Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 22:51 @Διάφορα
Κλασικη περριπτωση 20αρηδων που τα φτιαχνουν με 14χρλονες,15χρονες,16χρονες σηγουρα αμα θες θα θελει και αυτος να προχωρισετε γιατι του αρεσεις αλιως θα σε ειχε σουταρει μιας και ειστε ιδια γειτονια.
Πήγαινε στο θέμα: Λετε να του αρεσω???
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 22:48 @Διάφορα
Ποσο χρονον εισε .Πιστευεις οτι εισε πολυ ομορφη?Αν ναι αμα πας να παρακολουθησεις κανα αγωνα του και τυχει και μπεις στα αποδητηρια η τον πετιχεις εξω αμα σε ερωτευτει ισως κανετε κατι.Ε δεν ειναι και τοσο ωραιος.Αλλα θα μου πεις και εγω μικρος ημουν ερωτευμενος με την Καθρην Ζετα Τζοουνς και ηθελα ακομα και γαμο.Απυθανο να κανεις κατι αλλα ειπαρχει ενα 0,00000000033,33333% να κανετε κατι.Αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να πεσεις μεσα.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 14:31 @Sex
Μα ειστε σοβαρη δεν θα πας ρε φιλε χωρις καποτα μαζι της αυτο ελυπε.Αυτο να εισε και σηγουρος δηλαδη οτι θα στο ζυτηση η ιδια. Οταν ενοουμε να κανεις ξεπετα την ενουμε κυριολεκτικα.Σεξ χωρις συνεσθημα ,σε καμια περριπτωση δεν θα την γλυψεις ξερεις στον κολπο ουτε θα την αφισεις να σου παρει πιπα απλα θα βαλεις το κρανος και θα εισελθεις σε οποια τρυπα θες να σου φυγει απλα η φαντασιωση ετσι δεν θα κολισεις τιποτα.Εγω σε μπουρδελο μπουρδελο δεν εχω παει εχω παει σε studio γιατι ειναι πολυ καυ.. οι κοπελες εκι για αυτο δεν ξερω να σου απαντησω με σηγουρια αν στα απλα μπουρδελα ειναι καθαρες παντος στα Studio κανουν μπανιο και προσεχουν παραπολυ.Και καθε βδομαδα κανουν εξετασεις για αφροδισια νοσηματα σε περριπτωση που καπια παραβιασε τους κανονες υγιηνης.Τεσπα μην αλλαζω θεμα εγω στην θεση σου θα το εκανα και δεν θα με ιδιεφερε καν αν θα μαθεφτει η οχι.Που ειναι το κακο δεν θα σας πανε φυλακη ενηλικα ατομα ειστε δεν εισε 16 οπως εγω και 35 αυτη για να σας πανε μεσα.(Αυτην για αποπλανηση ανηλικου και καλα).Εξαλου αμα ηταν κατι παρανομο δηλαδη ησουν ανηλικος ο Admin θα κλειδωνε το θεμα σου γιατι απαγορευεται απο τον νομο οπως εχει κανει ακι στο παρελθον. Τωρα αν πιστευεις πως αμα κανετε κατι και εχει ανχος συνεχια μην αμθευτει και παθεις τιποτα τοτε σου λεω ναι μην το κανεις .Γιατι κακο σε εσενα θα κανεις. Πιστευω να ακνεις το καλυτερο.Best wishes. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 14:15 @Διάφορα
Μπορεις να πας σε υφασματοπολειο και να αγορασεις ετιμα λουλουδακια για να την διακοσμισεις.Να ειναι πιο καλοκερινη να προτιμισεις ανοικτα χρωματα σε καμια περιτπωση σκουρα.
Πήγαινε στο θέμα: Διακόσμηση ψάθινης τσάντας SOS
Μήνυμα στις 24/6/2010 στις 21:09 @Sex
Oχι ρε δεν θα της το ζητησεις αυτο ελυπε.Απλα εκει που πλησιαζεις πιο κοντα (οταν ειστε κοντα) κοιτα την face to face να δεις τι θα κανει αμα γουσταρει λογικα θα υπαρξει ελξη και θα κανετε κατι αμα οχι απλα θα γυρισει και θα φυγει.Καταλαβες τι ενοω χωρις λογια. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 24/6/2010 στις 17:41 @Sex
Relax Ρε παιδια δεν ειναι και τοσο τραγικο.Εισε 20 χρονων και μπορεις να κανεις οτι θελεις.Κανε οτι σου βγει.Αμα θες να κανεις κατι μαζι της καντο περριπτωση να το πεις στην μητερα σου δεν υπαρχει ακομα και να μην της το ζητησεις.Εξαλου και να το μαθει η μητερας σου ειστε και οι δυο ενηληκοι ελεος δηλαδη.Και το οτι εκδιδεται δεν σημενει ακτι περνα καλα ζησε την φαντασιωση σου με θετικη ενεργια και ξεχνα τους αλλους.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 23/6/2010 στις 21:59 @Sex
Κοιτα δεν ξερω αν σε θελει για σχεση η για κατι παραπανω.Παντος αυτα που κανει ειναι σημαδι οτι θα γουσταρε να κανετε σεξ.Εγω σου λεω πηγαινετο προς τα κει οταν ειστε μονοι και κανε την δουλεια σου. Και μετα το συζητατε και για σχεση.Αμα εκδιδεται ομως για σενα ρε συ μην κανεις σχεση απλα εχετην για καμια ξεπετα κακο δεν ειναι.Εστω ελευθερη σχεση.Εξαλου εισε 20 χρονον στην καλυτερη φαση της υλικια σου απο 20-26 ισος και λιγο παραπανω βρισκεσαι στο καλυτερο σταδιο ενως αντρα και αυτη λογικα θα το γνωριζει.Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 22/6/2010 στις 22:52 @Sex
Κοψε κατι το 90% εκατο ειναι πολυ.75% ειναι λογικο.Τεσπα. Να σου πω δεν ειναι αναγκη απο την πισω πλευρα να το κανεις αν δεν θελεις ασε που μπορει να τραμβατισεις τον σφικτηρα η αναλολγα με την νσιχνοτητα της πραξης απο την πισω πλευρα στα 40ραντα σου μπορει να εχεις προβλημα ακρατιας αμ ειναι να το κανεις να το κανεις μια φορα το 3 μηνο.Οσο για την μπροστινη μερια μολις ξεπαρθενεφτηκες απο ενα αντικειμενο δεν ειναι κακο απλα μερικες εχουν κολιμα με αυτο . Να μην βιαστεις,εχε υπομονη μεχρι να βρεις αυτον που νομιζεις οτι ειναι ο καλυτερος ,αυτος που θα σου συμπεριφερθει ηρεμα γιατι αυτο αρμωζει σε μια κυρια στην πρωτη της σεξουαλικη εμπυρια που να κανει μονο οτι εσει του ζητησεις να μην κυβεριεται απο τις ορμες του να σκευτεται και τον αλλον(την κοπελα σε αυτη την περριπτωση). Πήγαινε στο θέμα: Αποριες και δοκιμες....
Μήνυμα στις 22/6/2010 στις 18:07 @Sex
xotmeil.Δεν εχεις διαβασει καθολου τους κανονισμους περι απορρητου και αντιcomunity ετσι?Μπορει να φας ban. Πήγαινε στο θέμα: Αποριες και δοκιμες.... |