Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 20:41 @Sex
Εξαρτατε τι ειδους γκομενα ειναι.Αυτη που θελει την αδιαφορια φιλοι μου. θα ειναι αυτη που θα θελει να σας εχει μονο για να την πηδ... και μετα να βγαινει μονη με τις φιλες της να διασκεδαζει(Οτι και αν συμενει αυτο).Ισως καιι αν βγαινετε μαζι για ψωνια φυσικα εσεις θα κερασετε.Να σας πω και εγω επισης εχω αρχισει αν τα βαριεμε αυτα. Εχει αρχησει να με ενδιαφερει πιο πολυ να γαμ... παρα να κανω σχεση τουςτελευταιους μηνες.Σχεση θα κανω μονο αμα βρω αυτη ακριβως που ψαχνω εκτως αμα προκυψη κατι που αν ειναι κεραυνοβολο ας πουμε. Πήγαινε στο θέμα: Απωθητικός ή αδιάφορος;
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 20:28 @Sex
16 χρονον.Και ναι συμφωνω δεν συμαινει οτι επιδη ειναι στην φαντασιωση του οτι του αρεσει κιολας για αυτο του ειπα αμα μπορει αν την παρει εφοσον δεν προσβληθει με εναν φιλο του να δει αμα του αρεσει αν την μαμαει αλλος η οχι.Και τον ρωτησα τι υλικια γιατι αν ειναι ισσα με εμμενα η μικροτερος ειναι δισκολο να προτινει κατι τετιο κατα την γνωμη μου.Εγω θελω να βρω μια κοπελα ανοικτη να δοκοιμασει καινουργια πραγματα για να κανω την φαντασιοση μου αλλα θελει ψαξιμο και δεν βρισκεις ευκολα .Μονο στο ιντερνετ εχω βρει αλλα δεν με ενδιαφερει αυτος ο τροπος γνωριμιας γιατι δεν εμπιστευομαι. Εμενα μου αρεσει να με δαγκωνουν ενοω στις ρογες απαλα στον πο..το στα αυτια και να με γρατζουνουν στην πλατη κυριος.Και μαρεσει αν το κανω κιολας. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 15:32 @Κλάψιμο
Οχι προσθεου σκονη σοκολατας ηταν η πρωτεινη.Οχι χαπια.16 χρωνων φετος τα πειρα.Δεν ξερω αμα θελει συνταγη γιατρου τις ζυτησα επιδη επερνε ενας friend και μου εδωσαν.Αλλα σταματησα γιατι δεν ξερω τι επιπτωσεις θα εχει.Τα βαρη την αναπτυξη αμα δεν επιρεαζουν την μεση δεν σε αμποδιζουν.Τα αναβολικα ναι οσο για τις προτεινες θα ρωτησω γιατι θελω να συνεχισω δεν ξερω για αυτο τις σταματησα.Και τις παιρνεις σε συνδιασμο με γυμναστικη αλιως μονο ογκο θα παρεις και οχι γραμμωση. Εγω εχω κανει γραμμωση αλλα εχω πολυ λιγο ογκο.Ειναι οπως αναφερα σκονη σοκολατας σε ενα γκρι βαζο που την επερνα μετα την γυμναστικη με νερο σε ενα ποτυρι.Μαθε πρωτα και μετα ξεκινησε γιατι ουτε εγω ξερω τι επιπτωσης θα εχει.Οταν μαθω οτι ειναι οκ βασικα αν ειναι οκ θα ξαναπαρω. Αναβολικα μην παρεις γιατι εμποδιζει την αναπτυξη.Συρικνωνη τους ορχεις γιατι εχει υποκαταστατο η κατι τετιο τεστοστερωνης που επιεαζει τις ορμονες.Ασε που οταν τα σταματισεις θα κρεμασεις και θα χασεις βαρρος αποτομα. Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 13:42 @Διάφορα
Aρα δεν σε χαρακτηριζει...Προσπιησε απλος.Ολοι λιγο πολυ σε καποια πραγματα φενοαμστε σαν μαλακες αλλα δεν σημενει οτι ειμαστε.Και εγω το κανω αυτο και επισης δεν ειμε. Πήγαινε στο θέμα: Πες 3 λεξεις...
