Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το αρνάκι το σφάζουμε το Πάσχα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν το ενοχλούμε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ιδού το μέγα ερωτημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #142030 από OMG123 στις 02 Σεπτεμβρίου 2018, 4:21μμ

OMG123

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/7/2018
Λοιπόν σαν ένας από τους πολλούς '' ψυχολόγους" του ftou.gr έχω δώσει πολλές συμβουλές και έχω πάρει αρκετές αποδέκτες γιαυτό, και τώρα σας θέτω το εξής ερώτημα (αν και την ξέρω την απαντηση). Είναι δυνατόν τον κολλητό σου ο οποίος σου έχει πει ότι είναι στρειτ ενώ φαίνεται πιο πολύ για γκει να τον κάνεις να ζηλέψει ώστε να θέλει να σε κάνει δικό του, απλά από περιέργεια ρωτάω γτ δεν ασχολούμαι πια αλλά θέλω να δω αν το έχει προσπαθήσει κάνεις, επίσης επειδή είχα ξαναγράψει ένα τέτοιο θέμα ξαναλέω ότι με τον συγκεκριμένο έχουν παιχτεί πολλά φιλιά στο στόμα και μετά από το τελευταίο μου είπε Just friends, ε εκεί πιστεύω ο άνθρωπος θέλει να τον κυνηγάς με την καραμπίνα, εσείς τι λέτε? παίδες ευχαριστώ όποιον απαντήσει και μην ξοδεύετε τις απαντήσεις σας άμα δεν έχετε τύχει σε κάτι παρόμοιο γτ τσάμπα τις χρεωνεστε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142044 από Kwstaspapageorgiou στις 04 Σεπτεμβρίου 2018, 9:11πμ

Kwstaspapageorgiou

μέλος από: 4/9/2018
Καλά εσυ πρέπει να είσαι καρα πόυσταρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #142063 από OMG123 στις 05 Σεπτεμβρίου 2018, 10:06μμ

OMG123

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/7/2018
Καραπουσταρα ξεκαραπουσταρα εγώ δεν σου είπα ποτέ στο κρεβάτι σου τι να κάνεις, οπότε αν δεν έχεις καμία συμβουλή μην ξοδεύεις τις δωρεάν απαντήσεις σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login