Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 11:59 @Διάφορα
Νουνου αυτο που ειπες ισχυει οντος το εχεις δοκοιμασει η εχεις ακουσει απο καποιον εμπιστο οτι το κανει.Αν ναι οταν λες τις εξαφανιζει ενοεις τελειως και οχι απλα τις καλυβει?Γιατι οπως ειπα ειναι πολυ μικρες και δεν φενονται ακομα.Μπορω να το προμιθευτω απο φαρμακειο? Ευχαριστω επισης. Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 11:56 @Διάφορα
Koιτα διατροφη κανω πολυ καλη(οχι τιγανιτα,σοκολατες κτλ)μια στο τοσο τροω κατι τετιο.Το μονο που εχω απο αυτα που ειπες ειναι η ελυψη υπνου και στρεσαρομαι παραπολυ ειδικα αυτο το χρονο γιατι εχουν γινει πολλα.Η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη του χρονου εχω ψιλωσει ελαχιστα αλλα εχω παρει 8 κιλα.Δεν ξερω αμα οφειλεται σε κατι απο αυτα παντος σας εφχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 23:25 @Διάφορα
Λοιπον παιδια τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει κατι που δεν μου αρεσει καθολου.Στους γλουτιεους μου εχουν εμφανιστει κατι μοβ γραμες σαν ραγαδες.Δεν διακρινονται πολυ ευκολα αλλα εχω τρομαξει.Το ξερω οτι δεν εμφανιζονται μονο σε γυναικες αλλα και σε αντρες αλλα επισης ξερω οτι ευφανιζονται οταν χασεις η παρεις αποτομα βαρος.Αλλα εγω δεν εχω παρει παραπολυ.Στις γυναικες γενικα δεν με χαλανε τα ειχα με μια κοπελα που ειχε πολλες αλλα δεν με εμποδιζαν σε κατι.Τωρα που τα ειδα πανω μου εχω φρικαρει ομως.Γιατι σε αντρα ειναι καπως.Θελω να τονιζω οτι τις ειχα δει στην αρχη του χρονου αλλα δεν εδοσα σημασια.Σημερα τα ειδα και τα θυμηθικα και αποφασισα να το γραψω.Να επισημανω κατι τελεφτεο , το χρωματους και το μεγεθος νομιζω πως ειναι οπως ηταν δεν εχει αλλαξει.Καποιος καποια που εχει και ξερει μπορει να μου πει αν χρησιμοποιει κατι που να βοηθαει σε αυτο το προβλημα?Γιατι ειναι ακομα αρχη και θελω να το σταθεροποιεισο προτου επιδινοθει. Γιατι να φυγουν τελειως δεν φευγουν μονο με μια διαδικασια που λεγεται φωτοαναπλαση(η καπως ετσι) και κωστιζει καπου στα 200+ ευρω και την κανει πλαστικος χειρουργος.Εχεται καμια ιδεα ρε παιδια? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 23:15 @Sex
Ειναι μια λεπτη μευρανη που βρισκεται στο κολπο της φυναικας.Οπου συνηθος με την πρωτη σεξουαλικη επαφη μιας γυναικας σχιζεται και βγαζει λιγο εμα.Μετα απο αυτο η γυναικα παυει να θεωρειτε παρθενα. Ο παρθενικος υμενας δεν σπαει απαρετητα με την σεξουαλικη επαφη. Πολες γυναικες εχουν πολυ ευστητο υμενα και μπορει να σχιστει σε πολυ μικρη υλικια απο ποδηλατο η απο μπαλετο(κατι τετοιο) και να μην το αντιληθφει ποτε. Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας!
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 17:17 @Μηχανήματα
Δεν ηταν αυτο ειχα περασει ενα προγραμμα κατι που αλλαζει τα εικονιδια για περισσοτερο για εφε.Οταν το εκανα απεγκατασταση εφτιαξαν ολλα.Tune up utiles λεγεται κανει και πολλα αλλα.Αλλα μην τον κατεβασεται.Ευχαριστω παντος.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα τακτοποιηση desktop.
