Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 19:17 @Μηχανήματα
Πολύ ωραία όλλα όσα είπες αλλά τα dos δεν είναι η βάση των υπολογιστών?Αν δεν ξεκινήσεις από αυτά πώς θα μάθεις τον τρόπο να χειρίζεσαι άλλες δραστηριότητες σε έναν υπολογιστή οι οποίες στο παρασκήνιο χρησιμοποιούν τα dos.Αν κάνω λάθος διόρθωσεμαι δεν ξέρω πολλά απο προγραμματισμο (σχεδον τιποτα)ουτε απο εντολες κτλ και αυτα τα λιγα που έμαθα τα εμαθα μόνος μου μέσα απο games και ψευτοhacking για να περνάω την ώρα μου. Τα linux είναι άλλο λογισμικο με αλλο τροπο λειτουργίας απο τα windows εκειτο οτιδήποτε το κανεις με εντολες οι οποιες θυμηζουν το cmd.Και θέλω πολυ να μάθω και για αυτά αλλά το θέμα είναι οτι τώρα δεν έχω ουτε το χρονο να διαδεσω διοτι πριν καλα καλα τελειώσει ο Αυγουστος αρχηζω τα φροντιστιρια και υπολογιστή δικό μου δεν θα έχω μεχρι να τελειώσω το σχολείο διότι τα πράγματα δυσκολευουν τώρα στην τελικη ευθία με τις πανελλήνιες.Και γενικά θα απομακρυνθώ. Για αυτο επιδη η Δευτέρα υπολογιζω οτι θα είναι η τελευταια μερα που θα ασχοληθω pc για όλλη την χρονιά καλό είναι να έχω τουλάχιστον ένα πολυσέλιδω βιβλιο με χρησιμα πραγματα να διαβαζω και το καλοκαιρι και μετεπιτα για να κάνω μια καλή αρχή όταν ξανασχοληθώ με pc.Eστω και αν αυτο ειναι τα ξεπερασμενα dos.Aν έχεις να μου προτείνεις κατι άλλο που θεωρεις οτι ειναι πιο κατάλληλο για αυτη την δουλεια πες το μου διοτι δεν γνωριζω και πολλα οπως σου ξαναειπα. Πήγαινε στο θέμα: Βιβλία για dos πρόσφατης έκδοσης!
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 13:13 @Μηχανήματα
Λοιπόν έχω ασχολήθεί πολύ λίγο με τα dos αλλά βλέπω ότι αν ασχοληθώ επιδή το έχω γενικά και μου αρέσει θα μάθω πολλά.Τώρα που θα φύγω για διακοπές ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα βιβλίο ελληνικής η αγγλικής έκδοσης που να σε μαθαίνουν αρκετά για αυτά.Να μάθεις πως ακριβως δουλευουν-εντολες κτλ νομίζω καταλαβαινεται τι ενοώ.Α και να λέει πολλά πράγματα θεωρια και παραδειγματα να ξεκοινάει απο τα πιο απλά τις εντολες πχ και σιγα σιγα στα πιο εξηδεικευμενα.Αν ειναι δυνατον να μου προτεινεται το συντομοτερο γιατι αβριο πρωι πρωι κιολας θα παω να το αγοράσω.Ευχαριστω εκ των προτέρων. ***Να είναι πρόσφατη και ενημερομένη έκδοση οσο τον δυνατον πιο κοντα στο 2011.Αλλα και καλο βιβλιο.Συγνωμη που ειμε πολυ απετιτικος. Πήγαινε στο θέμα: Βιβλία για dos πρόσφατης έκδοσης!
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 02:24 @Sex
Εμενα μου ειναι αδυνατον να κρατηθω ενα μηνα στις τρεις μερες με πιανει αβαστακτος πονος στα μπαλακια αν δεν....
