Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τα καγκουρό στην κιβωτό.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

εντονη επιθυμια για σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #180132 από Mallu στις 20 Αυγούστου 2024, 5:35μμ

Mallu

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2024
Γεια σας...Ειμαι κοπελα 21 χρονων. Απο τα 15 μου μεχρι πριν λιγους μηνες ειχα σχεση...(με καθημερινες σεξουαλικες επαφες ολα αυτα τα χρονια). Χωρισα και προχωρησα με ενα αλλο αγορι αλλα ο,τι ειχαμε κρατησε εναν μηνα καθως εν τελη οι χαρακτηρες μας δεν ταιριαζαν. Ειναι καποιους μηνες λοιπον που ειμαι εντελώς μονη μου και μου κακοφαινεται. Εχω βγει ραντεβου αλλα δεν προχωρησα με κανεναν καθως δεν ειμαι οκ να δινομαι απο δω κι απο κει και προτιμω το συναισθημα. Μενω σε πολυ μικρη κοινωνια επισης και ολα μαθαινονται. Παρολα αυτα αυνανιζομαι 1-2 φορες καθε μερα και πολυ εντονα. ολη μερα σκεφτομαι το σεξ, και βλεπω ερωτικες ταινιες συνεχεια ακομα και αν δεν θελω να αυνανιστω σε σημειο να νιωθω ασχημα. Τωρα μαρεσει ενα παιδι πολυ, αλλα θελω να παει σοβαρα...πιστευετε αν δεν συγκρατηθω και προχωρησω μαζι του να μην με παρει σοβαρα; νιωθω οτι καταπιέζω τον εαυτο μου... θεωρειτε ειναι προβλημα; εχω μπερδευτει... :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #180133 από Mario16 στις 20 Αυγούστου 2024, 9:51μμ

Mario16

Εικονίδιο
μέλος από: 9/2/2021
Να κρατηθείς και να δεις πως πάει μαζί του καθώς και πως είναι αυτός μαζί σου! Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #182132 από FAIH2009 στις 23 Αυγούστου 2024, 12:38πμ

FAIH2009

Εικονίδιο
μέλος από: 3/12/2023
Καλημέρα! Σε καμία περίπτωση να μην καταπιέζεις την σεξουαλικότητα σου και τα θέλω σου. Εννοείται πως ο αυνανισμός ως μέσο εκτόνωσης είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν θέλεις να προχωρήσεις σεξουαλικά μαζί του να το κάνεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login