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 17:13 @Διάφορα
Εγω διαφωνω πιστευω οτι υπαρχει αλλα ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις αν οντος αυτο που εσθανεσαι για τον αλλον ειναι ερωτας η απλα μια κριφη φαντασιωση που θες να πραγματοποισεις δημηουργοντας μια σχεση με καποιο προσωπο.Εν μερη συμφωνω με τον hans αλλα να πουμε οτι δεν υπαρχει νομιζω οτι ειναι λιγο αδικο. Πήγαινε στο θέμα: αντικοσ ερωτασ..!!
Μήνυμα στις 26/5/2010 στις 12:04 @Μηχανήματα
Λοιπον παιδια δεν ξερω για ποιο λογο τα αρχια στην επιφανια εργασιας μου εχουν μεγαλο κενο μεταξι τους.Επισεις οταν καποιο αρχιο εχει μεγαλο ονομα αντι να το γραφει σε σηντομογραφια κοβοντας το ονομα του το παρουσιαζει ολοκληρο.Μηπως ξερεται τι εχω πειραξει η τι εχει γινει γιατι ειναι εκνεβριστικο?Και τι μπορω να κανω για αν το φτειαξω?Ευχαριστω...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα τακτοποιηση desktop.
Μήνυμα στις 26/5/2010 στις 11:49 @Διάφορα
Εγω δυο μια στο δημοτικο δεν εκανα τιποτα απλος παιδικος ερωτας. Και μια στην δευτερα γυμνασιου που εκανα αλλα χωρησαμε και την θελω ακομα αλλα αυτη οχι. Πήγαινε στο θέμα: αντικοσ ερωτασ..!!
Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 22:43 @Sex
Οχι φιλε πιστεψεμαι δεν ειναι σαν το χερι.Για να τελειωσεις μεσα σε 3 λεπτα (που σημβαινει δεν λεω) πρεπει να σε εχει αναψει και να εχεις παρα πολυ τις καυλεσου.Τι ενοω αμα πριν δεν κατσεις να φαντασιοθεις την στιγμη.Πας χαλαρως και αφησεις αυτην να στον σηκωσει θα διαρκεσεις παραπανω.Βαλτην αν σου παρει τσιμπουκι και οταν σου καυλωσει ζητατης να σταματιση.Και μετα θα σου διξει το δρομο που επιθιμεις πραγματικα να μπεις.Καλο θα ηταν εφοσον την κοπελα την ξερεις επισεις πρωτου σου παρει τσιμπουκι ικανοπιησετην εσει στοματικα δεν λεω απαρετητα στο μουν.. ενταξη πρωτη σου φορα θα ντρεπεσαι στι ρωγες τις (γενικα οτι σου βγει) μεχρι να την αναψεις.Μετα το τσιμπουκι και μετα ξερεις...
Πήγαινε στο θέμα: 15 χρονων- 22
Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 22:35 @Sex
Μην εισε τρελος αγορι μου.Χωρις δευτερη σκεψη δεξου την προταση της. Η κοπελα θα ειναι η καλυτερη δασκαλα για σενα.Και εμπηστεψουμε δεν υπαρχει καμια περριπτωση οσο και γρηγορος να εισε να τελειωσεις μεσα σε 3 λεπτα.Ενα δεκαλεπτο τουλαχιστον συμπεριλαμβανομενου το τσιμπουκι πιστεψεμαι.Και μην εισε ντροπαλο εφοσον στο ζητησε η ιδια επισης θα ξερει και πως να σου φερθει.Α και κατι ακομα απο περιεργια για να σπασω τον παγο.Καλη η κοπελα???Ενοω εχει πλουσια εσωτερικα χαρησματα? (πιστευω με εποιασες) ![]() Πήγαινε στο θέμα: 15 χρονων- 22 |