Πήγαινε στο θέμα: Δώστε ιδέες για καλό αυνανισμό
Μήνυμα στις 7/8/2011 στις 02:23 @Διασκέδαση
Καταρχας παν αυτα τα κλασικα θες να χορέψουμε?Χωρις να την ξερεις.Τησου αν βλεπεις μονη?Βεβαιώνεσαι οτι ειναι μονη και μετα χωνεσαι και χωρευεις αν την δεις και γουσταρει εχει καλως πιανεις και κουβεντα κτλ.Αν στην επομενη.Μονο προσεξε μην ειναι μισο μετρο πιο περα κανα αγορι της(για αυτο σου λεω να σηγουρευτεις).Την εχω πατησει ουκ ολιγες φορες και το κακο ειναι οτι δεν αντιδρουν γουσταρουν.Νιωθεις το ρυθμο και χωρευεις δεν ειναι ανγκη να γινεις step up για να ριξεις μια.Δανεισου κινησεις που βλεπεις απο τους γυρο κανε τα δικα σου.Σε καλο θα σου βγουν.Θα καταλαβεις σου βγαινουν οι κινησεις.
Πήγαινε στο θέμα: χορος
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 17:37 @Θ. Κλημεντίνη
Tιποτα μα τιποτα δεν ειναι σηγουρο.Παντος το μονο σηγουρο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι δεν αγαπαει πια διοτι αν σε αγαπαγε οχι μια βδομαδα δεν θα αντεχε να σε παρει τηλεφωνο αλλα μεσα σε δυο τρεις μερες θα σου εστελνε ενα μυνηματακι ρε αδερφε.Απλα η κοπελα δεν εχει τα κοτσια να στο πει στα ισα και απομακρυνεται αφεινοντας το στον χρονο.
Πήγαινε στο θέμα: Θελει να να μεινει μονη αλλα μαγαπαει
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 17:33 @Sex
Φιλε έχω ξαναξυριστει δεν το κανω πρωτη φορα ξερω.Απλα δεν εχω βαλει ποτε αφρό!Ευχαριστω πάντος.Κοντρα τις ξυριζω και μονο την πρωτη μερα υπαρχει ενας μικρος ερεθισμος την αλλη μερα ειμε οκ.Απλα νομιζω πως με τον αφρο θα γλυτωσο αυτο της μερας. Πήγαινε στο θέμα: Αφρός ξυρίσματος για το πέος!!!
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 11:31 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Tι δεν γίνεται ρε παιδιά?Απλά φίλε μου πας εδώ και απο την στιγμη που κανεις delete θα βγει ενα μυνημα και θα σου πει οτι αν δεν συνδεθεις για μια βδομαδα ο λογαριασμος θα απενεργοποιηθει μονιμα χωρις δυνατοτητα ανακτησης.Και το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι υπομονη χωρις να συνδεθεις για μια βδομαδα.Ειναι μονιμη διαγραφη και το έχω δοκοιμασει.Πήγαινε στο θέμα: διαγραφη λογαριασμου facebook
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 08:29 @Sex
Nαι μάλλον είμε σε λαθος θέμα διότι αλιώς το σκευτόμουν όταν το έγραφα. Ρωτάω μήπως προκείψεις τίποτα απρόοπτο βάζωντας αφρό ξυρίσματος προσώπου διότι αλιώς ερεθίζεται το πρόσωπο και αλιώς η συγκεκριμένη περιοχη. Πήγαινε στο θέμα: Αφρός ξυρίσματος για το πέος!!!
Μήνυμα στις 6/8/2011 στις 00:08 @Sex
Ο τίτλος δεν είναι υποτιμητικός ίσα ίσα αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που θέλω να ρωτήσω.Λοιπόν ,μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ξυριστική μηχανή της έπαιρνα όσο κοντά μπορούσα και μετά στο ντουζ με ένα ξυραφάκι τις έκανα πιο καλά.Άκουσα ότι υπάρχει ένας αφρός αντρικός της gillette αλλά δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος για το πρόσωπο η κάποιος άλλος ειδικός για αυτό το σημείο.Γιατί έχω σκοπό να το αγοράσω άμεσα και δεν ξέρω αν πρέπει να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο διότι αυτά για το πρόσωπο μπορεί να μην κάνουν για αυτή την δουλειά ή αυτός που ξυρίζεσαι εκεί κάτω είναι ο ίδιος με του προσώπου?Κάποιος που ξέρει παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Αφρός ξυρίσματος για το πέος!!!
Μήνυμα στις 5/8/2011 στις 23:56 @Μηχανήματα
Μαλακίες είναι μην τα πιστεύεις τα έχω δοκοιμάσει.Αλλά για να σπάν το ντυμπανο καλα είναι.
Πήγαινε στο θέμα: i-doser |