Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 08:08 @Sex
Βασικα ετσι πρεπει να ειναι ολλα.Εγω παντος οσα εχω δοκοιμασει ειναι ολλα αρκετα στενα.Αμα βρειτε καμια αλλη αρκα που να ειναι καλη πειτε το εδω.
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή Προφυλακτικού!
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 18:03 @Sex
Eνταξι αμα ποναγε η κοπελα θα σταματαγαμε ελεος δεν θα την σκωτωσης κιολας.Οχι δεν μας αρεσει αμα πονατε αλλα την βρισκω στα πισωκολιτα οταν βγαζουν κραβγιες απο πονο.Γιατι θελεις δεν θελεις λιγο θα πονεσεις απλα μετα το συνιθιζεις και σου αρεσει.Εγω με οσες το εχω κανει αντιμετοπησα στην αρχη (σε καθε αρχη βασικα)μικρη δυσκολια για να μπω.Γιατι για να μπουμε δεν πρεπει μονο να βαλουμε δακτυλο πρεπει να σας καυλωσουμε και απο πισω για να ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.Αμα φοβασε και εισε σφηγμενη οπως ειναι οι περρισοτερες που το κανουν μονο για το αγορι ο πονος ειναι αφορητος.Για αυτο αμα θες να το κανεις θα πρεπει να βοηθισεις και εσυ νιωθωντας ανετα. Και εξακολουθω να σου λεω να μην το κανεις συχνα.Αν θες με ακους αλιως οχι. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 20:13 @Sex
Προβληματα παθαινουν ακομα και αυτες που δεν εχουν αιμοροιδες. Εγω αν ησουν η κοπελα μου να εισε σηγουρη οτι οτι θα σου πω τωρα δεν θα στο ελεγα γιατι πολυ απλα δεν θα ηθελα να χασω ενα πισοκολιτο. ![]() Λοιπον εσυ απο την στιγμη που εχεις και το προβλημα καλο θα ηταν να μην το δοκοιμασεις.Αν και παλι το θες πολυ καντο για σενα και οχι για να κρατισεις ενα αγορι αλλα να το κανεις με μετρο οχι καθε φορα που θα κανετε sex να κανεις και αυτο γιατι υπαρχει σοβαρος κυνδινος χωρις υπερβολες.(Ενοω οχι κατεξακολουθηση,σκηνη κορδονι πως να το πω.) Οι κυνδινει ειναι οι εξης.Οχι απαρετητα τωρα αλλα οταν θα εισε 40-50 χρονων θα εχεις προβλημα ακρατιας.Και αμα ο παρτενερ σου ξαφνικα αφινιασει και γινει πολυ βιεος (πιστεψεμε τοτε δεν μπορεις να τον σταματησεις) υπαρχει κινδυνος να σε τραβματισει ασχημα.Και το θεαμα για λιγες μερες στην πισω πλευρα θα ειναι πολυ αποκρουστικο και επιπονο μεχρι να στρωσει.Ειναι καλο να γνωριζεις αυτα τα πραγματα πριν κανεις κατι. Η αποψη μου ειναι αν το κανεις αλλα οχι συχνα.Να περναει μεγαλο χρονικο διαστημα και μονο αν εισε σηγουρη οτι ο παρτενερ σου θα σε υπακουσει οταν του πεις φτανει.Εγω ειμε απο αυτους που σε τετιες περριπτωσης δεν ακουω.Και ετσι ειναι οι περισοτεροι. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:04 @Θ. Κλημεντίνη
Tι να κανεις.Πες του οτι τον βαρεθηκες και θελεις να τα χαλασεται. Και βρες αλλον που να σου συμπεριφερεται οπως σου αξιζει. Αυτος θα χασει.Αυτος θα χασει εξαλου.Αυτο ελυπε να χασεις εσυ. Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 00:52 @Sex
Οχι πρεπει να το κοιταξεις ειναι πολυ σοβαρο. Ελα βρε ειναι πολυ απλο απλα βαρεθηκες να βλεπεις σε ολους μας συμβενει χαλαρωσε.Λογικο ειναι απο καποιο σημειο και μετα να λες μου φτανει μονο μια ματια. ![]() Πήγαινε στο θέμα: βλεπω πολυ τσοντα
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 00:50 @Sex
Κοιτα να εχω παει με καποια που να ειναι αξυριστει ομολογω δεν εχω παει ποτε.Αλλα με καποιες απο αυτες που εχω παει ξυριζωνντουσαν αλλα ειχαν μικρες τριχε που τσιμπαγαν. Σε τετιο σταδιο και κατω δεν με ξενερωνει.Λογικα αμα δω αμαζονιο οπως λετε θα ξενερωσω ομως πολυ αγρια. ![]() ![]() ![]() Παντος ψιφιζω αυτα που ειναι ξυρισμενα καλα και απαλα,χωρις ιχνος τριχας. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Σας ξενερώνουν οι τρίχες στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 18:18 @Sex
Δεν ξερω πως ειναι στα αλλα αγορια παντος εμενα ετσι ηταν.
Πήγαινε στο θέμα: είναι τίποτα;
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 14:00 @Sex
Απολυτα.Μην ανυσιχεις.Και εμενα ετσι ηταν απο τι θυμαμαι 1,5 χρονο πριν.Νομιζω θα σου φτιαξει σε κανα χρονο.Και δεν ειχα αντιμετοπισει κανενα προβλημα σε κανεναν τομεα οταν χρειαζοταν να το κατεβασω εγω.
Πήγαινε στο θέμα: είναι τίποτα;
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 23:09 @Διάφορα
Και βεβαια γνωριζω.Λοιπον περισυ(σχεδον περισυ συγκεκριμενα. Μου διαπιστωθηκε και εμενα κυρσοκυλη.Που λες πηγα και εκανα αφου μου συστησαν υπερυχογραφημα ορχεων να δουν το μεγεθος και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρο και δεν χρειαζεται επεμβαση.Και τωρα το παρακολουθω. Μου ειπε να ξανακανω σε δυο χρονια να δουν αμα μεγαλωσε.Εγω θα παω μεσα στον χρονο να ειμε σηγουρος αλλα ο ειμε ισυχος γιατι ο γιατρος με διαβεβεωσε οτι δεν προκειτε να μεγαλωσει και αν γινει κατι τετιο με μια μικρη επεμβαση θα ειμε μια χαρα.Δεν ειναι τιποτα φιλε μου. Οταν σου πει τι μεγεθος εχει που μαλλον θα ειναι μικρο θα ηρεμισεις και εσυ. Να σε ρωτησω κατι ακομα.Εμενα ειναι κατι σαν σακουλακι με ρυζι στον αριστερο ορχη ετσι δεν ειναι και εσενα? Πήγαινε στο θέμα: κιρσοκήλη
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 21:05 @Sex
Δεν το καταλαβα τι ενοεις?Σορυ κιολας. Αμα καταλαβες οτι κανω οτι κανει η κοπελα (δακτυλο ενοω )δεν ενοω αυτο. Με τον ορο το ιδιο κανω ενοω οτι τραβαω μλκ. Πήγαινε στο θέμα: βλεπω πολυ τσοντα |