Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 18:00 @Sex
Durex νομιζω πως θα ειναι καλα.Εγω εχω ενα νορμαλ μεγεθος πεους και το προφυλακτικο φτανει μεχρι ενα σημειο και δεν παει πιο κατω.Καλο θα ηταν να αγορασεις καποιες μαρκες να δεις και μονος σου τι σου τεριαζει. Πήγαινε στο θέμα: ικανοποιιση
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 17:57 @Sex
Κακο δεν ειναι αλλα μην περιοριστεις μονο σε αυτο.Και σαν αγορι τωρα με καθε ευκερια το ιδιο κανω.Ομως καλο ειναι να να το περιορισεις και να ψαξεις για κανα νεο συντρωφω να δοκοιμασεις ολλα οσα εχεις δει εως τωρα .Τιποτα δεν "βλαπτει" αρκει να ειναι με μετρο.
Πήγαινε στο θέμα: βλεπω πολυ τσοντα
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 21:35 @Διάφορα
monaxia_mu_ola καλα κανεις.Εγω συμφωνω μαζι σου σε αρκετα αποσα ειπες σχετικα με αυτους τους τυπαδες.Καθε βραδυ οταν ξαπλωνω τους βαζω γιατι τους βλεπω εχουν πλακα.Αλλα μεσα εσθανομαι οπως εσθανεσαι και εσυ. Και για την σχεση μεταξυ των παρουσιαστον αλλα και σε καποιες γραμμες μου προκαλουν ενα εσθημα ηλιθιοτητας και βλακειας.Και με τον τροπο που χανουν χρονο σε καθε εκπομπη και οτι τα ριχνουν ολλα στου αλους. Οτι αυτοι δηθεν ειναι οι Large τυποι που μας λενε το σωστο και οι αλλοι αυτη που μας εχουν καταστρεψει με τις πραξεις τους.(για την κυβερνηση αναφερομαι).Σηγουρα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το καταλογιζουν αυτοι και εμεις λιγοτερο αλλα στο κατω κατω εμεις τους ψιφησαμε και για αυτο θα ειποστουμε τις συνεπιες. Για να κλεισω καπως ευχαριστα γιατι παρετραπηκα απο το θεμα.Ενας ακομα λογος που τους βλεπω ειναι η χριστινουλα αμα δεν κανω λαθος στο τελος του ραδιο αρβιλα. ![]() Δικτακτορια ομως ειναι λιγο βαρια να το αποκαλεις .Ετσι ειναι η δικτακτορια? ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 18:29 @Sex
Ρε ftouftoo δεν καταλαβα τωρα πως την ειδες?Μια χα ρα ειναι οι κοπελες στο Wikipedia.Λιγες μας πεφτουν?Μπορεις να τους κανεις οτι θες χωρις να διαμαρτηρονται.Καθονται ισιχες λες και ειναι πλαστικες κουκλες. ![]() 0ax0ax0x0axΦανταζεσε να φταναμε εκει? ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 18:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρωτον το μεγεθος σου δεν αντιμετοπιζει καποιο προβλημα με τα προφυλακτικα.Απο τι καταλαβενο πανω απο 13 δεν πρεπει να εισε.Οποτε θα σου μεγαλωσει κανε λιγο υπομονη.Εγω θα σε συμβουλευα να μην πας εισε μικρος για το καλο σου,απο κει και περα αμα εισε αποφασισμενος να πας πηγαινε χωρις ανισιχιες γιατι μια πουτα...α πιστεψεμε δεν την ενδιαφερει το αν εχεις εγαλη η οχι.Της δινεις τα λευτα και σου ανοιγει τα ποδια χωρις πολλα λογια.Εξαλου αυτες καθημερινος πηγαινουνε με γερους και εσυ θα εισε λουκουμι μπροστα της.Σκεψου αυτο αν θα ηταν να διαλεξει μεταξυ ενος γερου η ενος παιδιου τι νομιζεις οτι θα προτιμουσε?Ζησε λιγο ακομα την ζωη σου σαν παιδι ξεχνα τις ανισιχιες σου.Μεχρι να φτασεις σε καποια υλικια το αν ειναι μεγαλο η μικρο το πεος σου θα ειναι το τελευτεο που θα σε ενδιαφερει. Α και δεν σουπα.Τα 9 cm ειναι φυσιολογικο μεγεθος για εναν 13 αχρονο. Μεχρι να πας 19-21 θα σου εχει παει τουλαχιστον 15-16 cm. Πήγαινε στο θέμα: mege8h profilaktikwn
