Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δύο τρόποι υπάρχουν για να μην πλήξει ένα νεαρό ζευγάρι την Κυριακή το απόγευμα: ο άλλος είναι να πάει σινεμά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πρωτη φορα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88078 από bananaloulou στις 28 Οκτωβρίου 2011, 3:26μμ

bananaloulou

Εικονίδιο
μέλος από: 23/10/2011
γεια σας.. θα ηθελα να ρωτησω με ατομα που εχουν εμπειρια στο σεξ αν την πρωτη φορα ποναει στην αρχη και λειτουργει κανονικα το πεος η δεν τους συνεβει τιποτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #88079 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 3:37μμ

boyheraklio

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου μην ανυσηχείς... Δεν πονάει, πιθανόν να είσαι λίγο αγχωμένος πριν τη διαδικασια αλλά αν δεν υπάρχει προβλημα όλα θα λειτουργήσουν κανονικά :-)... Όταν είσαι καβλωμένος αποκαλύπτεται η βάλανος; (το κεφαλακι)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88080 από bananaloulou στις 28 Οκτωβρίου 2011, 3:45μμ

bananaloulou

Εικονίδιο
δυστηχως οχι πολυ ... οταν ομως ειναι χαλαρη κατεβαινει το πετσακι.. μπορεις να μου πεις τι συμβαινει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88083 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 4:00μμ

boyheraklio

Εικονίδιο
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Εμένα αποκαλύπτεται η βάλανος και στις δύο περιπτώσεις και την πρώτη φορά φορούσα απλά προφυλακτικό και δεν πονεσα καθόλου...Βέβαια δεν νομίζω να πέξει τον τρομερό ρόλο στη περίπτωση σου πάντως να ξέρεις ότι το προφυλακτικό ή το λιπαντικο (ή σε συνδυασμό και τα δύο μαζί) θα σε βοηθήσουν στη διείσδυση για να γλυστράει και να μπει εύκολα χωρισ να πονέσεις αν αυτό είναι που σε φοβίζει...Το λιπαντικό θα σε βοηθήσει να το ευχαριστηθεις και περισσότερο ;)... Πάντως εγώ σου συνηστώ να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα εφόδια και όταν έρθει η ώρα η ευχαρήστηση θα σε επιβραβεύσει... ελπίζω να σε βοήθησα ;).... οτι αλλο χρειάζεσαι εδώ ειμαστε ;)....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88097 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 5:37μμ

boyheraklio

Εικονίδιο
Λοιπον απ' οτι διαβαζω και σε άλλα θέματα που έχεισ γράψει σε απασχολεί αρκετα αυτό...
Πάντως φίλε μου αν σε ανυσηχεί τοσο πήγαινε σε καποιο γιατρό να το επιβαιβεώσεις και αν χρειαζετε κατι να γινει τώρα που είσαι ακομη μικρος... Μην σε αγχωνει τοσο πάντως και μην ντρέπεσαι να πας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88110 από bananaloulou στις 28 Οκτωβρίου 2011, 7:55μμ

bananaloulou

Εικονίδιο
ναι το ξερω γιατι κανενας μεχρι τωρα δεν μου εδωσε ικανοποιητικη απαντηση... απλος θελω να ειμαι σιγουρος και ειναι και το αλο με το μεγεθος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88111 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 8:04μμ

boyheraklio

Εικονίδιο
Μην σε αγχςνει καθόλου το μέγεθος η γυναίκα ικανοποιήτε με ελάχιστα εκατοστά σημασία έχει η τεχνική μην σε απάσχολεί αυτό με τον καιρό θα αποκτήσεισ εμπιρίεσ και θα γίνεισ αστέρι...;)... σημασία έχει πιστεύω να τσεκάρεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... γι αυτό παρε το θάρος μίλα στον πατέρα σου να πάτε σε ένα γιατρό να διαπιστώσεις τι γίνεται... λογικό ειναι στην ηλικία σου να σε απασχολούν τέτοια θέματα οπότε μίλα του να διαπιστωσεισ τι γίνετε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88121 από bananaloulou στις 28 Οκτωβρίου 2011, 9:55μμ

bananaloulou

Εικονίδιο
δηλαδη εσενα ποσο μηκος και παχος ειχε οταν εισουν 16 και ποτε αρχισες την σεξουαλικη σου ζωη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88146 από boyheraklio στις 29 Οκτωβρίου 2011, 2:15πμ

boyheraklio

Εικονίδιο
Λοιπον αμα σου πω πως δεν θυμαμαι το μεγεθοσ... ηταν σίγουρα μικρότερος απ' οτι ειναι τωρα... η πρώτη σεξουαλικη μου επαφη ηταν στα 18 μολις ειχα τελειωσει το λυκειο με μια πο***να... τώρα είναι στα 17-18 εκατοστα οταν είμαι καβλομένος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88202 από bananaloulou στις 30 Οκτωβρίου 2011, 3:16πμ

bananaloulou

Εικονίδιο
αα ευχαριστω...και το ξυριζεις ? γιατι εγω εχω προβλημα με το πως 8α μικρανω τις τριχες απο τους ορχεις... γιατι πρεπει να ειναι και ομορφο :p ξερεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login