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 11:49 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω πιστευω πως απλα δεν σε θελει και ντεπετε να στο πει.Αλλα δεν στο λεει στα ισα γιατι θελει κιολας να ξερει οτι την κινηγας.Αν διξει αδιαφορια και κανεις κατι με μια αλλη πολυ πυθανων να ξενερωσει και να αρχηζει αν σου μιλαει και ισως να κανετε κατι.Παντος εγω θα σου προτεινα πιο απλα γραψιμο τωρα .Κανε την ζωη σου κρατα μια μικρη ελαχιστει επαφη γιατι στο κοντινο μελλον δεν ξερεις τι μπορει να γινει ετσι ξαφνικα. Πήγαινε στο θέμα: Την θελω
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 11:44 @Sex
Oχι εδω γινεκες αφηνουν ολοκληρες βοιδοπ...ες και δεν παθαινοιυν τιποτα.Απλα να μην βαζεις μεγαλα αντικειμενα για να μην τον τραυματιζεις συναιχια. Λοιπον αφου σου αρεσει ειναι απολυτα φυσιολογικο και το συμφωνα με αυτα ποου λες καταλαβαινουμε οτι δεν εισε γκει.Οταν τα φτιαξεις με κοπελα μπορει να σου αρεσει να σου βαζει δακτιλο την ωρα που το κανετε αρεσει σε πολους και πολλες απο αυτες το κανουν απλα εγω προσοπικα τους το εχω κοψει οταν παν εκει.Αμα σου αρεσει η γνωμη των αλλων ειναι ασυαντη,Θυμαμε σε ενα παλιοτερο ποστ που ειχαν γραψει ηταν ενας που του το ειχε κανει η κοπελα του και του αρεσε και εμτα το δοκοιμαζε συνεχια και μονος τους.Αλλα συνεχιζε να το κανει με την κοπελα του γιατι αυτο τον ευτανε σε μεγαλη ιδονη.Σιγα ισα ισα δεν πρεπει να ντρεπεσαι ουτε να εχεις ανασφαλιες. Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι ν κανω..μια περιεργη αισθηση
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 11:33 @Κλάψιμο
Ξεκοινας σταδιακα.Στο γυμναστιριο αμα ασχολειτε ο γυμναστισου πραγματικα σου λεει.Ασχολησε με συγκεκριμενα κιλα πχ. στην αρχη με 3κιλα οσο ευκολο και να σου φενεται και μηνα μηνα θα αλλαζεις. Χωρις φαρμακα δεν φουσκωνεις απο την μια μερα στην αλλη αλλα σε χρονια καθημερινης ασκησης .Οποτε πρεπει να το αποφασισεις.Εγω επερνα κατι πρωτεινες μαζι με μια διατροφη που κανω για καποιο διαστημα που βοηθαν στον ογκο .Δεν ηταν αναβολικα αλλα της σταματισα και εχω μεινει στην διατροφη μονο.Λιπαμε που θα σε στεναχωρησω αλλα σε αυτο το χρονο πειρα 15 κιλα γραμμωσα και φουσκωσα λιγο οχι μεγαλο αποτελεσμα αλλα αρκετα καλο.Με λιγα λογια θελω να πω οτι θελει καθημερινη ασχολη με αυτην για να φουσκωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται και ειναι δυσκολο χωρις φαρμακα. Σε καμια περριπτωση δεν σου λεω να παρεις εγω ακομα και αυτα που λεγοντουσαν προτεεινες τις σταματησα γιατι ποτε δεν ξερεις. Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 00:53 @Sex
Ειναι φυσιολογικο υπαρχουν και αλλη που τους αρεσει να βλεπουν την γυναικα τους να την παιρνουν αλλοι και αυτοι να ειναι απλα παρατηρητες. Το ειχα δει σε μια εκπομπη.Εγω θα σου προτεινα επιδη δεν ειναι και οτι καλυτερο ομως να δοκοιμασεις με ενα friend να την παρεται παρτουζα να συμετεχεις και εσυ ομως οχι μονο να κοιτας και να δεις πως θα νιωσεις. Αν σου αρεσει αυτο να την βλεπεις να την παιρνει αλλος την κοπελα σου τοτε οντος σου αρεσει και φτιαχνεσαι με αυτο και δεν πρεπει να ντρεπεσαι οτι γουσταρει ο καθενας.Αν οχι ειναι απλα μια φαντασιοση. Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα ποτε αν μυραστο καν μια γυναικα με καποιον. Αυτο που θα με εφτιαχνε θα ηταν να ειχα μια κοπελα η οποια θα γουσταρει να το κανει με γυναικες και να κανουμε τετια παρτουζα αμα με πιανεις.Και αυτη η φαντασιοση μου δεν ειναι σωα μην νομιζεις να γουσταρω να τα εχω με μια bi κοπελα...Και μου αρεσει γενικα το λεσβιακο και θα ηθελα να σημετεχω σε κατι τετιο.2 κοπελες 1 αγορι.Και 3-4-5 να ηταν δεν θα με χαλαγε αλλα μην το παω τοσο μακρια.....Ασε το οτι θα ψωφισω απο την κουραση. ![]() Ποσο χρονον εισε γιατι σου αρχισα και εγω παρτουζες και τετια χωρις να ξερω.xD Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 00:37 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: Πες 3 λεξεις... |