Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα PC χωρίς COBOL και Fortran είναι σαν μια σοκολάτα χωρίς κέτσαπ και μουστάρδα.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

βρωμικο σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121808 από stefan09 στις 14 Ιουλίου 2013, 4:27μμ

stefan09

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2013
γεια σας παιδια! ειμαι νεο μελος στο φορουμ κ θελω την συμβουλη και αγοριων κ κοριτσιων στο προβλημα μου..ειμαι 19 και η κοπελα μου 18,ειμαστε μαζι εναμισι χρονο! εννοειται οτι εχουμε προχωρησει στη σχεση μας αλλα τωρα τελευταια μου ειπε οτι θελει να δοκιμασουμε αγριο και βρωμικο σεξ! δεν εχω ομως ιδεα για το πως γινεται,αν και ειμαι αγορι δεν ξερω τι ακριβως να κανω!α! μου ειπε οτι θελει να της μιλαω κ πολυ βρωμικα..μπορειτε να μου πειτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι κανω κ τι να λεω?απο την ωρα που θα αρχισω μεχρι να τελειωσω...το σαββατο θα γινει αυτο κ εχω ανχωθει στο φουλ!παρακαλω βοηθηστε με! ευχαριστω

Σημείωση moderator: Δεν είσαι νέο μέλος στο forum, είσαι το μέλος Giannakostrance που έγινε banned και έφτιαξες κλώνο για να εξαπατήσεις το site και τα μέλη του. To ftou.gr κράτησε τα στοιχεία σου και θα τα χρησιμοποιήσει κατά βούληση.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #121811 από leftadenexokaia στις 14 Ιουλίου 2013, 4:50μμ

leftadenexokaia

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2013
δες μια τσοντα αν βοιτηισα κανε αποδεκτι

Σημείωση moderator: Κι εσύ είσαι κλώνος του προφίλ marioh. Έφτιαξες κλώνο για να κλέψεις το ftou.gr επειδή σου τελειώσανε τα δωρεάν μηνύματα. Κι εσένα τα στοιχεία σου έχουν καταγραφεί.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login