Μήνυμα στις 29/4/2010 στις 21:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oτι ειναι να κολισεις το εχεις κολισει ηδη.Δεν ειναι απαρετητο οτι εχετε κατι ρε παιδια. Καθαρη ειστε και οι δυο.Τωρα κανε και απολαυσετο οπως σου ειπαν αλλα σε μια σχεση του μελοντος ας πουμε να προσεχεις πιο πολυ. Α μην ξεχνας και την περιπτωση εγκυμωσυνης.Εχετην στο πισω μερος του μιαλου σου. Πήγαινε στο θέμα: ενα πολυ σοβαρο θεμα
Μήνυμα στις 29/4/2010 στις 16:25 @Διάφορα
Μην κανεις μακακια και τους δινεις τρεις την ημερα θα σκασουν στην κυριολεξια και θα πεθανουν.2 νιφαδες.2φορες ανα δυο μερες. Οχι καθε μερα.
Πήγαινε στο θέμα: χρυσοψαρα
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 23:24 @Sex
Oxι το να ειναι καποιος gay δεν ειναι κακο οπως λες.Σεξουαλικη πρωτιμηση και συμφωνω.Ουτε βρισια ειναι.Αλλα φυσιολογικο δεν μπορεις να το πεις.Ο θεος η οποιος μας εφτειαξε τελος παντον μας εφτειξε για να λειτουργουμε με καποιον τροπο(φυσικο). Ο καθενας εχει δικαιομα να ειναι οτι ειναι .Απο την στιγμη που δεν σε ενοχλει και δεν σε επιρεαζει ας κανει οτι θελει. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με αυτα τα ατομα ισα ισα μεσο αυτον γνωριζεις κοπελες για αυτο και τους μιλαω.Αλλα μεχρι εκει. Απο την στιγμη που σε ενοχλει ξεκοβεις και εχεις δικαιομα να τον πεις οπως θες. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 21:32 @Sex
Pelvic_Thrust δοκοιμασε και πες μας. ![]() Εγω δεν νομιζω οτι ειναι gay αυτο απλα μου φενεται περιεργο :P Maximara και πως φτανεις ρε συ? Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 20:49 @Sex
Nαι αμα ειναι σε μικρο βαθμο οπως την δευτερη φωτογραφια δεν εχεις και το προβλημα.Και δεν ειναι αναγκη να κανεις κατι.Αλλα αμα ειναι οπως την φωτογραφια στην wikipedia πηγαινε αμεσος.Ομως οτι και να ειναι συζητατο με τους γονεις σου οπως ειπε και Master!!! παραπανω.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια επιγον
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 20:21 @Sex
Oπως την δευτερη φωτογραφια?Λογικα θα βγαλεις ακρη αμα πας στον γιατρο. Εγω πρωτη φορα το ακουσα και εψαξα και βρηκα 2-3 πραγματα.Απο τι διαβασα αμα ειναι πρωτου βαθμου δεν πρεπει να φοβασε γιατι ειναι μικρο και θεραπευσιμο.Και δεν σε επιρεαζει.Αλλα θα στο ξαναπω να πας σε γιατρο γιατι δεν ξερουμε και πολλα εδω ![]() Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια επιγον
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 15:52 @Sex
Για τσεκαρε και αυτο εδω hypospadias λεγεται.Μην σε τρομαξω μπορει να μην εχει και σχεση ετσι απλα οτι καταλαβα και οτι εψαξα.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια επιγον
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 15:42 @Sex
Kαι εγω δεν θα σε πιστευα μεχρι που ειδα αυτο.Μην τρομαξεις απο την photo που εχει απλα διαβασε αυτο εδω σε μεταφραση να πεις αμα εχεις αυτα τα συμπτωματα.Δεν ξερω αμα ειναι κακο η καλο απλα αυτο που περιεγραψες με αβαλε σε πιρασμο να ψαξω.Αμα εχεις κατι παρομιο πες το μου.Βεβαια μπορει να σου φενεται απλος. hypospadias Αμα οσα διαβασεις δεν εχουν σχεση με αυτο που εχεις.Δεν ειναι κακο να αναζητισεις για φωτογραφιες απο πεοι στο google για να συγκρινεις. Πρωτο και το πιο συμαντικο για καλο σου ειναι να παρεις αποψη απο εναν ειδικο γιατρο.Οτι και αν ακουσεις απο δω εσυ ειναι καλο να πας. Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια επιγον
Μήνυμα στις 28/4/2010 στις 15:34 @Διάφορα
white chicks Δες trailer στο youtube.
Πήγαινε στο θέμα: komodia
Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 17:20 @Sex
Οχι ρε συ.Και εγω περνω.Αλλα δεν εχω. :P Μερικες φορες δεν ξερω τι αθλημα κανει.Μονο οι τροφες που καταναλωνουμε δεν ειναι αρκετες για να σου δωσουν τους απαρετητους υδατανθρακες και βιταμινες που χρειαζεται καποιος.Για αυτο περνεις συμπληρωματα.Εγω τα περνω για αυξηση μυικης μαζας το αγορι σου μηπως κανει κατι αναλογο? Αντε και να εχει με προφυλαξη το κανατε relax.Αμα το aids κολαγε τοσο ευκολα πιστεψεμε τωρα τα 3/5 μην πω και 4/5 θα ειχαμε κολησει.Αυτο δεν σημενει οτι πρεπει να μην περνεται προφυλαξης ομως. Πήγαινε στο θέμα: sex και προφυλαξη |