτην την απορια.Τι θα γινει αν τελικα κοπει πως θα ειναι,τι διαφορα θα εχει.Τωρα οταν αυνανιζομαι το πετσακι κλεινει,μετα αφου κοπει θα ανοιγει τελειως κατω?Και δεν θα κλεινει ευκολα?Παντος μεχρι τωρα σε ολλες τις φασεις μεχρι πισω πηγαινει χωρις να τεντονεται ιδιετερα αυτη η κλωστη ωστε να κοπει. Καπιες φορες εχει ερεθιστει ομως. Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 21:30 @Sex
Τιποτα ρε μαγκες?
Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 14:52 @Sex
Λοιπον παιδια θα ειμε σηντομος. Αναφερομαι σε παιδια στα οποια εχει κοπει αυτη η κλωστη που ενω νει το πετσακι με τον βαλανο την ωρα που εχουν κανει σεξ.Εγω παρολο που εχω κανει δεν μου εχει κοπει μονο εχει ερεθιστει.Και εχω την εξης απορια. α)Τι διαφορα εχει πριν και μετα? β)Ισχυει οτι χριαζεται περριτομη αμα κοπει? Ευχαριστω εκ των προτερρων. Πήγαινε στο θέμα: Aπορια σχετικα με το πετσακι,,,
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 17:37 @Sex
Αξονικη τομογραφια στο κεφαλι.ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ εισε σηγουρος οτι κατι δεν παει καλα γιατι εκτηθεσε σε ακτινοβολια.Πρωτου την κανεις συμβουλεψου τον ειδικο γιατρο ο οποιος θα σου κανει την αξονικη. Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στο κεφαλι μονο σε αθτην την εξεταση μαθαινεις αμαα υπαρχει προβλημα.Νομιζω οτι υπαρχει και μια μαγνιτικη τομογραφια (μια αναλογη εξεταση). Σηζητατο και με τους γονεις σου.Το ποιο βασικο. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα κατά την εξπερμάτωση!
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 17:33 @Flame
FTOUSAS συμφωνω οντος αμα το σκευτεις ετσι ειναι. Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 17:30 @Sex
Oπως το ειπες ανχονεται.Και για αυτο του πεφτει.Μου εχει συμβει και εμενα με μια κοπελα.Και σε ενα μπουρδελ.. που ειχα παει. ![]() Πιστευω πως αμα του μιλησεις σαν ενας πολυ καλος του φιλος και οχι σαν κοπελα του θα ανοικτη και θα ντο αποβαλει. Πήγαινε στο θέμα: Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια...
Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 20:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δηλαδη επιδη ειναι η πρωτη σου επαφη και σαν εφηβος οπως και εγω και αλλα ειδικα στην αρχη δεν μπορεις να συγκρατησεις τις ορμες σου καιθες να τελειωσεις αυτο ενοω.Αργορερα μετις προσωπικες σου εμπυριες καθε φορα θα μαθαινεις κατι καινουριο και ακομα καπια κολπακια για να αντεχεις.Πιστεβω οτι αμα σηνεχιζατε μετα θα κρατουσες τουλαχιστον 10 λεπτα.(ΕΝΟΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ) Πήγαινε στο θέμα: aporia! |