Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 15:05 @Κλάψιμο
Nα γενιομουν σε αλλη εποχη.Ισως το 1890-1900.Δηλαδι περριπου 1,5 αιωνα πριν.
Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 20:48 @Διάφορα
Για λιγο διαστημα θα κιλαν ολλα καλα και ξαφνικα .Τα χρηματα θα γινουν κο...χαρτα.Και θα βαλουν αλλο αγαθο για χρημα.Οπως διαμαντια,χρυσο κατι τετιο οπως στην αρχαια ελλαδα ανταλακτικο εμποριο και οχι μονο παντου.Και παλι θα υποβιβαστουν καποι και θα γινουν φτωχει και αλλοι πλουσιοι.Δεν ξεω αν με επιασες.Ο μονος τροπος να ειμαστε ισοι και αν ζουμε αρμωνικα χωρις να κοιταμε το συμφερον αμς ειναι αν αμς δωσει ο θεος μυαλο που να μπορει να συγκριθει με το κατα πολυ ανοτερο και πνευματικα και (δεν μου ερχεται) μυαλο με τα ζωα.Γιατι η πολυ προοδος και ο εγωισμος μας εκανε οπως ειμαστε.
Πήγαινε στο θέμα: Εαν ειμασταν ολοι πλουσιοι..
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 20:42 @Διασκέδαση
ΧΑΧαχ0α0χΑΧ0.Ψιλοχαζο αλλα ωραιο μονος το σκευτικες.Αμα περιμενεις να σουπουμε και εμεις κατι τετιο προσωπικα εγ δεν μπορω.Χαχαχα.
Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 20:40 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε στα @@@ για τον αλλον αμα σε γουσταρει λογικα θα ειναι καποιο διαστημα ου θα τα εχει και με τους δυο (δυο-τρεις) μερες και μετα θα τον στηλει.Η της ξεκαθαριζεις απο την αρχη οτι πρωτα θα τελειωσει και μετα.Μην της πεταξεις ομως κανενα δεν θελω να μπω αναμεσα στο ζευγαρι κτλ.Θα ξενερωσει γιατι ειναι πολυ ωριμο ας πουμε που αγκιζει το υπερβολικο.Τωρα θα μου πεις κατσε να γινει κατι και μετα τα ξεκαθαριζουμε αυτα.Και θα εχεις απολυτο δικιο. Μην το καθηστερεις πες της οτι την γουσταρεις και οτι εσθανεσαι οτι και αυτη εσθανεται το ιδιο και ανοιξε της την καρδια σου. Πια στην καπια στιγμη οταν ειναι μονη της συνιθος οταν γυρνα σπιτι της και πες της το αν φας χιλοπιτα την κανεις διακριτικα και που σε ειδα που σε χασαν.Φευγεις σαν κυριος δεν απεσιοδωξεις και πας για αλλην. Οτι κανεις το τονιζω οχι απο FACEBOOK.... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας απο το πουθενα και χυλοπιτα
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 18:53 @Sex
Εμενα παντος δεν εχει κοπει η ορεξη δεν ξερω τι λεει η πληοψιαφια. Μονο οταν ξερω οτι θα γαμ...σω δεν τραβαω. Πήγαινε στο θέμα: Τροπος?
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 13:40 @Θ. Κλημεντίνη
Να προσπαθησεις και αλλο. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας απο το πουθενα και χυλοπιτα
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 13:39 @Sex
Εγω και studio εχω παει και εχω γενκως πηδηξει... δεν μου εχει κοπει η ορεξη για μαλακια.Ισα ισα τραβαω πιο πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Τροπος?
Μήνυμα στις 7/7/2010 στις 00:09 @Sex
Εχω και εγω αυτη την απορια.Πειτε παρακαλω.Το λιγοτερο ειναι 2 φορες την μερα σε μενα.
Πήγαινε στο θέμα: Τροπος?
Μήνυμα στις 6/7/2010 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
Μονο αμα η κοπελα εχει ωραιες φιλες και θελω να κρατησω επαφη για να τις γνωρισΩ.Κανενας αλλος λογος να θεώ να δω φιλικα καπια που εχω χωρισει.
Πήγαινε στο θέμα: φιλικα? δν νομιζω!
Μήνυμα στις 5/7/2010 στις 23:15 @Κλάψιμο
Σε ολους που νιωθετε καπως ετσι απευθυνομαι...Υπομονη ρε φιλε τι να πω.Και σε μενα τα τελεφτεα χρονια συμβαινουν πολλα ![]() Εγω παιδια λεω να τα δοσουμε ολα το αυτο το καλοκαιρι να κανουμε περα τα προβληματα μας να χαλαρωσουμε για να εξηκονομησουμε ενεργια για τον τον χρονο που θα ερθει.Τωρα οφιλυμε να ξεκουραστουμε. Πήγαινε στο θέμα: restart |