Μήνυμα στις 2/11/2011 στις 10:21 @Flame
Συπτικο καταρχας συγνωμη αν φερθηκα απρεπες... Συμφωνω σε αρκετα πραγματα μαζι σου οντος δεν ξερουμε αμα ηταν ελληνες αλλα συγκαταλεγετε στην ελληνικη ιστορια και εκτως αυτου εγω πρωτος ειπα αν κιταξεις ενα ποστ μου να μη πιστεβουμε απολυτα τα σχολικα βιβλια της ιστοριας και επειδι και εγω απο αντικειμενικη αποψη εχω δει οτι οι μινωες ηταν ελληνες το λεω!!! Απλα ξερω οτι ενας που μισει την ελλαδα δεν θα γραψει κατι θετικο για αυτην αρα ανερητε και η αντικειμενικη αποψη. Επισης οι μακεδονες ξερουμε 100% οτι ειναι ελληνες αμα ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ενα παραμυθη των σκοπιανων που απλα θελουν να μας φανε γη να ξερεις οτι παντα ειχαν ακτη την ελλαδα και γενικα ολους τους πολιτισμους μας!!! Και μη το λες εχει ακουστει οτι ενας απο τους 300 ηταν ο τσακ νορρις :P Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 21:21 @Μηχανήματα
Οταν το φορτιζεις της ωρες που πρεπει ποσο κραταει μετα? αν κραταει 10-20 λεπτα τοτε η μπαταρια σου ταχει φτυση... για να φυγει το εικονιδιο μαλλον θα πρεπει να αντικαταστησεις την μπαταρια δηλαδη να πας να αγορασεις μια κενουργια απο εκει που πηρες το λαπτοπ.
Πήγαινε στο θέμα: Εικονίδιο μπαταρίας
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 21:10 @Flame
Ασε μας μορε λαγουδιτο ΟΛΟΙ ΣΑΣ νομιζετε οτι τα ξερετε ολα και οτι σας πουν ειναι αληθεια 100% εγω ποτε δεν αναγκασα να πιστεψει κανενας αυτα που λεω!!! τα λεω μπας και ξυπνηση κανενα μπλοκαρισμενο μιαλο!!! Οχι δεν μου μιαζει κοινονια ελληνων πριν μολις λιγα χρονια ομως ειμασταν κοινονια ελληνων αλλα μερικα μιαλα κολησαν απο διαφορες ετιες και ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΑΝ δεν χαζεψαμε μονοι μας!!! Τραβα πιστεβε εσυ της ιστοριες που σου εμαθαν στο σχολειο και στα βιβλια γενικος που διαβαζεις... Αυριο θα βγαλω εγω ενα βιβλιο που θα λεω οτι καποτε οι ελληνες ηταν μουσουλμανοι και ειμαι συγουρος οτι ο χαζος κοσμος θα το πιστεψει τουλαχιστον τα λεφτα μου θα τα βγαλω! α και να σου τονισω οτι αυτα περι παγκοσμιας ταξης τα εμαθα προσφατα... ψαξε λοιπον και εσυ το θεμα και μετα ελα να μουπεις εμενα της κοτσανες που σου εχουν μαθει.
Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 1/11/2011 στις 19:09 @Flame
Τι εθνικιστης ρε βλακακο επειδι λεω ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? μαθε τι συμαινει νεα παγκοσμια ταξη πραγματων και μετα μιλα να δεις πως θελουν να καταντησουν τον λαο μας!!! τραβα στο βικιπαιδεια να μαθεις την ελληνικη ιστορια η καμια βιβλιοθηκη η σε κανα βιβλιο του υπουργειου.... αμα ηταν οπως το λες γιατι η ρωμαικη αυτοκρατορια εχει μπει στην ελληνικη ιστορια? γιατι εγγραφα αρχαιων φιλοσοφων ονομαζουν την χωρα "Ελλας" ??αντε τωρα που οτι και αν πουμε ειναι εθνικιστης ο αλλος!!! Τραβα μαθε επισης την συμφωνια παπανδρεου-τζεμ για ξαναγραψιμο της ιστοριας... (Τυχαιο δεν νομιζω) ολα απτο 2009 αμφησβητουνται απο τοτε που βγηκε ο κεφτες προθυπουργος τρομαρα του! Η Ελλαδα σαν κρατος το ξερω οτι υππαρχει απο τοτε εγω ομως θελω να ξεκαθαρισω οτι ολοι μας εχουμε προπαππουδες που εχουν ζησει τουρκοκρατια και αυτο αποδικνιη οτι η γενια μας ηταν απο τους αρχαιους ελληνες!! ισως πολλα εματα να αναμηγνηθικαν αλλα η ριζα του ελληνα εμεινε ζοντανη μιας και η γενεοτητα να απελευθεροθουμε το ΑΠΕΔΕΙΞΕ!!! Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 31/10/2011 στις 16:44 @Flame
Τι μου το θυμησες τωρα? Μια φορα ειχα παθει να εχω εσθησεις του περιβαλοντος αλλα να μην μπορω να κουνιθω οσο και να προσπαθω να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου μονο ακουγα απαπαππααπ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ νομιζα οτι εμεινα παραλυτος προσπαθησα με ολοι την δυναμη μου να κουνισω το κεφαλη και επανηλθα! οσο για αυτο το πνευμα εγω και μια φορα που ετυχε ναχω ανοικτα τα ματια δεν ειδα τιποτα πανω να με κραταει αλλα πνευμα ειναι σιγα μην ερφανιστει :P... η ανασα μου ηταν σαν να μην υππηρχε :/ μη μου το θυμιζεις οσο το σκεφτομαι ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΩ! Α και για οσους πουν οτι δεν ειναι πνευμα στεκει γιατι εγω μια φορα καθομουν στο καναπε και εβλεπα τηλεοραση και ξαφνηκα χωρις καν να κλεισω τα ματια μου κοκαλοσα λες και ηρθε και με επιασε εκεινη την στιγμη! Πήγαινε στο θέμα: τι ειναι η μορα και τα βριλ?
