Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Στον άδειο το δίσκο, όσο θέλεις ψάχνε.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Πρωτη φορα ομαδικη μαλακια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121753 από Unknown99 στις 12 Ιουλίου 2013, 6:41μμ

Unknown99

μέλος από: 12/7/2013
Σε λιγο καιρο θα κανω 'sleepover' με ενα πολυ καλο φιλο.Θα δουμε τσοντα και θα τραβηξουμε μαλακια.Ειναι η πρωτη φορα που θα το κανω.Εννοω θα πρεπει να βρουμε τσοντα,και που θα χυσουμε.klp
Να συμπληρωσω οτι ντρεπομαι να δουν το πουλι μου και τα αρχιδια μου.Επισης εχω πολλες τριχες και φοβαμει μηπως πεταχτει χ--ι καπου που δε πρεπει για αυτο δε ξερω που θα πρεπει να τελιωσω.
Δωστε συμβουλες και εμπειριες.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #121755 από Webmaster στις 12 Ιουλίου 2013, 6:59μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι ένστικτο. Αυτά τα σχέδια που γράφεις τα έχουν ως *κρυφή* φαντασίωση πολλοί της ηλικίας σου λόγω πειραματισμού κυρίως. Εσύ από κρυφή φαντασίωση σχεδιάζεις να το κάνεις πράξη με λεπτομερές πρόγραμμα και περιμένεις από μας εδώ να σου πούμε πώς.

Θες δηλαδή να καταπιεστείς κι εσύ και να καταπιεστεί κι ο φίλος σου μες στο άγχος, να καβλώσετε με το ζόρι ή έστω μεθοδευμένα, για να κάνετε ας πούμε πράξη το όνειρο του ομαδικού αυνανισμού. Αφού κι ο ίδιος που το λες νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου και δεν αισθάνεσαι άνετα να κάνεις κάτι τέτοιο, προς τι όλη η πίεση λοιπόν;

Το θέμα αυτό έτσι όπως τέθηκε δε ζητά λύση σε υπαρκτό πρόβλημα αλλά στην ουσία ζητά συνενόχους που θα σε σιγοντάρουν να κάνεις κάτι για το οποίο δε νιώθεις άνετα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login