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 14:35 @Sex
Και αμα καποιος εχει ντουζιερα?χαχαχα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 10:56 @Sex
Τι λετε ρε παιδια θα με τρελανεται τελειως για τον αν η που@#$ σας γερνει η οχι δεν φτεει το πως την βαζετε στο παντελονι.Ουτε το αμα την βαζεις αριστερα η δεξια θα παρει το αναλογο σχημα αμα καυλωσει.Σε καθε αντρα εστο και αν δεν παρατηρητε το πεος γερνει αλλοτε αριστερα αλοτε δεξια αλοτε πανω αλοτε κατω.Και αυτο ειναι φυσικο.Για αυτο ο καθενας λεει διαφορετικες τοποθεσιες για το που βολευει γενικα να το βαζεις.Αυτο ομως ειναι λαθος γιατι στον καθενα ειναι διαφορετικο. Δυο παραγονταις που μπορουν να σου στραβουσουν ασπουμε γιατι δεν στραβωνει μια απλη κλειση περνει ειναι το να φορας μακροχρονια υπερβολικα στενα εσωρουχα βαζοντας το πεος συναιχια στην ιδια πλευρα. Και αν κατα την ωρα σεξουαλικης επαφης η γυναικα ειναι απροσεχτει και σε χτυπισει πανω στο γαμησ... (μερικοι ισως να μην το καταλαβατεε τι ενοω)Μου σινεβει μια φορα αλλα δεν τον εσπασα ευτυχως.Με αλλα λογια μπορει να στραβωσει και απο καταγμα πεους(πολυ σπανιο αλλα περα απο την πλακα συμβαινει). Πήγαινε στο θέμα: προς τα που?
Μήνυμα στις 1/5/2010 στις 23:50 @Sex
Εγω τωρα για αυτην την περιοχη χρεισιμοποιο ξυριστικη μηχανει και καθαρισα.Χωρις φοβο μην κοπο και ολλα τα σχετικα.Και πιστεψεμε ειναι η καλυτερη λυση.(Παντα κατα την γνωμη μου)Και οχι δεν ειναι κακο ισα ισα ναμιζω πως ειναι καλο για την υγειηνη και για τις κοπελες γιατι οι περρισοτερες μην πω και ολλες (εκτως απο μερικες) τον προτημουν ξυρισμενο και οταν λεω ξυρισμενω ενοω τελειως.Οπως και εμεις τις κοπελες ετσι τις θελουμε χωρις ιχνος τριχας.
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα..διαφορα
Μήνυμα στις 1/5/2010 στις 16:33 @Sex
Το μονο που εχω δοκοιμασει ειναι με την φοηθεια καποιου ειδους λοιπαντικου και τριψιμο στο κεφαλι και μου αρεσε μπορω να πω.Αλλα για να τελειωσω αρχισα να τον παιζω κανωνικα.Δεν μου εφτανε μονο το τριψιμο.Ναι ρε παιδια καποιος ας πει κατι πραγματικα ευχαριστω να δοκοιμασουμε κατι καλο! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 1/5/2010 στις 13:43 @Sex
Ρε συ δεν θελω να δοκοιμασω και δεν αναρωτηθηκα τι γευση εχει.Και και και.... Δεν σε ειπα GAY.Relax.Και οταν λεω πως φτανεις εγω καταλαβα οτι παιρνεις πιπα στον ευατο σου και με κουφανες.Οχι οτι φτανεις οταν σου πεταγεται.Παλιοτερα βλεπωντας μια ταινια ειχα προσπαθησει να δω αν φτανω να το κανω αυτο και το μονο που καταφερα ειναι να χτυπισω πολυ ασχημα στην πλατη ![]() Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε; |