Μήνυμα στις 31/10/2011 στις 16:34 @Flame
Ελα μη λεμε ολες της βλακιες της νεας παγκοσμιας ταξης που μας εχουν πλασαρη ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΗ καλα οτι ο μινωικος πολιτισμος ηταν ελληνες αντε τωρα! Οτι σας λενε ποια το τρωτε αμασιτο... Δηλαδη οι γονεις μας που πηγεναν παλια σχολεια γιατι δεν ελεγαν οι καθηγητες ολες αυτες της μπουρδες? Τωρα της λενε γιατι θελουν να περασουν την νεα παγκοσμια ταξη!!! Και εννοειτε πως δεν την χαβω εγω δεν ξερω για εσας! Και μη λεμε μαλακιες ελλαδα υππηρχε και υππαρχει και ειμαστε απογονοι αυτον!!! οποιος εχει ματια βλεπει οποιος εχει αυτια ακουει!!! Και οποιος πει "τα σκεφτεσε πρην τα πεις" και μπλα μπλα πολη απλα δεν του αρεσει να τρωει ΑΛΗΘΕΙΕΣ.. Α Εβλεπα ενα ντοκιμαντερ στο νοβα σινεμα οπου ελεγε για ιστοριες διαφορων χωρων και ελεγε για την ελλαδα οτι στο βυζαντιο κυριαρχουσαν ρωμαιοι και οχι ελληνες και λεει αυτο ειναι καθαρα ψεμα οπως και καθε τι αλλο που εχει ακουστει στην νεα εποχη. εχουν ξαναγραψει σε ολλες της χωρες την ιστορια απο την αρχη για συμφεροντα τους για να μας περασουν την λεγομενη παγκοσμια ταξη οπου ειδικα εμας τους ελληνες θα μας καταστρεψει (π.χ να ξερουμε οτι ειμαστε ενα τιποτα εκει που πιστεβαμε οτι ειμαστε 5000 λαος) το ντοκιμαντερ ελεγε σωστα και αληθες πραγματα!!! φυσικα η σημερινη ιστορια λεει ενα σορο μαλακιες οπως και τα θρησκευτικα!!! εχουμε και γιαγιαδες και παππουδες να μας λενε ιστορια και μητερες και πατεραδες δεν χριαζομαστε ενα βιβλιο "Του υπουργειου παιδειας" λες και δεν ξερουμε την διαμαντοπουλου τι παιδεια εχει η ιδια! δεν ξερω αν ειπα κατι κακο αν ειπα καντεμε μπαν εγω ειπα οτι ξερω γιατι εχω βαρεθει ποια να βλεπω τον κοσμο να πιστεβει οτι του πουν! Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 22:22 @Διασκέδαση
Δεν ξερω τι να σου πω... αλλα εγω ποτε δεν πιστεψα σε ταινειες που λενε "Βασιζετε σε αληθινα γεγονοτα" ξερουμε οτι θελουν να μας κοροιδεψουν λεγοντας τετοιες ανοησιες!
Πήγαινε στο θέμα: Blairwitch
Μήνυμα στις 29/10/2011 στις 10:29 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε παρατατην αν θες σοβαρη σχεση δεν θα στην δοσει ποτε αυτη εκτως και αν θες μονο καλοπεραση οπως θελει και αυτη τοτε κρατατην αλλιως ποδη... οσο για το ερωτημα σου απλο πεστης οτι θες να την βλεπεις 2 φορες την βδομαδα και αν δεν δεχτη τοτε απλα σε εχει παιχνιδακι φιλε. Πήγαινε στο θέμα: μια φορα την εβδομαδα?
Μήνυμα στις 29/10/2011 στις 08:02 @Μηχανήματα
Λοιπον αν θες 150 δεν εχουν μεγαλη διαφορα με τα 125 (σε ταχητητα και εκινιση ενωω) για αυτο θα σου προτινω 2 piaggio beverly 125i η honda pcx 125 μαλιστα το χοντα το εχω οδηγηση και παει σφερα... μπορεις επισης να παρεις και κατι που ειναι σινιθισμενο στης μερες μας ενα kymco agility city 150.. αυτα απο εμενα.
Πήγαινε στο θέμα: σκουτερ 150 κιβικα
Μήνυμα στις 29/10/2011 στις 07:55 @Κλάψιμο
Σκεψου λογικα οταν καταπινεις δεν μπορεις να αναπνευσεις ταυτοχρονα με αποτελεσμα η πυλες των πνευμονων (γιατι μονο αυτες υππαρχουν παραλιλα) μενουν κλειστες και ανοιγουν μονο οταν αναπνεεις αρα μου φενετε λιγο απιθανο να ισχορει στο πνευμονα... Εννοειτε βεβαια οτι ειναι στο μιαλο σου. Και εγω οταν επινα κατι καψουλες παλια νομιζα οτι κολαγαν στο λεμο λολ αλλα ηταν του μιαλου... τωρα πως θα το ξεπερασεις? η καλητερη μεθοδος ειναι να μην το σκεφτεσε και θα φυγει...
Πήγαινε στο θέμα: Στραβή κατάποση |